Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (393. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
9.270
Cevap
437
Favori
633.684
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende de aynı durum. Varmı bir gelişme hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • norulefornoone kullanıcısına yanıt
    Yok hocam wincredit yerine bedava hediye çıkıyordu bende bedava hediye kısmından sipariş verip iptal ettim belki şimdi çıkar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnifeRex

Yok hocam wincredit yerine bedava hediye çıkıyordu bende bedava hediye kısmından sipariş verip iptal ettim belki şimdi çıkar.
    Ben en son beğenmediğim ürünleri biriktirip iade yapmıştım 5-6 farklı siparişte. O yüzden olduğundan şüpheleniyorum. Sizde de varmı benzer bir durum?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • norulefornoone kullanıcısına yanıt
    Evet bende birkaç ürünü iade etmiştim.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Ne denir artık bilemiyorum, söylenecek herşeyi söyledik daha ileri de gitmek istemiyorum, Allaha havale ediyorum

• Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Ben bunu aldım. Gayet iyi bir ürün çıktı. Hem süpürge, hem de fan olarak iş yapıyor. Şarjı da iyi gidiyor. Yedek HEPA filtresi ve farklı uçlarla birlikte geldi.
    TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

• mytra kullanıcısına yanıt
    Ürün kodu nedir hocam, bi sürü benzer ürün çıkıyor, bunu bulalım

• cumur C kullanıcısına yanıt

• Şimdiye kadar ki en hızlı gelen siparişim olacak.

Büyük ihtimalle bugün teslim edilecek.

7 günde gelmiş olacak.

Gönderi detayları

Transfer sürecinde

YENİ

ÇIKIŞ ŞUBESİNDE;Kargoya ait irsaliye oluşturulmuştur.

İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR

18 Nisan 2025, 02:51

YENİ

ÇIKIŞ ŞUBESİNDE; Kargonuz çıkış şubesinden transfer merkezine gönderilmek üzere aracımıza yüklenmiştir.

İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR

18 Nisan 2025, 01:16

YENİ

YOLDA; Kargonuz çıkış transfer merkezinden varış transfer merkezine gönderiliyor.

İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR

18 Nisan 2025, 01:15

YENİ

YOLDA; Kargonuz çıkış transfer merkezinden varış transfer merkezine gönderiliyor.

İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR

17 Nisan 2025, 21:18

YENİ

Gümrükleme tamamlandı

17 Nisan 2025, 15:42

YENİ

Gümrük tarafından teslim ediliyor

16 Nisan 2025, 16:03

YENİ

Gümrükleme şirketi tarafından teslim alındı

15 Nisan 2025, 22:40

Paket havalimanına ulaştı.

15 Nisan 2025, 08:31

Uçak hareket halindedir.

14 Nisan 2025, 18:37

Paket havalimanına ulaştı, uçuş beklenmekte

14 Nisan 2025, 08:30

Sipariş nakil halinde.

12 Nisan 2025, 15:15

Sipariş paketlendi

12 Nisan 2025, 13:47

Sipariş hazırlanıyor

12 Nisan 2025, 07:15

Siparişin ödemesi tamamlandı

11 Nisan 2025, 07:00

Sipariş verildi

11 Nisan 2025, 07:00

• Tearz kullanıcısına yanıt

Şarjlı elektrik süpürgelerinde %80 vergi çıkıyor. Bende bunun benzerinden alacaktım fakat vergi adamın belini kırıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkelvis kullanıcısına yanıt

Hocam hayırlı olsun.

Bendeki durum da benzer ama benimki 7. günde teslim olmayacak gibi duruyor. Hem mesafe uzun hem de teslimat hafta sonuna denk geldi.

Yine de, ilk defa bu kadar hızlı bir süreç yaşadım diyebilirim.

Transfer sürecinde

Yolda

ARNAVUTKÖY AKTARMA

17 Nisan 2025, 19:22

Yolda

ARNAVUTKÖY AKTARMA

17 Nisan 2025, 19:22

Gümrük tarafından teslim ediliyor

17 Nisan 2025, 15:47

17 Nisan 2025, 15:44

Gümrükleme tamamlandı

17 Nisan 2025, 10:08

Gümrükleme sürecinde

17 Nisan 2025, 00:36

15 Nisan 2025, 12:47

Yük terminaline ulaştı

15 Nisan 2025, 12:47

Paket havalimanına ulaştı.

15 Nisan 2025, 08:31

Gümrükleme sürecinde

15 Nisan 2025, 05:20

Uçak hareket halindedir.

14 Nisan 2025, 18:37

Paket havalimanına ulaştı, uçuş beklenmekte

14 Nisan 2025, 08:30

Gümrük beyanı bilgileri gönderildi

13 Nisan 2025, 03:31

Sipariş nakil halinde.

12 Nisan 2025, 00:41

Sipariş Bilgisi

11 Nisan 2025, 23:03

Sipariş paketlendi

11 Nisan 2025, 22:50

Sipariş hazırlanıyor

11 Nisan 2025, 15:45

Siparişin ödemesi tamamlandı

10 Nisan 2025, 15:28

Sipariş verildi

10 Nisan 2025, 15:28

• Temu yine farkını ortaya koydu!

🔐 EAGET USB 3.2 Parmak İzi Şifrelemeli Flaş Sürücü — Güvenliği, hızla buluşturan akıllı çözüm!

