Şimdi Ara

Tercih: 2011 Ford Fiesta Benzinli Otomatik?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
11.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sıfır ve ikinci el araçlar için önerilerinizi alıyordum. Dün bir araç buldum. 2011 Ford Fiesta Benzinli Otomatik Titanium. Araç 4000 km de ve aracın fiyatı 32.500 tl. Yarın aracı görmeye gideceğim. Aracın hiçbir problemi yok. Tanıdık yerden alıyorum ama yine de servise götürüp ekspertiz alacağım. Aracın benzin tüketimi biraz fazla ama bana benzinli otomatik bir araç lazım ve bundan temizini zor bulurum sanıyorum. Hem araç için hem de fiyat için düşünceleriniz nelerdir? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguryes -- 20 Kasım 2011; 22:17:19 >

• fiyat gayet iyi 2011 model için hayırlı olsun servise götürmeyi unutmayın
  • benzin tüketimi bu aracın gerçekten çok 10-11 litre altında zor görürsünüz şehir içi lpg şart bu araca. bende 2009 model fiesta kullanıcısıyım genel olarak araçtan çok memnunum b segmentinde gercekten başarılı bir model.
    kronik pek bir sorunu yok denilebilir.kronik bir sorunu var her fiestada olan geri vitese attıktan sonra vitese geçmeme ve ses yapma problemi geri vitese geçmesi için bazen 3-4 kere uğraşmanız gerekebiliyor. servisler buna bir çözüm bulamıyorlar.

araçla ilgili herhangi bir sorunuz olursa seve seve cevaplarım. bu arada otomatik vitesli araç alınacaksa illaki fiesta tavsiye etmem yakıt tüketiminden dolayı. benim benzinli otomatik favorim seat ibiza tsi dsg. fiestadan en az 3 litre daha az benzin tüketir hemde çok daha iyi bir performansı olur.
  • Ben de farkındayım yakıt tüketiminin fazla olacağının ama zaten aracı fazla kullanmayacağım. Opel corsa benzinli otomatik ile karşılaştırmak gerekirse performans ve yakıt tüketimi nasıldır? Çünkü o araç içinde değerler fazla diye biliyorum. Bu aracı tercih etme sebebim hem ikinci el fiyatı hem de sıfır ayarında olması. Eğer çok lazım olursa lpg düşünülebilir ama pek sıcak bakmıyorum. lpg kullanıcıları genelde çok problemli olduğunu söylüyorlar. Uzun yolda kaç lt civarı bir ortalama yakalanabilir?
  • şehirler arası tüketimi çok olmaz bu aracın 6 litre civarı yakıt tüketir 100 km de. opelinde benzinli otomatiği fiesta ile aynı bir farkları yok yakıt tüketimi yüksek performans düşük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

şehirler arası tüketimi çok olmaz bu aracın 6 litre civarı yakıt tüketir 100 km de. opelinde benzinli otomatiği fiesta ile aynı bir farkları yok yakıt tüketimi yüksek performans düşük.

Ben aracı test edeceğim ama pek anlamam performanstan. Araç yokuşlarda falan nasıldır. Performans çok mu kötü? Kullanmadığım için bu konudaki tecrübeleriniz benim için önemli. Ben sakin sakin araç kullanan birisiyim. Pek hız yapmam. Ama kağnı arabası gibi de olmasın
  • Benzinli otomatik araç arıyorsanız en az yakanları

