Merhaba, İlk sipariş için bir indirim oluyor mu? Minimum 670 TL sepeti oluşturuyorum vergilerle birlikte toplam 1100 küsür TL ödeme çıkarıyor kuponla vs bu tutarı düşürmenin yolu var mı? |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (198. sayfa)

-
-
Merhaba,
ilk sipariş indirimi şuan için yok,yalnız özellikle mobil uygulamada sepetteki,veya daha sonra size önerilen ürünlerden seçerek sadece 1 üründe extra %80'e kadar indirimli alabiliyorsunuz.
Ben indirimli hali bile 400liralık bir ürünü 200liraya,başka bir sipariştede 600 liralık ürünü ekstra tek ürün indirimiyle 300 liraya aldım,tabiiki eskiden %30 alınan verginin yeni hali %60 uygulanmış şeklinde.Yani temudaki fiyatlara extra %60 vergi koyarak net fiyatlara ulaşmış olursunuz.
2.kampanya ise yaptığınız a.veriş limiti geçilmeden oluşturulan herhangi bir siparişinize daha sonra başka bir a.verişte kullananabileceğiniz,bir önceki a.verişin %30'u kadar kredi(çek) tanımlanıyor.
-
Teşekkürler acelesi yok öyleyse biraz bekleyip inceleyeyim.
-
-
Uygulamaya girince ilk 2 tane ücretsiz ürün seçtirip sonra kredi iadesine yönlendiren etkinliğin kodu var mı rebate gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herhün o ekrandan diğer kalanları da toplamanız gerek bi günde hepsini vermiyor bölüyor
Teşekkür ederim hocam Ben her gün sadece aldığım kadar harcayacağım diğer güne harcanmıyor diye düşündüm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok abi bu ne ya. İyice değil hepten çakal olmuşlar. Üç kuruş kredi bakiyesi veriyor, o da taksitli.
Eskiden ne güzeldi 1500/750 kuponuyla yarı yarıya ürün alırdık. Sonra berbat bi bahaneyle ürünü göndermeden iade edip parayı geri alırdık. Ne günlerdi be. ASDF
Ahlaki olarak o şekilde davranıldığından kısa vadede kar ettiğinizi düşünüyorsunuz malesef toplum olarak genel bu kafa var
adamlarda uzun vade yapacakları kıyakları bu tarz iadeler yüzünden kapatıyor bize
sepetinizi hazır tutun hepsini topladıktan sonra tüm indirimi sepete yansıtarak yeni sipariş verebilirsiniz
hatta bazen kredi indirimi tanımlıyor yine hali hazırdaki sepeti alıp hem önceki topladıklarınız kadar indirim veriyor hemde yeniden iade kazanıyorsunuz
uygulamanın çalışma prensibini çözerseniz acele etmeden indirimler gerçekten işe yarıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerroll -- 30 Eylül 2024; 10:17:59 >
Çok teşekkür ederim hocam Allah razı olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam burada aldığı iadeleri hava yapar gibi anlatana sen laf anlatmaya çalışma
-
Bügüne kadar avantajlı hiçbir kupon kullanmadım. Şimdi sürekli çark çıkıyor 1500TL kupon iadesi. Bunu doğru düzgün kullandırıyor mu?
-
Böle böle kullandırıyor. Bir alışverişte 750/150, bir kaç alışverişte 600/100, 300 e 70, 200'e 50 vs şeklinde kullandırıyor. İçinde i olan ufak kutucuğa tıklarsanız çarkı çevirdikten sonra şartları söylüyor.
-
Temudan sipariş vermek hiç aklımda yoktu ayak ıstıcı almak aklıma geldi ilk kez sipariş verecektim inceledim de fiyat her türlü pahalıya geliyor gibi dün hatta ilk sipariş diye 2 tane ücretsiz ürün diye bir kampanya vermiş oradaki seçilecek ürünler farklı zaten oradan seçip sepeti tamamlayayım dedim normal sepeti doldurmamla 2 ürün ücretsiz yerden doldurmam arasında 50-60 TL gibi bir rakam oynadı. Minimum sipariş tutarı 670 TL vergilerle 1000 TL üstüne çıkıyor 1000 TL altına indirmek hangi kampanya olursa olsun pek mümkün gözükmüyor gibi.
-
mümkün.kredi iadesi
Kredi iadesine nasıl ulaşabilirim sepet ekranında kampanya olduğunda otomatik mi gösteriliyor?
-
Ürünlerin fiyatı toplam max 30 euro olacak vergi kargo dahil fiyatı degil
-
Arkadaşlar şarj aleti alacağım temudan aynı üründen 3 tane alsam sıkıntı yaşar mıyım gümrükte acaba yoksa sıkıntısız şekilde gelir mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetow123 -- 1 Ekim 2024; 11:51:40 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı ay içerisinde aynı kimlikten 5 kere sipariş verebiliyoruz ve her sipariş 1kargo barkod etiketi olduğundan 30 Euro geçemiyoruz. Aslında 150 Euro parça parça harcıyor muyuz? Doğrumudur temudan böyle bilgilendirildi birçok yerde de bu şekilde geçiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X