Tenda V300 modemime zyxel NBG6617 router bağlamak istiyorum fakat bir türlü beceremedim , routerda openwrt yazılımı var ve modem i köprü moduna sokamadiğim icin kullanamıyorum, daha önceden bir adsl modemim olan tp link e köpru moduna sokup ve firewall özelligi kapatip yükü routere vermistim fakat bunda o ayarlari göremedim , Tenda V300 hakkinda bilgi sahibi olan arkadaslar yardimcı olursa cok sevinirim. Routerımın boşta yatması üzücü :'((( |
Tenda V300 Bridge Mod Kullanan ?

-
-
Yokmudur yardım edebilcek ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam bu işlemde o zaman neyle interneti sağliyacağim elimde modem olmazki , ben tenda v300 bu linkteki seyi yaparsam bağlantım olmuyor onun yerine yönlendirici modina giriyor benim istediğim interneti cözümlesin modem gorevini yapip sonra openwrt yazılımli routere gelip orda yuksek islemcili cihazda kullanabiliyim fakat ya böyle bi ayar yok yada benim körüm
Link deki anlatım şey gibi evde internetin cekim alanini artirmak icin modemi yonlendriciye cevirip alani artirmayi amaclayan insanlar için sanki
quote:
Orijinalden alıntı: RunoooLink deki anlatım şey gibi evde internetin cekim alanini artirmak icin modemi yonlendriciye cevirip alani artirmayi amaclayan insanlar için sanki
Selamlar @Runooo
Aşağıdaki menu'den bridge mode a alabilirsiniz modemin kullanım klavuzunda açıkça belirtilmiş.
https://down.tendacn.com/uploadfile/V300/V300%20User%20Guide.rar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X