Şimdi Ara

TERCİH İÇİN YARDIM LÜTFEN !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki model arasında çok sıkıştım lütfen yardım edin !!

SONY 46v4000 lcd
    PANASONIC VIERA TH-42PZ8E PLAZMA TV

Şimdi diyeceksiniz ki birisi lcd, diğeri plazma ....gönlüm plazmadan yana ama hiç kıyaslama şansım olmadı.kullanan yada bilgiisi olan varsa lütfen paylaşsın.çok teşekkürler.

• Son 46 V 4000 iyi bir tv,bence LCD alman daha yaralı olacaktır.

• sayın hypnoz izleme tercihlerini belirtirsen daha iyi yardımcı oluruz
  • Sıkışıcak bir durum yok SD izlicekseniz Plazma
    HD Bluray , Pc bağlantısı , Konsol uygulamaları varsa LCD alıcaksınız , Gerçi bu uygulamalarıda plazmada kullanabilirsiniz ama uzun kullanımlar'da risk teşkil ediyor...
  • Dostum aslında biri armut biri elma ama illa bu ikisinden birini alacaksan Ben Plazma al derim... Çünkü plazmalar günlük TV'nin yerini en iyi dolduran cihazlardır ve mükemmele ulaşmalarına çok az kalmıştır. Şimdi niye PS3 'ü olan arkadaşlar LCD arıyor diye soracaksın. Çünkü Full HD Plazmalar biraz pahalı oluyor LCD'lere göre... Bu nedenle Full HD bir LCD ile Hd Ready bir Plazma yaklaşık aynı fiyatta oluyor yorum senin. :)
  • zaten belirtmiş olduğum model "PANASONIC VIERA TH-42PZ8E PLAZMA " full hd bir plazma.
    ben sd yayınlardaki sıkıntı yüzünden plazmaya yönelmek istiyorum.
    ancak amadeus arkadaşımız uzun süreli kullanımlarda risk teşkil ettiğini yazmış.nedenini öğrenebilirmiyim.

şu an kafamdaki oluşum PANASONIC VIERA TH-42PZ8E FULL HD PLAZMA den yana..aksi bir şeyler daha duymazsam eğer :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hypnoz

zaten belirtmiş olduğum model "PANASONIC VIERA TH-42PZ8E PLAZMA " full hd bir plazma.
    ben sd yayınlardaki sıkıntı yüzünden plazmaya yönelmek istiyorum.
    ancak amadeus arkadaşımız uzun süreli kullanımlarda risk teşkil ettiğini yazmış.nedenini öğrenebilirmiyim.

şu an kafamdaki oluşum PANASONIC VIERA TH-42PZ8E FULL HD PLAZMA den yana..aksi bir şeyler daha duymazsam eğer :)

Belli zaman aşımlarında ekran görüntüsünü değiştirmen gerekir yoksa burn-in olur ! yani herhangibi kanal logosu düşün o bölgede yapışır kalır birşeyde yapamaz'sın ! Bu durum uzun süreli kullanımlarda geçerlidir tabıki!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 1 Şubat 2009; 12:04:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok açık soru lütfen yardım?
    10 yıl önce açıldı
    Tavsiye lütfen (acil)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok teşekkürler amadeus ..
    şu an kullanmakta olduğum 40p3000 i satıp 40v4000 yada 46v4000 almağa değer mi diye son sorumu sormuş olayım..
    yorumlarınız için çok tteşekkürler.
  • quote:

çok teşekkürler amadeus ..
    şu an kullanmakta olduğum 40p3000 i satıp 40v4000 yada 46v4000 almağa değer mi diye son sorumu sormuş olayım..

Bence değmez hele 40v hiç değmez. 46" belki... Almışken gerekirse az daha bekleyip 52" almanı tavsiye ederim..
  • 40" belki haklısın ama 52" kesinlikle düşünmem SD yayınlarda düşünemiyorum kaliteyi....46" için değişime değer dediğin gibi..
    52" için odamda müsait değil...
    odam ve bütcem için en uygunu 46v4000 sanırım.elime ulaştığı zaman görüşlerimi sizlerle paylaşırım, her şey için teşekkürler.bu forumun hakkını nasıl öderiz bilemiyorum.
    saygılarımla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

çok teşekkürler amadeus ..

Bence değmez hele 40v hiç değmez. 46" belki... Almışken gerekirse az daha bekleyip 52" almanı tavsiye ederim..

HiGHWAYMOUSE dostuma hak veriyorum ebat büyültmek akıllıca olur ama yerim uygun değil demiş'sin o zaman iş değişir 46'' uygun seçim olur birde HD uydu alıcısı alırsan ebat fazla fark etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 2 Şubat 2009; 1:38:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tru_ozan

Dostum aslında biri armut biri elma ama illa bu ikisinden birini alacaksan Ben Plazma al derim... Çünkü plazmalar günlük TV'nin yerini en iyi dolduran cihazlardır ve mükemmele ulaşmalarına çok az kalmıştır. Şimdi niye PS3 'ü olan arkadaşlar LCD arıyor diye soracaksın. Çünkü Full HD Plazmalar biraz pahalı oluyor LCD'lere göre... Bu nedenle Full HD bir LCD ile Hd Ready bir Plazma yaklaşık aynı fiyatta oluyor yorum senin. :)

Onlar mukemmele ulasamadan LCD ler mukemmele ulasti plasmayi tahtindan ediyor. SD yayin falan palavra, SD yayin izliceksen git CRT al, Plasma bitmistir... Bu arada afedersinde senin plasma ve lcd fiyat anlayisini cozebilmis degilim. 52" bir sony ile 50" bir panny karsilastir bakalim fiyatlarini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romeoclarks -- 2 Şubat 2009; 3:32:20 >
  • aslında ne diyeceğimi bilemiyorum.plazma mı , lcd mi, plazma mı, lcd mi ? :)
    plazma kullananlara dinliyorum, tamam plazma alalım. diyorum.
    sonra lcd için araştırma yapıyorum, en iyisi lcd bildiğim bir görüntü başımı ağrıtmayayım diyorum.
    ama PANASONIC VIERA TH-46PZ85E FULL HD PLAZMA ' ı o kadar çok öven varki !!!
    ne yapacağımı bilemiyorum 3-4 bin ytl verip eyvah demeyide asla istemiyorum :(
    ama kararımı verdim.en kısa zamanda ankaraya gidip, gezip görerek almak istiyorum.
    bana adres verebilirseniz arkadaşlar çok yardımcı olursunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.