Şimdi Ara

Tennis World Tour [PS4 ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
3
Favori
18.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim bildiğim lisanslı turnuva yok. Ama bütün kort çeşitlerini koymuşlar. Yani şöyle bir resmî açık turnuva yapamayacağız.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun kullanıma açıldı. 1 saat oynadım tam bir hayal kırıklığı. 179 tl çöp resmen. Top spin e biraz oynanış olarak benzer diye düşünmüştüm ama 4 gb olduğunun nedeni belli oldu. Alacak olan arkadaşlar beklesin 30 tl falan olur bu oyun yakında. Çok büyük hayal kırıklığına uğrattı oyun beni. YouTube daki videolara zaman zaman benziyor fakat oyuncular kalas gibi. Ara ara sut barı doluyor ama tepkisiz kalıyor adam. Spiker yok atmosfer yerlerde. Zaman zaman vurus sırasında oyuncunuz bağırıyor. Servis vole var ben en azından çim kortta yapabildim ama AI karşı oynadım henüz online kısmı açılmadı coming soon diyor şaka gibi resmen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza001 -- 22 Mayıs 2018; 1:27:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun çıktı ve gerçekten çok kötü..spiker,sesler,grafikler,ambiyans tam bir facia..hafta içi patch gelicekmiş..
    https://www.youtube.com/watch?v=0Mum-Q29XDA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Newintown -- 22 Mayıs 2018; 2:43:5 >
  • PS4 e 40 yılda bir Tenis oyunu yaptılar o da tam bir - ÇÖP - çıktı

    Nedense hiç şaşırmadım çünkü son zamanlarda çıkan oyunların %90 ı leşşş

    Bu herfilerde 5 para etmez boktan bir oyunla geleneğe uymuşlar.

    Sokakta para bulsam gidip almam bu çöpü insan piyasaya sürmeye utanır be reziller !!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 22 Mayıs 2018; 3:38:17 >
  • 12de kullanima acildi. biraz agir yazicam; bu artik resmen bir dolandiricilik.



    * 180 lira oyun yapip ses koymamak. Hic ses yok. Ses dosyasi yok, saka degil.

    * Vurustan sonra merkeze hizli donmek icin depar tusu koymuslar. Gordugum kadariyla tus kombinasyonu degistirilemiyor.

    * Grafiklerin kotulugunu soyle ozetliyim, cim sahada top gozukmuyor, hayal meyal vuruyorsunuz ic gudulerle.

    * Online simdilik yok diyor.



    Neyse yuzde 35teyken cikarmislar oyunu. Yamalarla ne kadar adam olur bilmem.



    Hic mi artisi yok diyecekler icin top spin oynamis biri olarak topa vururken tusa basili tuttugunuz oranda uzaga atma olayini ayni yapmislar. Sut bari sensivitisi ayni yani. Cok bastiysaniz cizgiyi gececegini hissediyosunuz.



    Bi de en zorda federer disinda AI den birakin maci sayi alamadim. Yapay zeka iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlara bakılırsa oyun ağır çöp çıktı. belliydi böyle olacağı
    bu oyuna vereceğim parayla 2. el bir xbox 360 alır top spin oynarım daha iyi
  • Merhabalar,

    TWT İçin aslında çok fazla söylenecek söz yok Arkadaşlar durumu oldukça özetlemiş. En azından oynanışın karmaşık olmamasına sevindim. Ama Dün gece uykusuz kalmama değmedi. Oyunun açılışında dahi bir intro yok sizi içine çekemiyor. Bunun tek sevinilecek yanı oyunun loadinglerinin kısa olması :)

