Şimdi Ara

TEOG KALKTI YGS LYS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs Lys için de böyle bir şey söz konusu olur mu acaba 2019 için suan sanırım Teog yerine okul sınavları felan olacak bunu Lise düzeyinde yaparlarsa sınava girenlerin 1/4 ün mezun olduğunu düşünürsek mezunlardan dolayı böyle bir ihtimalin zor olduğu kanısındayım sizlerin görüşü nedir acaba sınavsız geçiş gelme olasılığı var mıdır varsa da 2 yıl içinde olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 50 bindeki adam para basıyor kıbrısta tıp okuyor şuan, böyle olsaydı babası daha çok para basar izmirde okuturdu. yani böyle bir şey olursa parası olan okur bence

• Maksimum 5-6 sene sonra komple sistem değişikliğine gidilecek, bunu görmek pek zor değil. Umarım vatana millete hayırlı olur.
  • Ygs de on bin birinci haberine hazır mısınız

• ösys sistemi patladı
    2 seneye kadar ygs lys de değişecek at fava bekle

yeni sistem nasıl olacak mı? daha kötü olacağına emin olabilirsiniz.
  • teog 2 günde değişti ygs lys de 1 haftada değişir
  • YGS LYS okadar hızlı değişemez neden piyasa birden işsiz öğretmen sayısı artar.Devlet kaldırmasını bilir ama kaldıramaz.Bir başka neden ise önümüzde bir şeçim var bu kadar riskli bir harrekete girişmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zor Ygs Matematik
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gencler 50 yasindayim Bu zamana kadar sinavsiz geçiş olmadigi halde cok haksizlik gordum (polislik askerlik gata vb mülakatlarda) turkiyede islemez Bu is Hele liseye not orttalamasiyla girilirse fen ve iyi anadolu liselerine öğrenci alamassin cunku özel okullar 100ü dayayip geçecektir. Özel uniler de dahi 4 ortalamayla devlet dişe tıpa gecen bircok akademisyen cocugu taniyorum Bu foruma cocugum için girdim cok iyi calisanlariniz var Allah emeklerinizi bosa cikartmaz insallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.