Öne Çıkan Özellikler:

• Parmak İzi Şifreleme: Kişisel verilerinize sadece sizin izninizle erişim! Gelişmiş biyometrik güvenlik ile veri koruma artık parmaklarınızın ucunda.
    • Yüksek Performans: 120MB/sn’ye varan okuma hızıyla dosyalarınız saniyeler içinde hazır!
    • Çift Arayüz (USB-C ve USB-A): Hem yeni nesil cihazlarla hem klasik USB portlarla tam uyum — Android, PC ve tabletler için mükemmel uyumluluk!
    • 64GB Kapasite: Fotoğraflar, videolar, belgeler ve çok daha fazlası için geniş depolama alanı.
    • Modern ve Şık Tasarım: Zarif metal gövdesiyle teknoloji ve estetik bir arada.

💼 İş, okul veya kişisel kullanım için hem taşınabilir hem de ultra güvenli harici depolama çözümü!

bence güzel kullanışlı ve okuma hızıda yüksek,ihtiyacı olan arkadaşlar bakabilir

CE1711545

• Sizin siparişte hayırlı olsun hocam 

Acelemiz yok zaten,aliexpress'den zamanında 1,5-2 ayda denizyolu ile siparişim gelirdi.

Yurtiçi bile bazı siparişler 1 hafta da bile gelmediği oluyor.

Eski hesapta mesaj alıp,gönderme sorununuz vardı sanırım.

Herhalde bir sıkıntı olduki,yeni hesap açmak durumumda kaldınız.

• turkelvis kullanıcısına yanıt

Günaydın, hayırlı sabahlar hocam.

Teşekkür ederim. Aynen, tamamen haklısınız. Türkiye'de verdiğim siparişler genelde sizin de belirttiğiniz gibi en fazla bir hafta içinde elime ulaşıyor. Bu konuda Temu gerçekten oldukça hızlı ve kararlı bir sistemle çalışıyor.

Bu arada, önceki hesabımda bazı sorunlar yaşıyordum. Özellikle mesajlara cevap veremiyordum ve bu durum kendimi ifade etmemi oldukça zorlaştırıyordu. Sanki sadece mesaj alabiliyormuşum gibi görünüyordu ama hiçbir şekilde geri dönüş yapamıyordum. Bu sebepten dolayı hesabımı silip yeni bir hesap açma kararı aldım

• Günaydın arkadaşlar, bir sorum olacaktı. Türkiye'den 2 litrelik bir araç köpük pompası satın aldım. Ancak ne yazık ki aldığım günden beri verim alamıyorum. YouTube'da birçok video izledim, denemediğim yöntem kalmadı. En sonunda pompanın kendi hortumunu çıkarıp yerine pipet taktım ve bu şekilde tazyik sorununu bir nebze de olsa çözdüm. Fakat 60-90 derece arası yoğun köpük elde etmeyi bir türlü başaramadım. Üstelik pahalı ve kaliteli bir araç şampuanı/köpüğü kullanmama rağmen sonuç değişmedi. (Yorumlara baktığımda aynı sorunu yaşayan birçok kişi olduğunu gördüm.)

Bu arada, bugün Temu üzerinden şarjlı bir köpük pompası sipariş verdim. Ürün numarası: VH244485. Aranızda bu ürünü kullanıp memnun kalan var mı? Umarım herhangi bir modifikasyon yapmadan, doğrudan verimli şekilde kullanabilirim.

• Sizdeki gibi elle basınç uygulanan zımbırtıdan bende de var ama bir türlü kullanmak nasip olmadı :) Youtube de ilaçlama pompasından köpük zımbırtısı yapma videoları filan var onlara baktığınızı düşünüyorum sonuç vermediyse fikir beyan edemiyorum.

Daha sonra isim vermek gerekirse "THOMAX şarjlı ve yüksek basınçlı oto yıkama makinesi" ismindeki ürünü aldım bunu kullanıyorum, köpük olayı zayıf ve su basıncıda zayıf öyle reklamlardaki gibi kurumuş çamuru kiri pası sökme gibi bir imkanı yok. Yurtdışı sitelerden alacaktım aslında ben bu şarjlı yıkama tabancasını ama bir ara bizdeki turuncu sitelerin birisinde indirim anına denk gelip kupon vs de girince işin içine daha uygun oldu buradan aldım 1 yıldır var, en azından ara sıra aracın üzerindeki tozu kiri atmak için canım isteyince bi su tutuyorum fena olmuyor.

Temu dan belirttiğiniz şarjlı köpük makinesini kullanmadım ama sizdeki el basınçlıdan çok farklı çıkmayadabilir, aşırı güç beklememek lazım bu tür ürünlerde sonuçta basit bir pil gücüyle çalışıyor. Tabi şaşırtadabilir bilemiyorum..

• Kullandım ve sattım gayet iyi fakat c SUV aracımı biraz uzun zamanda kopukledihi için sattım, bahsettiğiniz köpük atma soru
    1 keçe yapısı ve sıkıştırma oranı
    2 haznedeki hortumun kalınlığı ve iç basınç
    3 kullanılan şampuan köpük yapıcı mi yoksa cilami ( pırıl ile yaparak net sonuç alınmaz)
    Uç kısmındaki nozul 110-06 veya 08 olmalı
    Bu bahsettiklerim uygun bir kombinasyon ile yaparsanız en dandik ürün dahi iyi köpük yapar

• Köpük için şuan 5 litre limon akuli zem-zem marka ürün kullanıyorum şarjlı köpük basınç çok iyi

• 
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.