Dün Tenda markalı W150D modelinde Wlan modem aldım ama dün benden sadece şifre istiyordu geç olmuştu hiç bişiy yapmadan yatım sabk kalktım şimdi benden kulanıcı adı şifre istiyo bende bunu bilmiyorum forumu araştırdım admin 123456 girin felan yazıları gördüm bunları kabul etmiyor yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
yokmu bi yardımcı olcak kişi ya
Merhaba,Tenda W150D modeminin oturum şifresini de, kablosuz ağ şifresini de siz belirlersiniz. Eğer unuttuysanız ve adsl kullanıcı adınız ve şifrenizi biliyorsanız modemin arka tarafındaki reset düğmesine sys ışığı sönene kadar basılı tutun ve modeminizi resetleyin. Ayarlar silinecektir. Sonra 192.168.1.1 ip adresi ile modeminize bir internet tarayıcı ile erişin. Ayar kısmı gelecektir adsl kullanıcı adınızı şifrenizi ve kablosuz ağ şifrenizi yazıp kaydedin, size uyarı verecektir "güncel olarak oturum açma şifreniz yok" şeklinde bu uyarıya tamam deyin ve alt tarafta oturum açma şifresine unutmayacağınız bir şifre koyun sonra kaydet tuşuna tıklayın. Kaydettikten sonra oturum açmanızı isteyecektir , az önce yazdığınız şifreyi tekrar yazın ve tekrar ayar sayfasına girecektir. Bu ayar sayfasında modemin bağlantısını gösterir bir resim göreceksiniz, şayet modeminizde adsl ışığı sabit yanıyorsa bu resmin altında "internet şu anda kullanılabilir" yazacaktır.