Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (394. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.284
Cevap
437
Favori
634.590
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

Bu 1.000 krediyi alabilmek için 1 sipariş mi 2 sipariş mi geçmem gerekiyor. Ve toplamda ne kadar ödeme yapmam gerekiyor. Bilen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rossense

Bu 1.000 krediyi alabilmek için 1 sipariş mi 2 sipariş mi geçmem gerekiyor. Ve toplamda ne kadar ödeme yapmam gerekiyor. Bilen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏
    500 500 iki sipariş hocam vergi hariç

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• brutal55 kullanıcısına yanıt

İyi ki sizlere sormadan vermemişim siparişi. Dediğiniz gibi yapayım Teşekkür ederim sağolun :)

• brutal55 kullanıcısına yanıt

Aynı durumda 1.000tl tek sipariş veriyorum hocam ben, alıyorum krediyi.

• Hocam öncelikle snowfoam şampuan mı kullanıyorsunuz ? Birde bu pompalar yerine alta foam, marolex gibi pompalar daha kaliteli, eğer araç yıkayacaksınız. Şarjlı pompa ile modifiye edip o şekilde hiç elle pompalamadan kullanıyoruz biz, size de o şekilde tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: caspento

Aynı durumda 1.000tl tek sipariş veriyorum hocam ben, alıyorum krediyi.

2940 çıkarsa alamazsınız 2950 çıkarsa alırsınız banada bazen ikiside çıkıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 15 nisan da 2 adet sipariş verdim. 2 sipariş de 2 ye bölünmüş, biri aras diğeri de mng ye verilmiş. benim eve 2 kargo mu gelecek 4 kargo mu? 1 tanesinde 2 diğerinde de 3ürün vardı topu topu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wesile -- 18 Nisan 2025; 16:23:3 >
  • 1 ay oldu sipariş vermeyeli temudan bugün hesaba girdim ilk önce arama kısmından wincredit yazdım ama hiç bir şey vermedi sayfa öyle kaldı

Sonra mesajlar ve promosyon sekmesinde kredi kampanyasına girdim ve beni wincredit sayfasına aktardı

600 TL lik kredi tanımladı bu sefer normalde hep 1000 TL lik kredi geliyordu tekrar 1000 TL lik kredi gelmesi için ne yapmam gerekiyor ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wesile kullanıcısına yanıt
    Bende 15 nisanda aynı gün 3 sipariş verdim. 3 siparişimi de bölmüş 9 adet kargo takip no var. Yani 3 siparisimdede 3er adet ürün vardı. Her biri farklı kargo olarak ptt aras mng ile gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdi03 -- 18 Nisan 2025; 16:52:30 >
  • Gelen kredilerin tamamını tek seferde vede vergi ödemesinden de düşüyor mu?

• Akıllı kumandam geldi.Oldukça kullanışlı,air mause,arkadan aydınlatma güzel çalışıyor.

Boyutu ideal ne çok büyük ne de çok ufak.

Piyano black kasa şık gözüyor ama kolay çizilir.

Type-C şarj olmasıda bir avantaj.

Kızılötesi başka kumanda öğrenme özelliğini yapamadım ben.

Amacım zaten birden fazla kumandayı tek kumandadan kontrol edebilmekti.

Yani usb dongle ile çok kolay istediğim tv veya cihaza bağlayabiliyorum kumandayı ama kızılötesi ile çalışan diğer cihazlara bir türlü tanıtamadım.

Nasıl eşleştirme yapıldığını biliyorum ama olmuyor,ya bana gelen kumandanın kızılötesi sorunlu yada bu tarz cihazların bütün kumandalı aletlerle % 100 uyumu yok sonuçta benim Tv'ye uymadı.

• mytra kullanıcısına yanıt

Hocam sizin aldığınız ürünü bugün 1012 TL'den wincredit ile sipariş ettim. Sizce iyi mi yapmışım, yoksa beklemeli miydim? Benzer ürünlerde aynı fiyat bandında bu arada. Bir de size sorum olacak. Bu cihazın ortalama kaç dakika kullanım süresi oluyor?

• Efe R.A. E kullanıcısına yanıt

VERGİ DAHİL Mİ BU TUTAR ?

• wesile kullanıcısına yanıt

Hayır hocam. Ödeme bilgilerini şimdi ekliyorum. %80 vergi çıkması çok kötü. Wincredit olmasa sipariş etmem.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

• TeNNiSeR kullanıcısına yanıt

anladım hocam.sizin bahsetitğiniz ürünü biliyorum bütün vidyolaro izledim.bana elle taşınabilecek sadece kendi köpüğümü sıkabilecek 1.5 yada 2 litrelik hacimli lazım.siparişim gelince ben deneyip burda paylaşıcağım.teşekkür ederim

• krstates K kullanıcısına yanıt

Merhaba Hocam ,

Pompayı aldığımda yanında 1 litre Platin marka konsantre cilalı oto şampuanı hediye geldi. Ayrıca ben de ekstradan 5 litre Autofresh cilalı oto şampuan aldım.

Tazyik olayını pipetle bir şekilde çözdüm ama kendi ince aparatıyla daha iyi basınçlı su veriyor. Diğer aparat ise maalesef su kaçırıyor ve neredeyse hiç basınç olmuyor. YouTube'da sünger ya da keçeden küçük parçalar kesip içine yerleştirerek çözüm üretenler olmuş, ben de denedim ama pek fayda etmedi.

Şimdi şarjlı modeli deneyeceğim bakalım, umarım hayal kırıklığı yaşamam. Beklentim yüksek ama sonucu göreceğiz.

• caspento kullanıcısına yanıt

hocam snowfoam daha kullanmadım çünkü bu pompa o kadar güçlü ve köpük yapmıyor.bir çözebilseydim o zaman daha kaliteli şampuan alırdım.

yanında gelen platin konsantre cilalı şampuan ve ayrıca sonradan aldıpım 5 litrelik autofresh cilalı şampuan ile test ettim.istediğim performans alamadım.şarjlı pompa ile modife ediyoruz derken.pompaya sibop mu takıp yaptınız.youtubeda yapan vardı.sibopa araç hava şişirme pompası ile 40 bar basıyor öyle mi acaba

• turkelvis kullanıcısına yanıt

hocam hayırlı olsun iyi gğnlerde kullanın.bende sipariş verdim sabırsızlıkla beklemekteyim.

• krstates K kullanıcısına yanıt

hocam bahsettiğiniz nozul 110-06 nasıl takılıyor.fotoğrafta solda bir aparat var .ordakinin başı çıkmıyor çıkaramadım.

okuduğum yorumlarda sizin bahsettiğinizden bahsetmişler ama çözemedim .nasıl takilıyorki.sanki tek parça gibi.yoksa fotoğraftaki aparatın başıda mı sökülüyor

• 
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.