Şimdi Ara

tenya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
201
Cevap
4
Favori
15.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha demin yine gittim tuvalete yavrular çıktı dışkının üstünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: bataja

daha demin yine gittim tuvalete yavrular çıktı dışkının üstünde

SS

tenya çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vicuna -- 17 Nisan 2013; 22:43:59 >
  • Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pridez

hocam ilaç olarak yomesan olması lazımdı doktor vermiştir zaten ama ailedeki bütün bireyler kullanmalı tuvaletler güzelce temizlenip dezenfekte edilmeli hijyen kurallarına özen gösterilmeli ellerden tekrar kendini dezenfekte etme 2 yada 3 hafta arayala tekrar kullanılıyordu öyle hatırlıyorum

Otoenfeksiyon olmaz taenia saginatada. Taenia solium ise zaten sadece dışkı incelmesi yapmazlardı. Solium domuzdan bulaştığı için pek yaygın değildir Türkiye'de. Enfekte sığır, dana etini pek pişirmeden veya çiğ bir şekilde yemiş. Büyük ihtimalle çiğ köfteden bulaşmıştır. Boy olarak da 4-12 m arası değişir erişkinin boyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susanoo -- 18 Nisan 2013; 0:08:23 >
  • Hayatta en korktuğum şeylerden birisidir.Cahilken etli çiğ köfteleri götürdük.
    Dünya nüfusununda sanırım 2 yada 3 milyarında varmış bu parazitlerden.

parçaları birleştirince küçük sincap beklenenlerle karşılaşacak gibi.Umarım karşılaşmaz
    ulan keşke yemeseydik.solucandan vs. de acayip tiksinirim illaki faydalı bir hayvandır ama vücudumda gezmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 18 Nisan 2013; 0:12:22 >

• em onu
  • abi yapmayın ya korktum he
  • Peki bundan korunmanın yöntemi ne??Düşündümde bir an ağzımdan çıktığını ıyyyy dayanamam görmeye..
  • makatımı yiyorlar ve minicikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mogolo

quote:

Orijinalden alıntı: +18

İlacın adı "k" ile mi başlıyo* 6 tablet var 3 ünü sabah kalan 3 ünü de 1 hafta sonra sabah çiğniyosun ?

kontil

Aynen, o ilacı aldığının gecesine olay bitiyor kşaıntı falan kalmıyor merak etme için rahat olsun. Ben de bu akşam üstü aldım ilacı 2 tl ye yarın sabah içicem. Fakat bende malesef tekrarlıyor yılda 2-3 kere.
  • Abi Allah hepinize avil şifalar versin.Ne kadar tiksindirici geldi.Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Susanoo

quote:

hocam ilaç olarak yomesan olması lazımdı doktor vermiştir zaten ama ailedeki bütün bireyler kullanmalı tuvaletler güzelce temizlenip dezenfekte edilmeli hijyen kurallarına özen gösterilmeli ellerden tekrar kendini dezenfekte etme 2 yada 3 hafta arayala tekrar kullanılıyordu öyle hatırlıyorum

Otoenfeksiyon olmaz taenia saginatada. Taenia solium ise zaten sadece dışkı incelmesi yapmazlardı. Solium domuzdan bulaştığı için pek yaygın değildir Türkiye'de. Enfekte sığır, dana etini pek pişirmeden veya çiğ bir şekilde yemiş. Büyük ihtimalle çiğ köfteden bulaşmıştır. Boy olarak da 4-12 m arası değişir erişkinin boyu.

ne demek taenia solium olsa dışkı incelemesi yapmazlar müneccim mi adam ne paraziti olacağını nerden bilecek her türlü inceleniyor en nadirinden en sık rastlanana kadar

• quote:

quote:

4m derken hocam ? 4 metre deme bana sakın ölürüm şuracıkta

• quote:

Orijinalden alıntı: Software Developer

quote:

quote:

4m derken hocam ? 4 metre deme bana sakın ölürüm şuracıkta

Bildiğimiz metre.

@dexlab
    Sadece diye bir kelime var orada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susanoo -- 18 Nisan 2013; 8:37:34 >

• Geçmiş olsun bende çok tırsarım :S

Kabak çekirdeği yenmesi gerekiliyor diye duymuştum doğal yollardan.
  • kustum sabah sabah
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.