Şimdi Ara

Tera Online Yeni Class 'Reaper'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
5.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni karakter fena olmuş yav 40 level archerim vardı reaper açtım 50'den başladı yarım saatte kendi bölgesinde 58 oldum 20v20 girerekte çok rahat 60 oldum.

2014 sonuna doğru geleceği söyleniyor.Bakalım hayırlısı klas güzele benziyor fakat niye dark elin dendi sadece elin ile oynanacaksa bence iyi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 6 Haziran 2014; 2:19:13 >

• Şimdilik sadece kore serverları için duyuruldu bu.İleride Batı pazarı için de açıklanacak sınıfın Batı pazarı için olan ismi söylenmedi. Bu yüzden oyunun fanları sınıfın ismini çevirerek geçici olarak Seçkin Elin koydular.
    TERA'nın bu yeni sınıfının Kore sunucularında ilk kez görüleceği tarih 9 Ocak 2014. Seçkin elin sınıfının batı pazarına gelmesi ise muhtemelen yıl sonunda olacak. Fanlar tarafından bu yeni sınıfa konulan diğer bir isim de ''Dark Elin'' oldu.

Yeni sınıf bir DPS sınıfı olarak oynanabilecek ve leather zırh giyebilecek. Saniye başına verdiği hasar oldukça yüksek olacak. PvP savaşlarında da PvE savaşlarında da etkin olacak olan Dark Elin sınıfı kısa mesafelere teleport olabilecek. Bu yeni sınıf ile oynayabilmeniz için World of Warcraft'daki Death Knight'a benzer bir şart konulmuş. Oyunda herhangi bir karakter ile 40. seviyeye ulaşırsanız bu yeni sınıfı da oynayabilecekseniz ve karakterinizi oluşturduğunuzda 50. seviyeden başlayacaksınız.

Kaynak:http://aliveingames.com/haberler/6220-tera-ya-yeni-sinif-geliyor/

• http://tera.hangame.com/event/updatePart6.nhn

Yakın karakterlerı gercekten sevmıyorum bana hıtap eden bı klas olması benı sevınırdı acıkcası.Geldigi zaman kesın deneyecegım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Şimdilik sadece kore serverları için duyuruldu bu.İleride Batı pazarı için de açıklanacak sınıfın Batı pazarı için olan ismi söylenmedi. Bu yüzden oyunun fanları sınıfın ismini çevirerek geçici olarak Seçkin Elin koydular.
    TERA'nın bu yeni sınıfının Kore sunucularında ilk kez görüleceği tarih 9 Ocak 2014. Seçkin elin sınıfının batı pazarına gelmesi ise muhtemelen yıl sonunda olacak. Fanlar tarafından bu yeni sınıfa konulan diğer bir isim de ''Dark Elin'' oldu.

Yeni sınıf bir DPS sınıfı olarak oynanabilecek ve leather zırh giyebilecek. Saniye başına verdiği hasar oldukça yüksek olacak. PvP savaşlarında da PvE savaşlarında da etkin olacak olan Dark Elin sınıfı kısa mesafelere teleport olabilecek. Bu yeni sınıf ile oynayabilmeniz için World of Warcraft'daki Death Knight'a benzer bir şart konulmuş. Oyunda herhangi bir karakter ile 40. seviyeye ulaşırsanız bu yeni sınıfı da oynayabilecekseniz ve karakterinizi oluşturduğunuzda 50. seviyeden başlayacaksınız.

yani kullanmadığımız herhangi bir classtaki karakteri dark elin yapıp 50 den başlayabiliriz öyle mi? eğer doğru anlamışsam süper olur bu class çıktığında tekrar başlarım belki teraya

• quote:

Orijinalden alıntı: Hachiman Hikigaya

quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Şimdilik sadece kore serverları için duyuruldu bu.İleride Batı pazarı için de açıklanacak sınıfın Batı pazarı için olan ismi söylenmedi. Bu yüzden oyunun fanları sınıfın ismini çevirerek geçici olarak Seçkin Elin koydular.

yani kullanmadığımız herhangi bir classtaki karakteri dark elin yapıp 50 den başlayabiliriz öyle mi? eğer doğru anlamışsam süper olur bu class çıktığında tekrar başlarım belki teraya

Hayır senin Dark Elin'i açıp oynaman için oyunda en az bir karakterini 40 level veya üzerine kasman gerekiyor yoksa Dark Elin açılmıyor.40 level üzeri bir karakter yaparsan ya da 40 level üzeri bir karakterin varsa Dark elin classı direk 50 level olarak açılıyor.WoW da da bir karakteri belli bir levelin üstüne getirirsen Death Knight classı açılıyodu ve benim oynadığım kadarıyla Death Knight classı diğer classlardan çok çok imba bir classdı.

