Merhaba arkadaşlar, 1 2 hafta sonra tenise başlamayı düşünüyorum. Bu sene ÖSS'ye hazırlanacağım, mezunum okul yok ve kafamı dağıtmak için, stres atmak için tenis kursuna gitmeyi düşünüyorum. Kafamı dağıtmama yardımcı olur mu, iyi vakit geçirir miyim ; ne dersiniz ?
bence güzel olabilir hangi şehirdesin bende gitmek istiyorum ama yinede bi gidenin fikrini al
Bi kaç cevap daha geleydi iyiydi.
Ben tenise gidiyorum ve orda geçirdiğim 2 saati çoğu şeye değişmem başta çok zorlanırsın yani topu ıskalamak kadar kötü bişi yok dersin ama sonra vurmaya başlayınca çok eğlenceli bişi yani oynamayı bırakamazsın.Hangi şehirdesin gitme olanağın var mı yani sadece kursa mı gidicekksin oynamak için?
quote:
Orijinalden alıntı: akindofmagic
Merhaba arkadaşlar, 1 2 hafta sonra tenise başlamayı düşünüyorum. Bu sene ÖSS'ye hazırlanacağım, mezunum okul yok ve kafamı dağıtmak için, stres atmak için tenis kursuna gitmeyi düşünüyorum. Kafamı dağıtmama yardımcı olur mu, iyi vakit geçirir miyim ; ne dersiniz ?
İyi vakit geçirirsin fakat dozunu fazla kacırma malum ÖSS.
quote:
Orijinalden alıntı: clestial26
Ben tenise gidiyorum ve orda geçirdiğim 2 saati çoğu şeye değişmem başta çok zorlanırsın yani topu ıskalamak kadar kötü bişi yok dersin ama sonra vurmaya başlayınca çok eğlenceli bişi yani oynamayı bırakamazsın.Hangi şehirdesin gitme olanağın var mı yani sadece kursa mı gidicekksin oynamak için?
quote:
Orijinalden alıntı: hsyseven
Peki bir sorum daha olacak, fit kalmamı sağlar mı tenis ? Antrenmanlarında koşu vs. var mı yoksa sadece teknik mi çalışıyoruz ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: clestial26
quote:
Orijinalden alıntı: hsyseven
Peki bir sorum daha olacak, fit kalmamı sağlar mı tenis ? Antrenmanlarında koşu vs. var mı yoksa sadece teknik mi çalışıyoruz ?
Fit kalmanı sağlayabilir ama fit olmanı sağlıyacağını pek sanmıyorum.Tenis zaten koşu ve vuruş üzerine bir spor koşamazsan tenis oynayamazsın.İlk başlarda çok zorlama bir hafta ağırır bacakların.
Antrenmanda teknik dışında koşu falan yapılıyor mu hocam ?
Facebook'ta tenis partner diye bir grup var, eğer başlarsan senin gibi başlangıç seviyesinde kendine partner bulabilirsin.
Bol şans :)
En güzeli la
güzel olur
quote:
aynı durumdayız ama ben izcilik ve yüzme düşünüyorum adamım :D bu sene son sans seneye ineklik :D
Ne güzel bu sana sınavda ekstra bir başarı olarak döner bundan emin olabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme