< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (146. sayfa)

-
-
Bende aynısını düşünüyorum, bana da en son bilgi 4 ağustos olarak girdi ama ayın 4.ünde değil daha sonra girdi bu bilgi, ürün bir yerleri geziyor ama bilgi düşmüyor bence. Nasılsa 21nden sonra yoğunluk kalmaz gelen paket azalır ürünler gelir diye umut ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seeder -- 20 Ağustos 2024; 18:56:18 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geç düşen güncelleme olayıda var yazmıştım bir umudumda o zaten.
-
valla sorma benimde durum aynı. acil ihtiyaç olan ürünler almıştım. Memlekette 4-5 katı fiyatları var. Türkiye'de paranla rezil olmak çok normal. Şu mevzuyu başka ülkede göremeyiz. Elektronik ürünlerim vardı zarar görmemişlerdir inşallah.
-
Ukrayna'da canım ne isterse Aliex ten alıyodum zart diye geliyordu vergi zımbırtısı yok çoğu ücretsiz kargo ürün fiyatı ne görüyorsan o fiyata alıyorsun burada bir kendine bir devlete alıyorsun...
-
Merhaba, ben 6 Agustos'ta 1.157 liralik bir siparis verdim, siparisim de dun geldi sikinti yok ama 434 TL vergi gozukuyor. Yani %60 vergi almis oldular benden. Henuz kanun uygulamaya konmadigi icin bu verginin yarisini geri alabilir miyim?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
MH ye yaz teslim tarihini görüyor zaten alırsınız.
-
-
O gümrük bi bize çalışmıyor 20 - 25- 26 temmuzdaki siparişlerimde gram hareket yok ağustostaki siparişleri hem işleme aldılar hemde teslim ediyorlar nasıl başardılarsa emeği geçenlere madalya takasım var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buradan o mngye sesleniyorum senin yapacagin isi ****
Yarindan sonra girerse gumruge gececek mi gecmeyecek mi bilgisi olan var mi ? 31 temmuz siparis tarihi 6agustos trye gelis tarihi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
geçer üst mesajlarda yazdık hep bilgileri. konunun da mng ile ilgili yok bence mng gümrükten geçince alıyor. gümrükleme şirketi kaynaklı.
-
O zaman dans 🕺 sagol hocam
burada böyle, çoğunluk halinden memnun.
-
sen yine de dans etme de hocam .d önceki siparişlerin geçeceği yönünde bilgiler veriliyor ama burası Türkiye ne olacağı belli olmaz .d
-
Yine de mng nin ***** kac siparis gectim wwe ile geldi basimiza gelecek var ya mngye verdiler bu defa
aras ile gelen varmı arkadaşlar onda nasıl gümrük hızı
-
Diğer Temu konusunda bir arkadaş yazmış ama nedense hiç dikkat çekmemiş :
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159378989
Yarına kadar gümrüğe girecek paketler için 6 Eylül'e kadar bakanlık çekim izni vermiş.
-
-
Temuyu beklerken Hepsiburada üzerinden verdiğim siparişim yola çıktı 6 sı görünen teslim tarihini de Hepsiburada 2 gün öne çekti 4 ünde getireceğim diyor Temu da hala ses soluk yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Belge Doğrulama Kodu: 71548D58-FEFB-46EA-B2CB-20A0C1C60A0B
e devletten doğruladım geçmiş olsun beyler.
Karar yayınlanmış ve bize bir etkisi yok ürünlerimiz geçecek.
isteyen doğrulasın diye kodunuda yazdım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X