• 40 level char kasıp 50 level chara sahip oluyorsun.Hemde 2 adet charın oluyor.Çok iyi valla.Hem archeri kasıp denerim beğenmezsem daha yüksek level dark eline geçerim.
    Ek olarak oynanış videolarıda geldi.İlk mesaja ekledim.Ben oynanışı hantal fakat skill efektlerini güzel buldum.Elin ırkınada yakıştıramadım.Öyle sevimli ırktan böyle karanlık bir class beklemezdim.Diğer ırklarlada oynanabilmeli bence ben şahsen elin ırkına çok karşıyım.
  • --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmErenay -- 7 Aralık 2014; 23:38:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guild Wars 2 Boost
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu çok iyi bir haber. Zaten favorim elin ırkıydı. Bu class çıkarsa teraya geri dönebilirim.
  • Bence bu class'ı sadece Elin ırkı ile kısıtlamaları çok kötü olmuş. Her ne kadar tatlı ve iyi bir ırk olsalarda bence bu class bütün ırklara çıkmalıydı. Şimdi öncelikle bu class çıkartılarak Elin ırkını diğer ırklardan yüksek tutuyolar. (Her ne kadar yabancı sitelerde okuduğum bilgilerde tersini savunsalarda açık ve net bir biçimde Elin ırkını diğer ırklara kıyasla daha göz önüne getirme çabası var.)

Zaten şu oyunda classlar ile ilgili eksik bulduğum 1-2 şey var şimdide bu geldi.

Öncelikle ben kılıç kullanan karakterleri çok severim. Bunun dışında tek kılıç daha bir hoşuma gider. Hani neden bana orda warriorda illahaki 2 kılıç aldırtmak zorunda ?? Veya neden bana Slayerda eşşek kadar büyük kılıç kullandırtmak zorunda ?? Şu oyunlarda class seçimlerini birazcık daha özgür bıraksalar çok daha iyi olucak.

Ha ama her halükarda güzel bir oyun onuda söylemeden geçemeyeceğim. Hadi bakalım şu an 43 lvl Warrior'um var çıkınca bakarım karaktere.

Bu arada sormak istediğim birşey var. Bazı kişilerde (Baraka değil) kafalarında hood (kapşon) göürüyorum gördüklerimin hepsinde kırmızı renkliydi. Acaba bu hoodları nereden alıyorlar ? Tera Shopda göremedim. Eski bir itemmi ? Yoksa farklı bir yöntem ile alınabiliyormu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

40 level char kasıp 50 level chara sahip oluyorsun.Hemde 2 adet charın oluyor.Çok iyi valla.Hem archeri kasıp denerim beğenmezsem daha yüksek level dark eline geçerim.
    Ek olarak oynanış videolarıda geldi.İlk mesaja ekledim.Ben oynanışı hantal fakat skill efektlerini güzel buldum.Elin ırkınada yakıştıramadım.Öyle sevimli ırktan böyle karanlık bir class beklemezdim.Diğer ırklarlada oynanabilmeli bence ben şahsen elin ırkına çok karşıyım.

Nasıl 2 adet char oluyor ? Irk degıstırme gıbı bunda sadece clas degısıyordur dıye dusunuyorum.
  • Hesabında 40 lvl veya üzeri bir charın varsa .... Reaper olarak adlandırılan yeni class ı hesabında açmaya hak kazanıyorsun ve açılan char 50 lvl dan başlıcak ... Bu kore serverı uygulaması aynı özelliğin diğer tera bölgelerinde uygulanıp uygulanmayacağı yönetime kalmış bir olay ama muhtemelen aynı olayın gerçekleşmesi gerekiyor ... Bekleyip görücez
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechBro

Bence bu class'ı sadece Elin ırkı ile kısıtlamaları çok kötü olmuş. Her ne kadar tatlı ve iyi bir ırk olsalarda bence bu class bütün ırklara çıkmalıydı. Şimdi öncelikle bu class çıkartılarak Elin ırkını diğer ırklardan yüksek tutuyolar. (Her ne kadar yabancı sitelerde okuduğum bilgilerde tersini savunsalarda açık ve net bir biçimde Elin ırkını diğer ırklara kıyasla daha göz önüne getirme çabası var.)

Zaten şu oyunda classlar ile ilgili eksik bulduğum 1-2 şey var şimdide bu geldi.

Öncelikle ben kılıç kullanan karakterleri çok severim. Bunun dışında tek kılıç daha bir hoşuma gider. Hani neden bana orda warriorda illahaki 2 kılıç aldırtmak zorunda ?? Veya neden bana Slayerda eşşek kadar büyük kılıç kullandırtmak zorunda ?? Şu oyunlarda class seçimlerini birazcık daha özgür bıraksalar çok daha iyi olucak.

