Şimdi Ara

Tenya (Bağırsak solucanı) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
269
Cevap
7
Favori
298.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alın size güncel taze tenya o zaman. BURADA
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtp -- 10 Ocak 2014; 1:30:58 >
  • discovery channel'da içimdeki canavarlar diye bişey izlemiştim. Ordaki birindende bu tenya çıkmıştı. Google'dan o bölümü bul belki işine yarar bişey çıkar. Büyük ihtimalle antibiyotik gibi şeylerle öldürmeye çalışıyolar. Geçmiş olsun şimdiden
  • ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeyDjMixed -- 25 Ekim 2012; 9:21:49 >
  • Arkadaşlar, 2011'in yazında kurt olmuştum. Fazla sosis ve sucuk yemekten. Bir süre bir ilaç kullandım, Ramazana denk gelmişti. Bir iki, veya üç gün kullandıktan sonra dışkıdan kurt çıkmamaya başlamayınca bende daha içmemiştim. Şimdi sanki dışkıda sarı sarı hafif uzun şeyler var, hareketsiz. Daha öncekiler hareket ediyordu. Doktora gitmeli miyim? İlaçlar duruyor, yoksa onları mı kullanayım?
  • bugün dışkımda minnacık bir solucanımsı bişey gördüm hareketliydi.. bu tenya mıdır? kıl kurdu mu?
    gidip eczaneden direkt ilaç alabilirmiyim reçetesiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 3 Ocak 2013; 20:03:37 >
  • konuyu baştan sona okudum bağırsaklarıma domestos dökesim geldi. o derece etkilendim yani
  • Bunlarin belirtileri ne?Koku yapar mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bende okudum konuyu geçende doktor söyledi bendede varmış

gece yastığa salya akıyo hep :(
    andazol verdi kullanıyorum ama kafama takılan bişey var biri cevaplarsa çok sevinirim.

BU ilaç onları dökmeye yarıyo tamamda sadece tuvallette mi çıkar bunlar yoksa oturduğunyerdede çıkarlarmı :(
    ya ben görsem afadersiniz totomu temizleyememya elim ayağım titrer elleyemem ya :(
  • Birde öğrenmek istediğim rakının parazitler üzerindeki etkisini doktorlara soran varmı? anason bildiğim kadarı ile öldürüyo üstüne birde alkol almış oluyoruz rakı içince. eğer döküyorsa her cumartesi periyodik bi 35lik deviricem
  • Bu konuyu gördüm p.tesi direk aile hekimine gidip sorcam. Yıllardır zayıflıktan şikayetçiyim body yapmaya başladım 1 aydır vücut toparlandı ama yine kilo almıyorum. Küçükken benden kurt çıktıgını hatırlıyorum annem çıkartmıştı
    Ve ağzımdan birşeyler çıktığını hatırlıyorum sanki nasıl diyim bant gibiydi (tam hatırlayamıyorum ) hatta ps1 oynarken çıkmıştı

Hala olmasından şüpheliyim merak ettiğim kurtlardan kurtulduktan sonra belli bir şekilde kilo alan varmı ?
  • beyler benim de içime kurt düşürdünüz. uzun bi süredir makat da batma var. taa böyle derinlerinden. onun dışında hiç bi belirti yok. kilom falan yerindedir 1.82 boy 85 kilo. iştahım da iyidir ama. geçen tuvalette temizlenirken makat kısmında elime sert bişeyler değdi. tenya kafasını çıkardı sandım kalbime iniyodu nerdeyse. bi de uzun süredir dışkımda beyaz beyaz minicik çekirdek gibi şeyler oluyor. öyle kurt gibi değil halısahada kaymasın diye döktükleri plastikler gibi aynı. babama açtım konuyu gereksiz evham yapıyon dedi. sizce sıkıntı ne beyler. kurt falan neyse de kocama tenya varsa onun çıkışı nasıl olacak. kalp krizi geçiririm daa. sizce tenya mı var?
  • Çok yaygın türü genellikle tuvaletlerden, musluklardan bulaşır. Antibakteriyel olan sabunlar dışındaki sabunlar bana göre ancak çamaşırlardaki tozu toprağı yumuşatıp çıkartır. O yüzden protex gibi ciddi antibakteriyel sabunlar kullanın ve anüsü bununla günde iki kez yıkayım. özellikle yatmadan önce kalkar kalkmaz. her büyük abdestten sonra da iyi olabilir.

bu genel tür dediğin tenya değil. 1-2 cm olan kıl kurduna benzeyen bir tür ve burun ve makat kaşıntısı dışında çok ciddi belirtisi yok. kontil kiloya göre aç karnına 2-3 adet cidden aç karnına (18 saat yememek gibi ) kullanılır ve 1 hafta sonra yine 2-3 adet kullanılır. ilk kullandıktan sonraki 15-20 günlük temizlik ciddi önemli. Sık dokunduğunuz kapı kolları, küvetler, musluklar, klozet kapakları, elektrik düğmeleri vs. bu kurtulma sürecinde çok temiz tutun. çip şeyler yemeyin. tüm iç dış çamaşırlarınızı yıkayın ve iç çamaşırlar için çamaşır suyu konmuş suda beklettikten sonra makine kullanın. Burnunuzu karıştırmayın lavaboda düzgünde temizledikten sonra ellerinizi sabunla yıkayın.