Honda City ve Jazz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Ceed 2010 sw Otomatik dizel
    12 yıl önce açıldı
    2013 Honda Civic Otomatik
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2011 modellerdeki otomatikler tam otomatik mi asm mi? asm ne bilmiyorum ama iyi olmadığı söylenmiş.
  • dik yokuşlarda bayılır ve vites düşürmek zorunda kalırsınız yüksek devir ile yokuşları çıkarsınız buda ekstra yakıt yaktırmanıza sebep olur.sakin araç kullanıyorsanız düz yolda hiç sıkıntı yaşamazsınız ama yine de test etmekte fayda var.
  • Bizde toyota coralla d4d mmt var. O iyi bir araç ama yokuşlarda bayılabiliyor. Vites düşürmek zorunda kalıyorum. Çok büyük problem değil. Yani ne kadar olduğu önemli ama, mesela 1.2 corsa kullandım, bu kadar kötü performanslı bir araç görmedim. Onun gibi olmasın da.
  • Arkadaşlar yarın aracı görmeye gideceğim, eğer beğenirsem almayı planlıyorum. Araç ve fiyat hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
  • sıfırının 40 bin tl olduğunu düşünürsek gayet iyi fiyatı bir sorunu yoksa aracın

• Fiyat makul sayılır... Bence Alınabilir..
    Fiesta yeni kasada neden 1.6 Otomatik seçeneği yok anlamış değilim. benim aracım makyajlı kasa 1,6 Fiesta, ve elimin altında 2010 1.4 benzinli otomatik yeni kasada var... Seçimim hep kendi aracım oluyor çünkü motor ufak araç çok bayılıyor onun dışında yeni kasa konfor ve donanım bakımından sınıfında bir adım önde, zaten genel olarak Fiesta sınıfında her zaman yol tutuşunda açık ara öndedir... Ama yakıt bakımından her zaman benzinli fiesta çok üzer
    Bu arada bahsettiğim araç 2010 model şubat ayında 20.000 km iken 30.000 TL almıştık... Şuan alacağınız araç 2011 model ve 4000 km olduğu için bence alın memnun kalacaksınız
  • Evet bu yakıt meselesi çok üzecek gibi ama zaten çok km yapmıyorum diyerekten kendimi avutuyorum. Sıfır alma niyetim vardı. Böyle sıfır gibi araç olunca aklıma yattı. Bakalım inşallah sorunsuz çıkarda, alırım aracı.
  • Ford da ekspertiz raporu ücreti nedir acaba bileniniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguryes

Bizde toyota coralla d4d mmt var. O iyi bir araç ama yokuşlarda bayılabiliyor. Vites düşürmek zorunda kalıyorum. Çok büyük problem değil. Yani ne kadar olduğu önemli ama, mesela 1.2 corsa kullandım, bu kadar kötü performanslı bir araç görmedim. Onun gibi olmasın da.

1.2 cc motordan ne performansı bekliyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbyygt2

quote:

Bizde toyota coralla d4d mmt var. O iyi bir araç ama yokuşlarda bayılabiliyor. Vites düşürmek zorunda kalıyorum. Çok büyük problem değil. Yani ne kadar olduğu önemli ama, mesela 1.2 corsa kullandım, bu kadar kötü performanslı bir araç görmedim. Onun gibi olmasın da.

Sorun 1.2 performansının ne olduğu değil. Sadece yorum yapacak kişilerin daha kolay karşılaştırma yapabilmeleri için bir değerlendirme kriteri sunuyorum. Yani "fiesta 1.4 otomatik, performans olarak corsa 1.2 den iyidir" gibi. Sizin düşünceniz nedir?

• quote:

quote:

quote:

Sorun 1.2 performansının ne olduğu değil. Sadece yorum yapacak kişilerin daha kolay karşılaştırma yapabilmeleri için bir değerlendirme kriteri sunuyorum. Yani "fiesta 1.4 otomatik, performans olarak corsa 1.2 den iyidir" gibi. Sizin düşünceniz nedir?

karşılaştırma yapacaksak:

corsa 1.4 100bg ile fiesta 1.4 96ps karşılaştırmak gerekir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

karşılaştırma yapacaksak:

corsa 1.4 100bg ile fiesta 1.4 96ps karşılaştırmak gerekir.

corsa 1.4 otomatik araca da bindim, kötü değildi. Yalnız o 5 ileri otomatik sanırım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.