Şimdi Ara

TenTen in dönüşü :Adventures of Tintin The Game (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun basit ama eğlenceli eğer çocukluğunuzda tenten okuyup sevdiyseniz bunuda seversiniz. benim çok hoşuma gitti grafikler falan çok tatlı (cutscene ler hariç, o nasıl bir riptir berbat )
  • Evet ara videolar için bozmuş ama olsun bölüm geçtikde daha değişik bölümler geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManitoN

oyunun coopu internet üzerinden mi aynı bilgisayarda mı?

Aynı bilgisayar
  • 10 numara oyuna benziyor. Kesinlikle denemeli. Son zamanlar pek oynamadığımız türden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

10 numara oyuna benziyor. Kesinlikle denemeli. Son zamanlar pek oynamadığımız türden.

Yok canım 10 # oyun filan beklemeyin,yalnız 85 yıllık bir kahraman olduğu için(1960 da İstanbula da gelmişti) tarihi değeri var

Tarihle ilgileneneler için:http://tr.wikipedia.org/wiki/Tenten'in_İdeolojisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORU-NAGA -- 19 Ekim 2011; 20:51:26 >

• Uncharted tarzı oyun seviyorsan çok hoşuna gider bence 10/8.5 puanlık bir oyun olmuş gayet sıkmayan tekrar etmeyen ve zevkli bölümlere sahip kesinlikle oynayın derim seslendirmeler v.b çok güzel olmuş
  • Birazcık daha resim :)

TenTen in dönüşü :Adventures of Tintin The Game

• İndirmeye başladım ama bu ne be 8 gb :)
  • ya valla oynarken çocukluğuma gidiyorum. baya baya okurdum çizgi romanlarını hatta nerdeyse tümünü almıştım sonra ne oldular hiç bilmiyorum ama çok üzülmüştüm bulamayınca
  • bende garip bir sekilde ps3 deki catherina etkisi birakti. garip

simdi kaptanin gemisindeyim onu kontrol ediyorum sacma bir sekilde oynanmiyor. zae zor ilerledim birini gecemedim. gerizakalilar sonradan yaziyorlar kontrolleride. neyse buraya kadar da eglenceliydi
  • Oyun gayet zevkli
  • Oyun 8 gb ve 20 kb de iniyor anlamadım ki sc:conviction 5 gb 900 de iniyor anlamadım işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertaga1

Oyun 8 gb ve 20 kb de iniyor anlamadım ki sc:conviction 5 gb 900 de iniyor anlamadım işi

herkes indirmeye çalısıtıg için paylaşım az.convictionda indiren az paylaşım çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

quote:

Oyun 8 gb ve 20 kb de iniyor anlamadım ki sc:conviction 5 gb 900 de iniyor anlamadım işi

herkes indirmeye çalısıtıg için paylaşım az.convictionda indiren az paylaşım çok

abi sen nasıl başardın o oyunu indirmeyi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

quote:

abi sen nasıl başardın o oyunu indirmeyi ?

bende torrentçiyim ilk çıktıgında mamundadan ekledim.baktım 0.5 kb la iniyor.
    dayanılacak gibi değil.ya 3 5 gün beklıycen seeder lar artacak yada paylasım sıtelerınde verılen 400 yada 1 gb lık partlılardan ındırıcem .dayanamadım bende bu sekılde ındırdım.20 kb la ömür yetmez. çünkü heheh
    şu an bayagı ilerledim ben oyun fena değil

• Yasak Değilse Hangi Siteden indirdiysen Pm Atarmısın mamundadan indirmiştim bende En Fazla 30 kb a çıktı sonra bi baktım 1 kb Diyo gidiyo Arasıra :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertaga1 -- 21 Ekim 2011; 14:48:25 >
  • Filmini sabırsızlıkla bekliyorum.Film çıkış tarihini bilen varmı?
    Küçükken ne izlerdik be,Hey gidi günler...
  • en güzeli bit soup net yeni çıkan oyunlar her zaman geliyor ve seed etmeyen yok.
  • oyunu oynayan arkadaşlar biraz yardımcı olurmusunuz bu kaptanın hayal gördüğü kılıçlı bölümü geçemedim gardları yapıyorum ama saldıramıyorum yardım bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1atasoy

oyunu oynayan arkadaşlar biraz yardımcı olurmusunuz bu kaptanın hayal gördüğü kılıçlı bölümü geçemedim gardları yapıyorum ama saldıramıyorum yardım bekliyorum.

Saldırı için mouse ileri geri, sağa sola hızlıca sallaman lazım. Oyun çok kısaymış az önce bitirdim. İlk okuduğum Tenten çizgi romanının oyunun konusu olması benim için hoş bir sürpriz oldu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.