kekik, kabak çekirdeği vb. diğer besinlerden bu sürede makul ölçülerde tüketebilirsiniz.

doktor tavsiyesi değil benim zamanında uyguladığım bir tedavidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acemi_Uyducu -- 2 Şubat 2013; 12:17:26 >
  • ula keşke kurt olsaydı basurum çıkmış. Acı yasaklandı napacam bilmiyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zafonte

ula keşke kurt olsaydı basurum çıkmış. Acı yasaklandı napacam bilmiyom

1 aydır bu sorunla uğraşıyorum abi. Krem kullanıyorum şuan ama bugünlerde acı çekmeye başladım. Geçmezse genel cerrahi'ye giderim sanırım.
  • akşam akşam psikolojim bozulldu bende 1,80 boy 70 kiloyum en fazla 74 oluyorum kışın cok fazla yemem ama azda yemem hemen doktora gidecem. yok ağızdan cıkarmış yok yedi metreymiş alla alla
  • quote:

Orijinalden alıntı: iMonster

quote:

1 aydır bu sorunla uğraşıyorum abi. Krem kullanıyorum şuan ama bugünlerde acı çekmeye başladım. Geçmezse genel cerrahi'ye giderim sanırım.

hocam bana da iki krem verdiler biri günde 3 kez biri bi kez. günde bi kez olanın ağzına takılan uzun bişey var sanırım içeri sokmak gerekiyor ayıptır söylemesi onu kullanmıyorum bu yaştan sonra varsın bi ömür çekelim öyle değişik değişik şeyler sokuşturamam.

ben zaten genel cerrahiye gittim. basurdan şüphelenmiyodum kurttan şüpheleniyodum. doktor kremleri kullan geçmezse ameliyat edecez dedi. özel hastaneydi. acaba para kazanmak için bıçak altına mı yatıracaklar yoksa cidden ameliyat gerekli mi. gidip devlete soracam artık onlar da girdikleri her ameliyattan para alıyor güvenemiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iMonster

quote:

hocam bana da iki krem verdiler biri günde 3 kez biri bi kez. günde bi kez olanın ağzına takılan uzun bişey var sanırım içeri sokmak gerekiyor ayıptır söylemesi onu kullanmıyorum bu yaştan sonra varsın bi ömür çekelim öyle değişik değişik şeyler sokuşturamam.

ben zaten genel cerrahiye gittim. basurdan şüphelenmiyodum kurttan şüpheleniyodum. doktor kremleri kullan geçmezse ameliyat edecez dedi. özel hastaneydi. acaba para kazanmak için bıçak altına mı yatıracaklar yoksa cidden ameliyat gerekli mi. gidip devlete soracam artık onlar da girdikleri her ameliyattan para alıyor güvenemiyorum

Alıntıları Göster
    quote:

Basur o kadar korkun hemen ameliyatlık bişey değil.

Spor yapın en genel ve uzun süre işe yarayacak fayda bu.

Yeşil sebze yiyin, kabızlık oluşturacak şeylerden kaçının. Hemoroid bölgesinde kan dolaşabilsin.

Uzun süreler oturmayın 1 saatte 5-10 dk yürünebilir bişey olmaz. Bisiklet vs. gibi oturaklı aletler kullanmayın.

Kremleri düzenli kullanın.

Geçmezse, çaresiz kalmadıkça ameliyat olmayın derim. Bende kremle geçti zamanında.
  • Konuyu okudum çok pis huylandım . Hele ağozdan 1 m . Neyse anlatayım makatta burunda kaşıntı yok , salya akıtmıyorum .Tek sorun kilo alamıyorum . Daha önce doktora gittiğşmde vücudumda hiç yağ olmadığını o yüzden kilo alamadığımı söylemişti .(bunu söyleyen ortopedi doktoruydu ) Fakat şu an çok pis korkmaya başadım . Sebebi ise 2-3 haftada 1 çiğ köfte yemem (etli) . Sizce bunu için doktora gitmeye gerek varmı yani bir eczaneye aktara gidip birşey alayım deneyimmi ne yapayım yardım

• Beyler benim agzimdaln salya akmasi, burun kasintisi, zayiflik yok hatta sismanim ama bazen karnimda bir agri oluyor (yeterince su icmememden diye dsunuyorum sertlesiyor diskilar sanirim) su ana kadar diskimda herhangi bir canliya rastlamadim tenya olmasi gibi bir durum yoktur di mi ya :( cok killandim valla kilomda 84 boy 177

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.