Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.789
Cevap
418
Favori
583.145
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

5 parça 2300 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caglar0632 C kullanıcısına yanıt

Güzel meblağ yeni kanun sınırının üzerinde.

• Ben de 12 Temmuz'da verdiğim siparişi bekliyorum hala. 23 Temmuz'da gümrükleme şirketine teslim edilmiş, son güncellemeyi de 3 Ağustos'ta aldım gümrükleme sürecinde diye. Son teslim tarihi 11 Ağustos'taydı. 65 lira gecikme parası yatmasını bekledim önce. Yatmayınca da az önce müşteri hizmetleriyle görüştüm. Gecikmeyle ilgili tatilleri ve uçuş yoğunluğunu bahane edip gecikme tazminatı ve iade kurallarını geçici olarak değiştirdiklerini söylediler. Sonrasında bunların bahane olmadığını söyleyince 65 lira iade talebinde bulunduğunu ama bunun kesin olarak onaylanmayacağını söylediler. 42 gün teslim olmadığında da tamamen para iadesi olması lazım normalde bakalım ona ne bahane bulacaklar. Bir daha tövbe, hayatta işim olmaz bu Çin siteleriyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada da yurtdışından hala 30 euro üzeri ürünler sipariş verilebilir durumda. Kargo ve gümrük derdi yok diye yazmışlar. Buradan mesela 4 bin liralık ürün alsak gümrükte takılmayacak mı? Nasıl oluyor bilggisi olan var mı?

• ecece kullanıcısına yanıt

Nereye yazmışlar onu ekran resmi atar mısınız rica etsem...

• Lifelock L kullanıcısına yanıt

Son teslim tarihi gelmeyenler hatta ilk teslim tarihi gelmeyenler iade alıyor çok ilginç bir işleyiş mevcut karşınıza gelen mh elemanına göre muamele var heralde.

• eyesche kullanıcısına yanıt

https://www.hepsiburada.com/staticpage/786700737428161

Hepsiglobal tanıtım sayfası.

https://www.hepsiburada.com/dodo-family-supermarket-alisveris-cantasi-arabasi-katlanir-kucuk-el-arabasi-yurt-disindan-p-HBCV00005JXU8A bu da mesela 4206 tl lik bi ürün. Sipariş son aşamaya kadar geldim. Hayır alamazsın limit üstü falan demedi.

Hepsiburada işin bug unu bulmuş sanırım

Genelde son tarihini geçenlere zorluk çıkartıyorlar ödeme yapmıyorlar millet son tarih gelmeden ödeme alıyor nasıl beceriyorlar bilmiyorum benim son gün bugundu iade talebi oluşturmaya korkuyorum üstünden biraz zaman geçsin diye bekliyorum

• Benim bildiğim buralardan aldığınızda şirket üstleniyor o kısmı. Yani sipariş verdiniz diyelim şirket ilk başta sipariş veren kişilerin ürünlerini ülkeye getiriyor. Daha sonra ürünleri size ülkeden gönderiyor. Direkt yurt dışından postalamıyorlar diye biliyorum.

En azından benim bildiğim bu şekildeydi.

• ecece kullanıcısına yanıt

ilk önce müşteri hizmetleri ile görüşün.

gümrükle filan uğraşmanıza gerek yok dediği kısımla kanunun üzerinde sipariş verebilirsiniz kısmının bir bağlantısı yok.

• sorix kullanıcısına yanıt
    Aksine son tarihi gelmeyene iade için zorluk çıkartıyorlar. Eğer kendileri iade oluştururlarsa izlenimim vergiyide iade ettikleri yönünde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • murti_82 M kullanıcısına yanıt
    İlk siparişiniz miydi hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • farkındamısınız gümrüğe teslim edildi ibaresi 3 4 5 ağustos olan kullanıcıların kargoları full bekliyor. Anlamadım bizimi buldu.

• Kargo nerde diye sorduğumda paranızı iade edelim teklifinde bulundular kabul ettim hatta ama adamlar vergiyi iade etmedi.Vergiyide iade diyorum devletiniz aliyor diyor.Almadigim kargonun vergisini aldılar MT katıksız sığır adama diyorum kargo nerde haber yok param nerde eksik ama iade .Epeyce darladin uzman ekibe ilettiler 24-48 saat içinde döneceklermis.Kisacasi adamlarda Kural kişiden kişiye değişiyor böyle şirket mi olur birde kargo gelirse hediyemiz olsun diyor şaka gibi

• ColdXabra C kullanıcısına yanıt

benim 6sı ve 11 i de var bekleyen.

hocam ama sizde dikkat etmişsinizdir 3 4 5 olanlar çoğunlukla takılıyor.

• rochss R kullanıcısına yanıt

Son teslim tarihi , sipariş tarihi ve tutar neydi?

• 14 Ağustos son teslim 4100 TL 958 i vergi iade edilmedi

• rochss R kullanıcısına yanıt

siz talep vermek için geç bile kalmışsınız ben son teslim tarihinden sonraki ilk takvim gününün 00:00 da yazarım.

• Shrikeen kullanıcısına yanıt

ancak kendileri ticari ihracat ile kendi firmalarına getirmiş gibi getirtip burada ayrı faturalandırma ile iç satışa kargolarlar en mantıklı gelen kısmı bu.

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.