    Çok yakın zamanda Oyunun Mobil sürümünün çıkacağını düşünüyorum zira TWT Tamamen Mobil alt yapı düşünülerek yapılmış. Dün tam 21 Kez ekli olarak Hata bildirimi yaptım oyuna çünkü direkt karakter açarak başladım. Öncelikle Karakterlerin yüzleri hazır çok fazla alternatif yok yani Ubisoft oyunlarındaki gibi kaşı gözü ayrı ayarlayamıyorsunuz. Kariyer e girince yine karşınıza çıkan rakiplerde burda sizin seçmediğiniz diğer hazır karakter işlemeleri oluyor. Sadece isimleri değişik ama anons sistemi yok. Karakterde sadece servise başlama hazırlığı, çift el yada tek el kullanıp kullanmadığı bir de çığlık stilleri var. Ayrıca çığlıkların ne sıklıkla atılacağını belirleyebiliyorsunuz. Ben Maria sharapova gibi sürekli çığlık atan bir hanım karakter yarattım. Rakip selam verse çığlık atıyor :) Oyunda ses yok demeyelim lütfen Bu yarattığınız karakter ile dilerseniz Hali Hazırdaki Lisanslı oyuncularla da oynayıp turnuva yapabiliyorsunuz.

    Turnuvaların açılışı kapanışı aynı. Karakter yaratma ekranında gelen hazır oyuncular sırasıyla farklı leveller da farklı kortlarda geliyor. Herhangi bir Grand Slam Turnuvası görmedim. Grafiği çok da yerden yere vurmayalım PS3 Grafikleri diyebiliriz :) Karakter yarattıktan santra antrenman ve turnuva girişlerinden elde edilen sskiller ve ekipmanları giyebiliyorsunuz. İşte oyun bu noktadan sonra saçmalamaya başlıyor. 6.Level den sonra oyun bir yerde benim için bitti. Çünkü 6. Levelden sonra ekipman değiştirirken sürekli mavi ekran hatasıyla oyundan atıyor. Hadi kariyer i bırakayım dedim yarattığım oyuncu ile Pro lara karşı oynayayım maalesef orda da tam servis atmadan önce mavi ekranla atıyor. dün oyunu abartısız 30 kez açıp kapamışımdır. Abartmıyorum. Denemesi bedava. Karakterinize Türkçe karakter kullanmadan verdiğiniz ismin bile yanlarında acayip karakterler oluşuyor.

    Yakında ve ulaşması gereken toplara yetişememesi doğru ama üstüne gelen hiç bir topa oyuncu kolay kolay vuruş yapamaz. Diğer sorunlar daha çok Stamina,Trait ve doğru yerde doğru vuruşu yapmakta yani, fileden yakın oynamanız gereken yerde koşarak top spin yapınca doğal olarak sizin dediğiniz gibi oluyor. Traitler NBALIVE 18 gibi sadece yarattığınız karakter değil mevcut oyuncular içinde geçerli ve doğru trait aktifken bu durum çok yaşanmıyor.



    Yapay zekayı bende denedim en zora alarak arkadaşlar. Evet size puan göstermiyor ama bu yapay zekanın iyi olduğunu göstermez. Yapay zeka tamamen güçlü vuruş ve stamina ile en uzak köşeye(siz sağdayken en solunuza)isabetli bir vuruşla kontrüpiyede bırakmak dışında yaptığı hiç bir şey yok. O kadar rakibi file önüne çekmeme rağmen sistemini değişmedi. Bir tek üçgen tuşu ile aşırtma yapınca ona vole yapıyor. E bi zahmet onu da yapsın :)

    Oyun kontrollerinde üçgen aşırtma, kare kesme, yuvarlak top spin ve X tuşu ile forehand Backhend vuruyorsunuz L1 Tuşu ile alçaktan basarak diğer tuşlara bastığınızda fileye yakın aşağıdan vuruyor.





    Oyuncu animasyonları için hepsi ile oynamak gerek ama bence çoğu bir birinin kopyası işte Fransız Mulnis in animasyonlar ve vuruşları biraz farklı gibi geldi ama yeterinde bakmadım. Federer ile benim yarattığım bayan oyuncu aynı mimikler aynı vuruş stilleri ile geziniyordu sahada :) Oynanişta da oyle topa yetismek ivin kosturup vurdugunuzda oyuncu kaymsya filan baslamiyor. Hatta oyuncunuzu sadece ksriyerdeki ilk zarferindeki secincinde yerde görebiliyorsunuz baskada yok.



