Şimdi Ara

Ter Kokusu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kız arkadaşımın ter kokusuna karşı normal insanlara göre daha fazla bi hassasiyeti var lakin gelip koltuk altımı koklayabilecek kadar ulaştı.Her kıyafetimden sonra koltuk altını koklayıp pislenmiş veya pislenmemiş olmasını test etmesi roll on kullanmama karışması az sürdün biraz daha sür gibisinden ve artık bu durum iyice boyut değiştirmeye başladı sizce ne yapmalıyım artık lütfen yardım edin kafayı yicem

• Ne var bunda kötü birşey degil bence.
  • ıyyyğğ kıza da hiç yakıştıramadım.ben bile kendi koltuk altımı koklamam.
  • ter bezlerini aldır
  • valla bende koklamıyorum ki çok çabuk terleyen bi yapım var zaten kıyafetlerimi hemen değiştiriyorum artık oturduğum yerde bile termi kokuyosun diyip koltuk altımı koklamaya başladı napıcam ben
  • kızı TERket.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 28 Kasım 2010; 0:10:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ağız Kokusu
    13 yıl önce açıldı
    Ayak Kokusu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alonso...

ter bezlerini aldır

zaten roll on kullanıyorum ama az sürüyomuşum yok böle bi mantık
  • Banada 2-3 defa ay çok kötü ter kokuyorsun dedi. Dedim gel benim yerime sen 9 saat ayakta ve hiç oturmadan, sürekli koşuşturma ve fizik isteyen bir işte çalışta göreyim sen ne kokuyorsun. O saatten beri tek laf edemiyor. Arada otobüste tip tip bakan ve suratını devirenler oluyor, ablacım işten çıktım napayım diyince eh kusura bakma diyorlar. Yapacak birşey yok arkadaş, ter bu insan efor sarfettikçe terler, üzerinde kurursa kokar, ne kadar parfüm falanda sıksan bir noktadan sonra o ter kokuyor. İstersen gül suyuyla yıkan gene kokacak gene kokacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.