< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (447. sayfa)

-
-
dün sectigim bir üründe yüzdelik olarak indirim vermişti ama istediğim ürün listede yoktu. Bu indirim sık sık çıkıyor mu bir daha denk gelir mi yani ona göre bekleyeyim diyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konu ile alakası yok ama 2., 3. ve 4. Paragrafı yapay zeka yazmış gibi duruyor. ;)
Claimcredit.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Temu kendini aştı, siparişin 4. gününde gümrükten geçti paket, yarın gelir.
Toplamanız gereken puana dikkat edin. Vermiş olduğunuz siparişin %4’ü hedef puana denk gelmiyorsa (sanırım sizde 50) 480 TL de sipariş versen krediyi alamazsınız. İkinci bir sipariş vermek zorunda kalırsınız.
Teşekkürler, ilkini almıştım bu çıkan ikincisi…
Casio saatler için uymlu kordon alan oldu mu? Marka yazmadığı için aratmada bulamıyorum.
-
2950 + %10 + %4 gelince 1000 TL'lik sipariş gelince tamamlanıyor yani? Bu 1000 TL dediğiniz ürünün vergisiz fiyatı bu arada değil mi? Kredi kullanımı vs etkiler mi?
-
evet hocam ben her zaman yapay zeka kullanıyorum
daha iyi anlaşılır ve hatasız olması için
-
Arkadaşlar bu Skynet kargo nasıl ,benimde siparişim skynet ile gelecek ,eve kadar getiriyorlar mı?
Benim kaldığım sitede kargoları yönetim umursamıyor bazı kargo şirketleri sadece kargoları bir yere bırakıp gidiyorlar
-
-
müşteri kitlesini oturttukça fiyatları yükseltmeye başladılar.
-
merhaba temu siparişlerinde 18 yaş altı tc kullansak sorun olur mu?
-
kullanabilirsiniz hocam sorun olmuyor.
-
teşekkürler
-
Aynı ürünün fiyatı artarsa farkı iade alabiliyorsunuz 30 gün içinde.
Bence de kendini aştı. 14 Haziran' da sipariş verdiğim ürün, 18 Haziran' da Bursa' ya teslim edildi.
-
İki farklı isim/TC ile aynı adrese verdiğim iki sipariş aynı kargo takip koduyla gönderilmiş. Aynı isimlerin birleştirip gönderildiği olmuştu da farklıların birleştirildiğine ilk defa denk geldim. Daha önce bu şekilde ürün teslim alan oldu mu? Kime teslim edilmek üzere geliyor o paket ve her TC'den birer hak mı yemiş oluyor?
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X