    Spiker Hakem sesinden dolaysıyla önde. Ama birbirinden ancak hakem bayan olunca ayrılıyor ses. Spiker script ile konuşuyor. Her konuşma yada seyircinin her hareketi sesi davranışı birbirinin kopyası. Bazen maç arasında olması gereken bir animasyon ile oyun başlıyor. Ambians sıfır. Kort sesleri çok kötü. Bu konuda AO Tennis international , TWT'ye fark atar.

    Ortağınız yoksa çok da acele etmeyin muhtemelen ikisi de aynı anda indirime girecek belki de uygun fiyata ikisini alırsınız yada bilgisayarda denersiniz.



    Oyundaki Kariyer sisteminde Traitleri aktik etme var ya da ekipmanlarla özellikleri değiştirme. Traitler için 35 level gerekiyor. Açıkçası offline de kim 35 level kasar bilemem. Zira her turnuva birbirinin kopyası. Allahtan antrenmanları geçebiliyoruz. Kısacası online bölüm açılıp tıpkı kariyerdeki Rank sistemi (tıpkı NHL -NBA serisindeki gibi) oynamadan size rekabetçi bir duygu veremeyecek. Vallahi diz Ao international i o kadar gomuyorsunuz da bazi konularda TWT'den cok ustun onu soyliyim. Bir kere daha cok vurus ko.binasyonu var. Ps4 ustunden online msc baslarken control ayarlarindsn bile belli bu.

    Twt de fazla basinca tipun uzaga gitmesinden cok stamina yi iyi ayarlamak gerek. Fileye yakin top atmak icin sol analogu asagi cekeceksiniz. Ama asil hayal kirikligi az da olsa Topa dalso veremememiz.Umarim kisitli surede vrn yapamamisimdir.



    Umarim sizlere biraz olsun fikir vermistir, yazdiklarim. Kisacasi nu nesil sadece Ace Combat 7 Skies Unknow disinda hic bir oyun icin ortaginiz yoksa on siparis verilmez.(Fiyatlar boyleyken)....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mobil güzel fikir evet. Android olarak çıksaymış başarılıymış. Sinirim hala geçmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda PS3 grafiği var sanki 10 yıl önce çıkmış gibi. 4GB boyutu ile nasıl bir çöp olduğunu kanıtlamış oldu. Tenis oyunlarına açsanız AO Tenis ile devam edin beyler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi galiba haklisin kardesim. Yanlis ata oynadik gibi duruyorda bu Ao da hic reklam vermedi ki...



    https://youtu.be/EuAvYtS87q4

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Güzel gözüküyor oyun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AO Tennis bundan iyi duruyor ama sadece bu oyundan iyi. yoksa o da çöp gibi
  • Alacaktım caydırdınız beni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir video izledim Tsitsipas çift el backhand vuruyor. bu çocuğu itf günlerinden beri takip ederim. bir kere bile çift el backhand kullanmamıştır :D hatta tek el stili Federer'e benzer
    bullshit
  • Ohh be oyunu iade ettim kurtardık parayı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba



    Alinmis oyunu iade edebiliyor muyuz? Nasil oluyor rica etsem bilgi verir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Ben dayanamayip ao da aldim. Tenis oyunlarina acligimiz var malum bakalim o nasil olacak onunla ilgili de yorum yazacagim mustafa kemal bey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yakuza001

    Merhaba



    Alinmis oyunu iade edebiliyor muyuz? Nasil oluyor rica etsem bilgi verir misiniz?

    Xbox one x’e aldım ben oyunu beğenmedim hemen microsoft tr yi aradım anında iade ettiler. Sony TR de böyle bir hizmet yok bildiğim kadarıyla.
  • yakuza001 kullanıcısına yanıt
    Merakla bekliyorum yorumlariniz Ünal Bey :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AO tennis izlenimlerini bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.