Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: elmariachi321 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.881
Cevap
423
Favori
591.425
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aslına neredeyse her sayfada mevcut. Limit ürün adedi bazında değil, sipariş bazındadır.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]
  • Benim durum daha ilginç; Türkiye ye geldikten sonra ilk önce MNG ye verdiler, 6-7 gün sonra fikir değiştirip Hepsijet' e havale ettiler, şu anda "HJ dağıtım merkezine doğru yola çıktı" diyor, toplamda 20 gün oldu, yarın eve gelir tahminimce.

Açıkçası nankörlük etmem istemem, eski 30-60 günlük Aliexpress günleri aklıma geldikçe bu yoğunlukta 21 güne de razıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 22 Temmuz 2024; 11:32:30 >
  • Acele edin dostlar, vergi artışı loading...
    BloombergHTbloomberght
    "Düşük gümrük vergili alışveriş platformları tüm ticareti tehdit ediyor"
    https://m.bloomberght.com/dusuk-gumruk-vergili-alisveris-platformlari-tum-ticareti-tehdit-ediyor-2356954

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• yahu bu büyük markalar aynı şeyi ordan bize getirip 3 katına satacaklar diye 50 tane takla atıyorlar. Zaten %30 gümrük vergisi var hangi ülkede bu kadar yüksek daha ne kadar arttıracaksınız. Yeter bu ülkedeki en fakirlerin sürekli zenginleri beslediği düzen.

• 10 gündür havalimanında 3 temmuzda sipariş etmiştim. Hiç hareket yok. Başka nereden takip edebilirim gelir mi bu sipariş? Diğer kargo da benzer durumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mstfmd kullanıcısına yanıt
    30 haziran ve 3 temmuz siparişlerim bugün iki sipariş birden teslim edildi. Yoğunluğa göre bazı siparişler birkaç gün fazla gümrükte bekleyebilir.

• mstfmd kullanıcısına yanıt

Tam olarak aynı durumdayım. MNG'ye verilmiş, 12'sinde havalimanına ulaştı bildiriminden sonra ne ses var ne seda.

• TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

Havalimanı aşamasında benimki de. Bakalım, inşallah çok uzatmazlar. 🫤

• Bu mesajı yazdım birkaç saat sonra şimdi MNG'den sorgulayınca görünmeye başladı.

• Son bir ayda temu'dan 19 ayrı kargom var, sadece 4 tanesi teslim edildi. ( farklı tckn'ler kullanarak geçtim )

Çok yavaş ilerliyor gerçekten gümrükleme süreçleri ama yapacak bir şey yok. 2 Temmuz'da verdiğim ve 20 Temmuz'da teslim edilmesi gereken paketim 11 gündür gümrükte mesela. Ellerini attıklarında ne gelirse ellerine onun işlemini yapıyorlar galiba gümrükte. Düzen olsa, en azından FIFO uygulasalar böyle olmaz.

10 Temmuz siparişim teslim edildi mesela, 2 temmuz olandan ses yok.

• Basit lojistik işleri çıkmıyor gümrükten sen maliyet muhasebesinden bahsediyorsun hocam .. Acı bize .. :)))

• şöyle bişey farkettim, bikaç gün arayla verdiğim 4 siparişim "paket havalimanına ulaştı" olarak görünüyor,

hepsi MNG kargo ile gelecek görünüyor, garip olan hepsinin takip kodu birebir aynı,

MNG muhtemelen hepsini toparlayıp tek seferde getirmek için bekletiyor.

• Tüm yoldaki sipaişlerim MNG görünüyor. Ancak biraz önce HepsiJet ten mesaj geldi . Daha öncekilerden farklı bir takip numarasıyla .. CPR ile başlıyor. .. 17 Temmuz da Aliexpress siparişim vardı. O değildir ama bir kontrol edeyim dedim, o da değil.. Bakalım ne çıkacak içinden .. :)))

• StartPy kullanıcısına yanıt

Biliyorum hocam. We World Express genelde HepsiJet e, nadiren de olsa Arasa teslim ediyor. Ancak burada durum biraz karışık. Bakalım ne çıkacak içinden .. :)))

• Yanlış alarm arkadaşlar .. Çok farklı yerden gönderi geliyor .. O kadar odaklanmışız ki Temu'ya yurtiçi ni hiç hesaba katmadım .. :)))

• StartPy kullanıcısına yanıt
    Yok hocam o şekilde değil, farkıl tarihlerde gönderildi, farklı siparişler, hatta bazıları bölünüp WWE ile gönderildi, MNG kendis yakın tarihleri farklı paketleri birleştiriyor bence.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.