Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.759
Cevap
418
Favori
580.166
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynı durum bende de var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasitli yavaslatma yapiyorlar dicem ama aliexpressten verdigim bir gunde gumrukten gecti ptt aldi bile. Muhtemelen yarin teslim edilir. Temu siparisleri cok yavas geciyor hayirlisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 10 Temmuz 2024; 20:32:38 >
  • rudolfo3639 kullanıcısına yanıt
    1 temmuz gümrükte bişeyler oldu galiba, hepimizin siparişinin takılması normal değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt

Bankalarin kur donusumden ekstra para aldigini biliyordum da bunun icin ekstra hani bankalar ucret istemiyor onu bilen varsa merak etmistim.

• 24-25-26 haziran sipariş verenlerin kargoları inatla geçmiyor gümrükten. Benim de 2 temmuzda gümrüğe girdiği hala geçmiyor. Bu sabah Customs Clearance Delay olarak güncelleme gelmiş.

Önümüzdeki hafta nişanım var, nişanda kullanacağım bir şey almıştım bakalım yetişecek mi merakla bekliyorum

• 24 haziran siparişim hala gümrükte.. bugün gümrükten çekme olarak güncelleme gelmiş hala bekliyorum zamanında gelmesi zor gibi görünüyor..
    TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

• Dura-Ace kullanıcısına yanıt
    24 haziranda vermiş olduğum bir siparişim 6 sında geldi. Başka bir siparişim ise hala gümrükte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgahan22 -- 10 Temmuz 2024; 22:57:13 >
  • ufukdeniz kullanıcısına yanıt

Merhaba, mng de de mi aynı şekilde giriyorum böyle bir takip kodu yok diyor.

• Merivag M kullanıcısına yanıt
    Hiçbir taşıcıyıda paket gümrükten çekilip firmaya teslim edilmeden takip edilemiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beyler şükür, 24 haziran siparişim 1 temmuzda gümrüğe girmişti. Bu öğlen müşteri hizmetlerinde biraz döktürdüm. %20 indirim kuponu verdiler saniyesinde. Akşam 20:00 gibi gümrük işlemleri tamamlanmıştır güncellemesi girdiler. Bakalım ne zaman teslim alacaklar kargomu gümrükten

• 1 temmuz mağdurları, müjde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi du_da -- 11 Temmuz 2024; 0:26:17 >
  • du_da D kullanıcısına yanıt

Kargo takip numaranızı karartın dilerseniz ...

• 1500-750’yi kullanayım dedim. Sanki 1500’müş gibi vergi istedi 450 tl vergi çıkarttı. Normal mi?

• du_da D kullanıcısına yanıt

Bende de ayni. Haber verdigin icin tskler

• ufukdeniz kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim sağ olun. Bir de bilginiz var mı bilmiyorum. 1 temmuzda alışveriş yaptım mng kargoya verildi ama bugün de dahil hala bir güncelleme yok. Bir sıkıntı olur mu acaba?

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

kalite Ortanın üstü gibi

• zippocakmak kullanıcısına yanıt

çıkmadı

• 2. siparişim de geldi 16 parça ürünün 9 parçası inanılmaz kalitesiz.

bunları iade ediyorum.

iade kargo şirketi mng imiş.

belki arda kaliteli ürünler de vardır ama satılan ürünlerin büyük çoğunluğu çöp malesef.

3. siparişim olur mu bilmem...Biraz zor gibi.

• Merivag M kullanıcısına yanıt

Rica ederim. Maalesef MNG ile iligl bir tecrüben olmadı. Anladığım kadarı ile jargoya verildiğinde direkt siparişinizin yanında MNG bilgisi çıktı. Benimde bu şekilde PTT çıkan kargom olmuştu. Ancak gümrükten çekme işlemi tamamlanıp firma paketi teslim alana kadar maalesef PTT üzerinden takip edememiştim. Sadece Temu daki güncellemeleri görebilmiştim. MNG de aynı olaiblir. Yada sisteminden takip etmeyi deneyin.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.