Şimdi Ara

terasımda koruma için köpek tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dusuramasa

Sen terasına Pitbul ya da Çoban Köpeği seç çoban köpekleri çok vahşidir.Adına bakarak yorumlama.

hoş geldin aramıza bende yeni sayılırım yan, bu hesapta normalde 4 yıllık üyeyim :)
  • Daha geçen aylarda alım yapıldı.Yakın bir süre zarfında açılacağını sanmıyorum.

Kayıt sürenizin eskiye dayanması ve ciddi bir ceza almamış olmanız gerekiyor.Ayrıca Türkçeyi de düzgün kullanıyor olmanız önem taşıyor.Genel olarak bu tarz özellikler aranıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teufel

Daha geçen aylarda alım yapıldı.Yakın bir süre zarfında açılacağını sanmıyorum.

Kayıt sürenizin eskiye dayanması ve ciddi bir ceza almamış olmanız gerekiyor.Ayrıca Türkçeyi de düzgün kullanıyor olmanız önem taşıyor.Genel olarak bu tarz özellikler aranıyor.

sizinle paylaşmak istedim şuanki akvaryuum yani profesyonel anlamda herşyini temin ettiğim ilk akvaryumum kararsız kaldım aslında köpekmi yoksa 2 metrelik 500 litrelik bir deniz akvaryumumu ?
    sizce ?https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2036679/5166b0b5-e96f-48c7-9e82-223798275f9d.JPG

• gelmedi sanırım :)
     terasımda koruma için köpek tavsiyesi
  • içinde 3 adet gül tetra ve bir adet 12 cmlik bizim cafer :) çöpçü cafer hiçbir zarar vermiyor cafer nerey biimkiler oraya çok iyi anlaşlıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonyBladeS

Hepinize tesekur ederim rottweiler asigiyim boxer lara ailem pek sıcak bakmiyor biraz cirkinler günde 1 saat tüy bakımı 1 saat oyun 2 saat yürüyüş 30 dk yemek yedirme sürem varkalanida malum öğrenciyi, ders test vs. teras ev yani kendime ev arkadaşı arıyorum önerilere açığım :)

Hocam bu yazdıklarınıza bakılırsa pek köpek beslemeye müsait değilsiniz. Bana kalırsa terasınıza güzelce bir kilit yaptırın. Güvenlik önlemlerini arttırın. Çünkü köpeklerin de ihtiyaçları var. Terasta köpek beslemek gerçekten zor olur. Hem size, hem hayvana yazık olmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz bu bağlamda kararsız kaldıysanız eğer köpek almayı düşünmeyin bence.Çünkü köpek gerçekten bambaşka bir sorumluluk.Bir kedi, bir akvaryum canlısı gibi bir şey değil ona bakmak.
  • quote:

Siz bu bağlamda kararsız kaldıysanız eğer köpek almayı düşünmeyin bence.Çünkü köpek gerçekten bambaşka bir sorumluluk.Bir kedi, bir akvaryum canlısı gibi bir şey değil ona bakmak.

köpek bir Bebek'tir sorumluluk demektir şimdi ben size soruyorum hangisi bana göre dsizden cevap gelmiyor bende kararsız kaldım sonuçta işkence hayatı yaşatmak istemem hayvana
  • Akvaryuma daha önceden de ilginiz var anladığım kadarıyla.Bu alana yönelmeniz daha mantıklı geldi benim açımdan.
  • quote:

Akvaryuma daha önceden de ilginiz var anladığım kadarıyla.Bu alana yönelmeniz daha mantıklı geldi benim açımdan.

yani size şöyle izah edeyim bukalemundan semenderden tutun tarantulaya kadar besledim hemen hemen bilgi sahibiyim ama bana köpek önermemenizin sebebi nedir 2 haftada bir düzenli vet de sağlık kontrolü ypatırırdık ve çok iyi bktıgımı söylerdi ????
  • Önermemekten ziyade siz kararsız kaldığınızdan dolayı ben o şekilde bir tavsiye verdim.Çevremdeki köpek bakmak isteyen kişilerden ben hiç köpek mi baksam yada akvaryum canlısı mı beslesem diye bir şey duymadığım için biraz yadırgıyorum açıkçası bu gibi ikilemde kalma durumlarını.Burada çok fazla bu şekilde kararsız olan kişiylede karşılaşınca kesin karar vermeden bu sorumluluğun altına girmeden kolay olan seçeneğe yönlendirmek geliyor içimden.Çünkü akvaryuma zaman ayırmazsınız yada vermek isterseniz çok yer bulabiliyorsunuz ama o hayvana ilgi alaka göstermeseniz yada vermek isterseniz kolay kolay yuva bulamayabilirsiniz.Nedense hep aklımdan bu şekilde kötüsü geçtiğinden tavsiyem o yönde oldu.Ancak siz gerçekten bunun sorumluluğunu alabileceğinize inanıyorsanız tabiki bir köpek sahibi olmanızı da isterim.Ücretsiz sahiplenmeniz karşılığında tabiki

• sağolun iyi niyetli birisi olduğunuzu biliyorum zaten ücretsiz bir sahilenmede bulunursam barınaklara ayrdımda bulunacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastFather

quote:

Daha geçen aylarda alım yapıldı.Yakın bir süre zarfında açılacağını sanmıyorum.

sizinle paylaşmak istedim şuanki akvaryuum yani profesyonel anlamda herşyini temin ettiğim ilk akvaryumum kararsız kaldım aslında köpekmi yoksa 2 metrelik 500 litrelik bir deniz akvaryumumu ?
    sizce ?https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2036679/5166b0b5-e96f-48c7-9e82-223798275f9d.JPG

köpek hocam.şayet neredeyse tüm malawi türlerinin üretimi ile uğraşmaktayım.kestanenin yerini hiç biri tutmuyor :)

• CyberSurfer kullanıcısına yanıt
    sağolun kafam çok karıştı 540 litrelik özel yapım bir tropheus akvaryumu olabilir :) veyahut bir boxer
  • Dogo arjantin cinsini de tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence rottweiler alabilirsin.çünkü pitbull cinsi sorun çıkarabilir hırsıza karşı falan.ama rottweilerın koruma yeteneği yüksektir.bu yüzden hiçbir şekilde sorun çıkaracağını sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.