Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (374. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
9.322
Cevap
438
Favori
639.836
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir türlü şu kredi iadesi olayını beceremedim.

2950 verdi ama sadece %4 iade diyordu. +10 ibaresini göremediğim için sipariş vermedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Elektronik ürünlerde %80 vergi uygulaniyor bazı enayiler gibi buna dikkat etmeden yok olmuyor falan diyip ödemede şok geçirmeyin. Keyifli alışverişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Welvoy W kullanıcısına yanıt
    Önceki mesajlarımda bu konu hakkında yazmıştım. Su geçirmez Bluetooth hoparlör için vergi %80 oluyordu ama tek bir satıcı için.

Aynı ürünü başka satıcıdan alırsam %60

Galiba satıcılar ürünlerini temu ya tanıtır iken farklı kodlar giriyor birinde %80 birinde %60 oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sp@wn kullanıcısına yanıt
    TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

bu şekilde gelmiyorsa daha önce ki siparişleriniz 1000 tl altında kalmış olabilir sebep bu sanirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kartal0067 kullanıcısına yanıt
    Evet ekstra 10 jeton yazmıyordu. Bu durumda parçalı sipariş mi vermek mantıklı? Veya bu kombinasyonu mu beklemeliyim?

• Arkadaşlar 3 sipariş vermiştim temu hepsini bölerek göndermiş 6 kargo gözüküyor sorun yaşarmıyım bu durumda

• cumur C kullanıcısına yanıt
    Evet

• Mustafa Erpek kullanıcısına yanıt
    Yani, şu an satış var mı yok mu

Şu an var ama büyük ihtimalle gelmez ürünler

Baktığımda uyarı da çıkmıyor, ama temu temsilcilik oluşturdu diye biliyorum burada aslında bilenlerden bunun cevabını arıyorum

Oluştursuysa bilgim yoktu kontrol etmek lazım

Edit:

Temu'yu ise PDD Holdings'in ABD iştiraki yönetiyor. Sanal pazar yeri şu an 50'den fazla ülkede faaliyet gösteriyor. Ancak Türkiye'de yapılanması bulunmuyor ve ülkeye yurt dışından satış yapıyor. Firma, Türkiye'de ofisi olmadığı için ülkede istihdam sağlamıyor ve vergi ödemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Erpek -- 3 Nisan 2025; 8:30:10 >
    O zaman son sipariş veren arkadaşların, ürünlerinin eline geçmesini bekleyelim, tam sipariş vereceksen bu haber düştü gündeme, aslında bir nevi yurt dışı alışverişi bitirdiler gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 3 Nisan 2025; 8:32:33 >
  • Bende konunun akıbetini merakla bekliyorum. Gümrükleme tamamlandı aşamasına gelen 2, gümrükleme şirketi tarafından teslim alındı şeklinde 3 paketim var. Ek olarak 1 Nisan tarihinde siparişini verdiğim ve gece kargoya verilen 2 ye bölünmüş bu 2 siparişim var, 4 paket olarak yola çıkıyor bakalım durum ne olacak.

• bayram öncesi siparişler hala gumrukte beklıyor yoğunluk var sanırsam. Bu arada yenı sıparısler verdım ben sorun olmadı

• freedom058 kullanıcısına yanıt
    Sorun olmuyor zaten sipariş geçiliyor asıl sıkıntı gümrükte takılması gelecek mi ürünler, şu an muamma, hani diyebilirler bu firmanın Türkiye ayağı yok gümrükten cikaramiyoruz derlerse ne olacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 3 Nisan 2025; 9:27:50 >

Temu bu konuda sorunsuz çalışıyor.

Gümrük konusunu çoktan halletmıştır Temu sorun olacagını sanmıyorum. Gumrukte takılsa dahı Iade ederler paranızı merak etmeyın

• freedom058 kullanıcısına yanıt
    Valla geçen sefer 1 ay bekledim iade için güvenip alan varsa alsın ben 1 ay daha bekleyemem karar sizin

• quote:

Orijinalden alıntı: TeNNiSeR

Bende konunun akıbetini merakla bekliyorum. Gümrükleme tamamlandı aşamasına gelen 2, gümrükleme şirketi tarafından teslim alındı şeklinde 3 paketim var. Ek olarak 1 Nisan tarihinde siparişini verdiğim ve gece kargoya verilen 2 ye bölünmüş bu 2 siparişim var, 4 paket olarak yola çıkıyor bakalım durum ne olacak.

Aynı durumdayız yolda 4 kargo 1 tanede gümrükte su an ciddi sıkıntı ya

• Merhaba, bu yeni mevzuat gereği, bazı sorularım olacak. Öncelikle Temu dan alışverişimi yaptım ve 25 Martta hareket başladı. Mevzuat geçmiş sipariş için geçerli olur mu ? İçeriğinde yazan maddeler ile de ürününün bir ilgisi benim anladığım kadarıyla yok. Sizce durum ne olur ? Bir sorun olsa aksiyon almaları gerekirdi, bu gün önemli bir hareket daha gördü.

• 
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.