Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.174
Cevap
431
Favori
624.105
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bir soru soracağım. Şimdi temu'da we world ile gönderilen paketler çok hızlı teslim ediliyor bunu biliyoruz. hemen havayolu ile gümrüğe geliyo giriyo çıkıyo falan. Zaten bu hızdan dolayı havayolu olduğuna eminiz. Acaba bu mng ile gönderilen paketler deniz yolu ile geliyo olabilir mi. sisteme belki havayolu olarak giriyolardır.

• Marrusia kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi son teslim ve taahüt süreleri dolduğunda eğer Temu kabul etmez ise iademi o yolu deneyeceğim bana taahüt edilen sürelerin dolmasını bekliyorum.

• USLUDUR_ kullanıcısına yanıt

MNG TR içerisindeki işlemleri yapıyor, buraya gelene kadarki taşıyıcı firma farklı ve onların takip numarasını alamıyoruz.

Mng ile gelip 1 haftada teslim alanlar da var sipariş verdiği tarihten itibaren 1 hafta yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyesche -- 19 Ağustos 2024; 0:48:25 >
  • eyesche kullanıcısına yanıt

aynen işte bu bilgiye sahip değiliz. sordum kaç defa hangi havayolu şirketi getiriyor diye. Temu bu bilgiyi paylaşmıyor. kesinlikle söylemiyorlar. Denizle geliyor da acaba havayolu mu çekiyolar ki ondan şüphe ettim. Belki de paketler hala denizdedir .d

Evet onu da düşündüm. Belki tamamı havayolu değildir. Uçağa denk gelenleri uçakla gönderiyolardır. geri kalanı denizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi USLUDUR_ -- 19 Ağustos 2024; 0:51:44 >
  • USLUDUR_ kullanıcısına yanıt

Yok havayolu ile geliyor girdikleri gümrük zaten havaalanı gümrüğü orda sorun yok.

Tamamen bizim işlemlere bakan müşavirlik personelinin vurdum duymazlığı.

Aynı gün aynı saatte yola çıkmış aynı uçağa binmiş olup teslim olan kargolarda var yarısı teslim olmuş yarısı yerinde sayıyor.

• Denizle gelse minimum 45 gün gelmesi sürerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimizde de bi bilgi yok ki paylaşmıyolarda. Aliexpress te kargo hareketleri daha detaylı işleniyo sisteme, nerde ne durumda olduğu vs. temuda öyle değil. Artık yarın DHL, MNG, Gümrük müdürlüğü ilgili ne kadar kurum varsa yardırıcam .d Özellikle gümrükten kararlardan önce verilen siparişlerin durumunun ne olacağını öğrenmem lazım.

• Şöyle bir mesaj geldi (dolandırıcı)

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

• eyesche kullanıcısına yanıt

hocam harcama itirazında bulunabilirsiniz, banka kartı veya kredi kartı hiç farketmez, itiraz edebilirsiniz ve banka size geri ödeme yapacaktır. Sizden itirazınıza dair kanıtlar isteyeceklerdir ve sonrasında bu işlem 1 aydan 6 aya kadar uzayabiliyor.

• RustyCohle R kullanıcısına yanıt

İngilizcemi yazmak lazım türkçe yazsak yetiyormu

• Herhangi bir hareket yok. Ürünlerden artık umutlar tükendi :-(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boeing McDonnell Douglas'ı satın alınca MD'ye kültürünü yansıtacağı yerde MD adamların kültürünü bozdu, boing'in kötüye gidişinin başlangıcı burada başlıyor.

Bizde de sanırım benzer şey oldu, rezil durumdaki MNG'yi DHL satın alınca iyileşeceğini bekledik ama daha beter oldu, adamların yurtdışı operasyonları da kötüleşti :)

Aliexpress ve amazon yurtdışı siparişlerim tıkır tıkır geliyor 1-2 bilemedin 3 günde gümrükten geçiyor. Bu temu zıkkımından verdiğim siparişler 5 ağustostan beri yani tam 2 haftadır gümrükte. Tabii yersen gümrükte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSC Elektronik -- 19 Ağustos 2024; 8:21:35 >
  • MSC Elektronik kullanıcısına yanıt

Dhl çokmu iyiki eğerki yurt dışından bir şey alıpta dhl ile hızlı gelsin derseniz garanti gümrüge girer temuda yaşadığımız sıkıntı gibi bir kaç gün bekletir ardino ücreti yansıtır gümrük müsaviri ile anlaşıp malı çekmeye ugraşırsınız

• gülcan25 G kullanıcısına yanıt

Ben de bir ara çanta bakıyordum. Aynı çanta modeli Hepsiburada'da Temu'dan daha ucuzdu. Aradığınız çanta Hepsiburada'da varsa ve fiyat olarak size uyarsa Hepsiburada'dan da alabilirsiniz.

Baktığım ürün şuydu:

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]www.hepsiburada.com
    Love Home Omurgayı Koruyan Okul Çantası - Yeşil (Yurt Fiyatı
    https://app.hb.biz/9dCIEb6Rf8WM

Temu'da şimdi bulamadım maalesef.

• 23-24 temmuz tarihli siparişler

4 ağustos in transitte tıkandık

beklemekten başka bişey yapamıyoruz

cumartesi yine bi sipariş verdim

mng ile geliyor yine malesef

bakalım süreç burada nasıl işleyecek

• 22 Temmuz'dan beri hareket olmayan siparişimi geçen hafta hiç sorun çıkarmadan vergi dahil karta iade ettiler. İlk kez alışveriş yapacak arkadaşlara tavsiyem düşük fiyatlı ufak tefek ürünlerden uzak dursunlar. Genelde fotoğraflarla ilgisi olmayan çerçöp ürünler geliyor.

• vincentvega kullanıcısına yanıt

Benimki 20 temmuz bugun son günü ne olur ne olmaz diye yarın talep açacağım

• 27 Temmuzda verdiğim 5.132TL lik siparişin ,12 Ağustosta gelen güncelleme ile TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]  durumu, 3 ağustostan beridir "Paket kargo terminalinden gümrükleme şirketine teslim edildi." şeklindeydi. 12 Ağustosta MT ile iletişime geçtikten sonra böyle bir güncelleme gelmişti bu arada.

Bugün yine MT ile yazıştım. Herkese cevaplandığı şekilde gümrükte geçen süreden biz sorumlu değiliz gibi bir cevap gönderdiler. Ben de gümrükten siz sorumlu değilsiniz ama gümrükleme şirketinden siz sorumlusunuz, sizin anlaşmalı olduğunuz gümrükleme şirketi malları hala gümrüğe iletemedi dedim. Maalesef para iade sürecini başlattı. Alttaki ekran görüntüsünden anladığım kadarıyla tam iade yapacaklar, yani vergiyi de iade edecekler.

Keşke ürünlerim gelseydi, aynı ürünler burada en az iki kat pahalı. Sizce 30€'luk siparişler halinde tekrar mı alışveriş yapsam?

• murti_82 M kullanıcısına yanıt

Acil değilse siparişinizdeki ürünler, bir süre daha bekleyin. Gelirse boş yere yeni sipariş vermemiş olursunuz aynı ürünler için. Yinede siz bilirsiniz. Ben böyle yapardım.

• 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.