Sanırım dediğiniz gibi elektronikte %80 vergi uygulanıyor. Ne günlere kaldık ya. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (372. sayfa)

-
-
Hocam defalarca yazdım. Eski mesajlarımda var açıklaması. Bizim gümrük belirli ürünlerde % 60 üzerine ekstra % 20 daha vergi alıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sadece çekiş var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gidelim iki posta da caksınlar bari ne diyeyim ki %80 vergiye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Welvoy -- 31 Mart 2025; 20:49:44 >
Hocam vergiler Temuya gitmiyor malesef
Saygı değer hocam @Mytra daha önceden detaylı anlatmıştı
-
Hocam son zamanlarda 40 değil 50 puan gerekiyor.Sorun da orada zaten 1039 TL lik ürün wincredit için yetmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 31 Mart 2025; 21:7:0 >
Bir avuntu olacaksa, çakanlar TEMU'nun çekik gözlüleri değil, has bizim oğlanlar.
+10 vermiyor mu size hocam? Onunla birlikte 50 jeton oluyor.
Yeni siparişlerimi verdim. Uçaklardan biri bugün havalandı ve yarın, 1 Nisan'da Türkiye'de olacak.
Umarım siparişlerim gümrüğe takılmaz. Müşteri hizmetleriyle uzun bir görüşme yaptım ve durumu ayrıntılı şekilde anlattım. Bana, "Merak etmeyin," dediler.
Son iki aydır yaptığım gözlemlere göre, her ayın 1'inde haklar sıfırlanıyor. 4 gün önce verdiğim siparişlerden biri, ilk kez birkaç gün içinde doğrudan uçakla geldi. Oysa genelde 7-10 gün Çin’de bekliyordu. Bu arada, Temu bana 27'sinde sipariş vermem gerektiğine dair bir uyarıda bulunmuştu.
Bakalım süreç nasıl ilerleyecek, gelişmeleri buradan paylaşmaya devam edeceğim.
-
Biliyorum hocam onlara dedim zaten. Seneye de %150 falan olursa şaşırmam.
Dert etmeyin sevgili dostum. TEMU bizim gümrüğün girdisini çıktısını çok iyi öğrenmiş durumda. Öyle ki son 3 farklı siparişimi ayrı geliyor görünmesine rağmen tek paket içinde ve tek kargo olarak aldım. Hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.
Ayda 5 sipariş hakkımız var değil mi hocam 5 ürün değil de 5 sipariş. Benim şu an 4 sipariş yolda hepsi nisanda teslim olacak bakalım bende merak ediyorumquote:
Orijinalden alıntı: Guest-03DCCDC41Yeni siparişlerimi verdim. Uçaklardan biri bugün havalandı ve yarın, 1 Nisan'da Türkiye'de olacak.
Umarım siparişlerim gümrüğe takılmaz. Müşteri hizmetleriyle uzun bir görüşme yaptım ve durumu ayrıntılı şekilde anlattım. Bana, "Merak etmeyin," dediler.
Son iki aydır yaptığım gözlemlere göre, her ayın 1'inde haklar sıfırlanıyor. 4 gün önce verdiğim siparişlerden biri, ilk kez birkaç gün içinde doğrudan uçakla geldi. Oysa genelde 7-10 gün Çin’de bekliyordu. Bu arada, Temu bana 27'sinde sipariş vermem gerektiğine dair bir uyarıda bulunmuştu.
Bakalım süreç nasıl ilerleyecek, gelişmeleri buradan paylaşmaya devam edeceğim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
2 sayfa önce 2940 puan veriyor artı 10 daha verilse 2950 oluyor. 1000TL lik sipariş versen de 3 bini tamamlamaya yetmiyor denilmişti.Ondan bahsettim.
Ancak şu an çarkı çevirdim ve 2950+10 verdi.1039 TL lik siparişim 1000 TL lik krediye yetti.Demek geçici bir sorunmuş.Siparişlerime kaldığı yerden devam ediyorum.
-
Evet hocam ayda 5 sipariş hakkınız var,vergisiz 1080tl ye kadar sonrada vergi ekleniyor.Her ayın 1 inde haklarınız yenilenmekte.
diyelim nisan ayının ilk haftasında 5 hakkınız bitti.Eğer 6.cıyı sipariş vermek isterseniz 26 sından sonra sipariş verin diye uyarı gelecek.
-
Arkadaşlar Temuda sihirbazlık için oyuncaklarda var.Eğer çocuğunuz varsa yada çocuğunuzun doğum günü partisinde bu tarz oyuncaklara bakabilirsiniz
arama kısmına yazdığım kodları yapıştırın Lütfen
PR172900 EG1168856 RF373376 CP1313267 GL31068 QK700689 QX121108 EB13692 QJ66391 KY48990 HJ199778 YL251626 NA452914 KJ1487661 XW212639 GY390155 KY48990 CX223609 XJ140628 VB449604 FG298731 XY1343885 MP739768 AU126593 WV269924 HG783703
daha çok var .ürünlere baktıkça altlarda daha fazlası mevcut.
-
-
Bu 50 jeton falan nasıl geliyor acaba bi yöntemi var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Farklı bir telefona temu uygulamasını indirip kendi hesabınızla girince fırsat çarkı gelebilir.
Benim kullandığım telefona devamlı whattsapp üzerinden 600 TL lik fırsat geliyordu,çark falan çıkmıyordu.Kullanmadığım eski telefondan hesaba girince direkt 1000 TL lik fırsat çarkı çıktı.
Şu an eski telefondaki temu uygulamasını sadece çark çevirmek için kullanıyorum.Diğer bütün işlemleri yeni telefonumdan yapıyorum.
Kredi iadesi fırsatı kullandığım siparişi iptal edersem 90 gün bu fırsat tekrar tanımlanmıyor değil mi?
Siparişi oluştururken en çok istediğim 2 ürünü sepette olmasına rağmen siparişe eklememiş. Ben de iptal ettim siparişi…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X