Şimdi Ara

Tenjou Tenge

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bölüm Sayısı : 24 Tv
    Karekter Dizaynı :I to Ogure
    Yönetmen : Honda Yasunori

Konu:

Hikaye Toudou Gakuen okuluna iki serseri öğrencinin (Bob Makihara, Nagi Soichiro) gelmesiyle başlıyor. Bu okulu diğer okullardan ayıran en büyük özellik okulda birçok dövüş klübünün olması.Tabi kahramanlarımızda bu okulda en güçlü dövüşçüler olmaya çalışıyorlar.

Karakterler:

Nagi Soichiro: Ana kahramanımız diyebiliriz okula en güçlü olduğunu kanıtlamak için gelir ama daha güçlü ve ölümcül insanlarla karşılaşır. Jyuken Club a katılarak kendini geliştirmek ister.

Bob Makihara: Bu karekter biraz Nagi nin gölgesinde kalıyor.Arkadaşıyla birlikte yeni okula gelip gücünü herkese ispat etmeye çalışıyor ama o da Nagi gibi başarısız oluyor ve Jyuken Club a katılıyor.

Masataka Takanayagi: Zengin ve güçlü bir aileden geliyor ve uzun yıllardır dövüş sanatlarıyla ilgileniyor serinin ilerleyen bölümlerinde abisini(Mitsoumi Takanayagi) de görücez. Masataka da diğerleri gibi Jyuken Club ın bir üyesi. (Benimde animedeki en sevdiğim karakter!!!)

Maya Natsume: Animenin afet kızlarından biri ve Jyuken Club ın kaptanı.Bir anda küçük bir kıza dönüşmek gibi hünerleri var.

Aya Natsume: Ailenin küçük kızı o da okula yeni geliyor ve Nagi ye aşık oluyor. Ablası Maya kadar olmasa bile yinede çok iyi bir dövüşçü ayrıca aile mirası olan Ryugan(Geleceği ve geçmişi görme yeteneği diyebiliriz.) yeteneğine sahip.

• quote:

Orijinalden Alıntı: KageBunshinNoJutsu

Bir anda küçük bir kıza dönüşmek gibi hünerleri var.

@Kage kardeş, Maya onu hüner olarak kullanmıyor aslında, gerekmediği zamanlarda vücudunun fazla chi enerjisi tüketmesini engellemek için bedenini ufaltıyor...
    Ek olarak 24 bölümlük TV serisi dışında 2 bölümlük bi OVA'sıda var; Tenjou Tenge: Ultimate Fight adında. OVA'larda hikaye serinin bittiği yerden devam ediyor. Ha birde seride sonlara doğru anlatılan eski olayları konu alan birde filmi var; Tenjou Tenge: The Past Chapter.
  • GameOne'da rastladığım zaman izliyordum güzeldi.
  • Bu anime bir aralar Digitürk'te S'nek kanalında gösterilmişti bütün bölümlerini fakat ingilizce dublajlıydı...
    Japonca dublaja alışınca böyle izlemek zor oluyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yevaud

quote:

Orijinalden Alıntı: KageBunshinNoJutsu

Bir anda küçük bir kıza dönüşmek gibi hünerleri var.

@Kage kardeş, Maya onu hüner olarak kullanmıyor aslında, gerekmediği zamanlarda vücudunun fazla chi enerjisi tüketmesini engellemek için bedenini ufaltıyor...
    Ek olarak 24 bölümlük TV serisi dışında 2 bölümlük bi OVA'sıda var; Tenjou Tenge: Ultimate Fight adında. OVA'larda hikaye serinin bittiği yerden devam ediyor. Ha birde seride sonlara doğru anlatılan eski olayları konu alan birde filmi var; Tenjou Tenge: The Past Chapter.

Ultimate Fight tam olarak OVA değil aslında. İlerde devam ederse seri diye yayınlanmış bölümler. The Past Chapter da 22 bölüm içinde geçen flashback lerin derlenmesiyle yapılmış. Yani extradan bişey yok. İndirmeye değmez. Bu arada Ultimate Fight in end theme'i makenai en sevdiğim anime müziklerinden biridir

• quote:

Orjinalden alıntı: Leipold

The Past Chapter da 22 bölüm içinde geçen flashback lerin derlenmesiyle yapılmış. Yani extradan bişey yok. İndirmeye değmez.

Yaw ben daha izlememiştim amma en azından bi iki yeni sahne koyarlar diye düşünüodum, birebir serideki flashback ler ile aynımı yahu? tüh boşuna indirdik o zeman
  • Çok Seksilermiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Juubee Ninpuuchou Movie (1993)
    8 yıl önce açıldı
    Oyasumi Punpun(Manga)
    12 yıl önce açıldı
    Hajime No Ippo
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @serkahan
    Abi üstü mavi,eteği yeşil olanı bana bırak..
  • en sevdiğim animelerden biri.ama aya natsumeye sinir oluyorum en sevdigim karakterlerden biri olan masataka takayanagi ona aşık ama salak aya soichiroyu seviyor.
    öbür en çok sevdiğim karakterde maya natsume
    bu animenin bütün bölümlerini izledim çok güzel ama sonuncu bölümünde hayal kırıklığına uğruyorsunuz(sonu kötü değil ama cevaplanmamış birçok soru bırakıyor)
  • yeni başladım...
    güçsüz olupta zamanla güçlenen karakterlerin olduğu animeler hoşuma gider.
  • Böyle güzel bir seri için fazla bir katılım olmamış , bende internette dolaşırken en güzel anime karakterler diye haber üzerine bu anime aklıma geldi ama hatunun ismi aklıma gelmemişti , halbuki ismide maya :) zor bişey olmasa da yıllar geçmiş üzerinden. Bence şimdi bile oturup izleyesim geldi, :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.