< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (40. sayfa)

-
-
28 haziranda verdiğim siparişim 4 temmuzdan beri gümrük sürecindeydi.om teslim tarihi 15 haziran olduğu için bugün canlı desteğe yazdım ve ters çıktım.hem 65 tl kredi tanımladılar hem de siparişimi ücret iade yaptılar ürünler gelirse de hediyemiz olsun dediler. Bakalım ürünler gelecek mi göreceğiz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 Temmuz'da gümrüğe giren bir çok sipariş hala çıkmadı sanırım.
-
2-3 temmuz gibi gümrüğe girenlerden ümidim yok benim eğer gelirse surpriz olur benim için.
-
-
Sipariş vermek istediğimde 1700 TL limit çıkarıyor sistem. Bu genel bir prosedür mü?
2000₺ alt limit dönüm noktası olabilir. Şu anda revaçta olan bu macera da zamanla bitecektir diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devridünya -- 17 Temmuz 2024; 6:30:5 >
Genel olarak yorumlara baktığımda bende dahil bir çok insan 20-24 haziran tarihleri arası verilen ve 2-3 temmuzda gümrüğe giren ürünlerin gelmemesinden şikayetçi. 24 haziranda sipariş verdiğim 2 temmuzda gümrüğe giren paketten ses seda çıkmazken 28 haziranda verdiğim 5 temmuzda gümrüğe giren ürün 11 temmuzda teslim edildi. 2-3 temmuzda gümrüğe giren ürünleri denizemi attılar ne oldu ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Evet alt limiti 2000 tl yaptılar 2000 tl altı sipariş veremiyorsun
3 temmuzda gümrüğe giren siparişim bugün itibariyle gümrük tarafından teslim ediliyor. 65 lira için uğraşırdım ama alt limit 2000 lira olduysa vedalaşma vaktidir temuyla
-
Herkesin aynı anda çıktı gümrükten
65 TL istemedim ama mesaj atınca hemen %20 tanımadılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat değişikliği bölümünden 190 TL kredi verdiler. Krediler bölümünde 190 TL görünüyor. Bunu kredi kartına nasıl aktarabilirim? Zira alt limit 2000 TL olmasından dolayı sipariş vermeyi düşünmüyorum bir daha
-
Aynen öyle. O tarihte ne olduğu bilinmiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
17. Güne girdik bakalım sadece 1 tane ürün almıştım denemek amaçlı.
-
30 hazirandaki daha cikmamis gumrukten. Benim 3 temmuz hic cikmaz herhalde 😂
öyle bir şey yok maalesef.
-
kafalarına göre hocam bence
1 Tane ürün birde
-
Benimki 24 haziran hocam 2 temmuzdan beri gümrükte üstelik tek parça. 2-3 temmuzda gümrüğe girenlerde habri bişey var.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X