Ha ama her halükarda güzel bir oyun onuda söylemeden geçemeyeceğim. Hadi bakalım şu an 43 lvl Warrior'um var çıkınca bakarım karaktere.

Bu arada sormak istediğim birşey var. Bazı kişilerde (Baraka değil) kafalarında hood (kapşon) göürüyorum gördüklerimin hepsinde kırmızı renkliydi. Acaba bu hoodları nereden alıyorlar ? Tera Shopda göremedim. Eski bir itemmi ? Yoksa farklı bir yöntem ile alınabiliyormu ?

Warrior bu oyunda Assasin yerine geçiyor ve Assasinler her zaman mmorpglerde çift kılıç kullanır.Mantıken kısa ve tek kılıç kullanan biri ne kadar hasar verebilir ki? En kötü bir elinde kalkan diğer elinde kısa bir kılıcı olup tank olur veya çift kılıç alıp assasin olur.İlk kez Kore çıkışlı bir mmorpg oynuyorsun sanırım.Kore çıkışlı mmoların nerdeyse hepsi grind üstüne kuruludur.Oyundaki itemlerin boyutları büyük olur.Boyun kadar greatsword kullanırsın.Karakterlerin tasarımları animelere benzer.Bayan karakterlerin göğüslerini büyük yaparlar falan filan.Batı çıkışlı GW2,WoW gibileriyle kıyasladığında bu farklar çok açık ortaya çıkar.Ben severim büyük kılıçları,anime karakterlerini.

Sadece elin karakterine özel bir sınıf getirip öyle bırakacaklarını sanmam.Sonraki updatelerde sırasıyla diğer ırklara da sadece o ırkların oynayabildikleri sınıflar getirebilirler.Aksi halde saçma olur tabi ki.Elin zaten popüler bir ırk.Pedofili olmasan bile sevimli olduğundan çok oynayanı var.Update gelirse patlar artık.Bahsettiğin itemi bilemeyeceğim ama sanırım bu linkteki hoodlarhttp://teracodex.com/guide/21006 farklı renkleri var.Questlerden geliyormuş.

• KanameSama kullanıcısına yanıt
    Şimdi tek kılıçmış 10 kılıçmış ne fark eder. Sonuçta o alanda iyiyse her türlü dmg vurur. İsterse verdiği dmg diğer karakterlerden az olsun ama o class seçimini genişletsinler. (Bence önemli olan bu) Zaten şimdi şu ArcheAge yi bekliyorum adamlar class seçimi hakkında herkesin özgür ve istediği şekilde karakter yaratiliceklerini söylüyorlar. Sonuçta bu oyunları zevk almak için oynuyoruz ve beni belli bir seçimde kısıtlarsa ne anladım ben o işten.
  • GW2 oynuyorum thiefimin elinde ekmek bıçağı var.
    Tera oynuyorum warriorumun elinde boyu kadar kılıç var.
    Ben bu yeni classı sevdim.Vuruş efektleri falan hoşuma gitti.Ama diğer ırklara gelecek olsa bile ilk önce eline gelecek.Ben bunun diğer ırklara gelmesinimi bekleyeceğim ya.Amaçları ne anlamak zor.40 levele char kasıp 50 level chara geçebilmek ayrı saçma zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 19 Ocak 2014; 16:10:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechBro

Bence bu class'ı sadece Elin ırkı ile kısıtlamaları çok kötü olmuş. Her ne kadar tatlı ve iyi bir ırk olsalarda bence bu class bütün ırklara çıkmalıydı. Şimdi öncelikle bu class çıkartılarak Elin ırkını diğer ırklardan yüksek tutuyolar. (Her ne kadar yabancı sitelerde okuduğum bilgilerde tersini savunsalarda açık ve net bir biçimde Elin ırkını diğer ırklara kıyasla daha göz önüne getirme çabası var.)

reputation görev npclerinden birindeydi şu siyah leopar için biriktirirken npc nin birinde görmüştüm pathfinder post taki reputation npc sinde olabilir

• Kendi konumu takip edemedim.Bu karakter Tera'ya geldi mi? Elin ırkı haricinde kullanılıyor mu? Gelmediyse ne zaman gelecek?
  • Henüz gelmedi. Ne zaman geleceği hakkında bir bilgim yok.
  • gelmesi 2014 sonlarına doğru olur yazıyor aliveingamesin haberinde
  • Oyuna başlamayı düşünüyorumda.Warrior ile oynayayım madem.
  • Evet yeni karakter oyuna gelmiş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.