Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.174
Cevap
431
Favori
624.141
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siparişiniz, ülkenizde yeni kurallar uygulamaya konmadan önce verilmişse, siparişinizle ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağını umuyoruz. Siparişinizle ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, lütfen bizimle tekrar iletişime geçmekten çekinmeyin.

Ben bir tık ümitliyim. Bekleyip görücez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ
    TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

2 kargom bugun güncelleme aldı

• bizede nasip olur inşallah parasında değilim ürünlerimi istiyorumm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColdXabra -- 17 Ağustos 2024; 22:18:23 >
  • Kurci K kullanıcısına yanıt

Yine bütün süreç birden mi girildi sisteme yani 31inden 17sine kadar olan kısım?

yani mesela bu sabah sade en son 31 temmuz vardı ama bugün birden 16 ve 17 si mi yansıdı haraketlere?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyesche -- 17 Ağustos 2024; 23:28:58 >
  • eyesche kullanıcısına yanıt

5 ve 15 agustos aynı gün diğerleri bugun güncellendi

• TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]
  • USLUDUR_ kullanıcısına yanıt
    Bu kanunu en az 1 ay ötelemeleri gerekiyor kaçarı yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

yolladığınız ekran görüntüsünde 5 ve 15 yok o diğer siparişinizdeydi bunun güncellemeleri nasıl geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyesche -- 17 Ağustos 2024; 22:51:30 >
  • ColdXabra C kullanıcısına yanıt

bu cevaplar bana da verildi bir çok kez ama dediğim gibi onların burada bir söz hakkı yok maalesef sadece iadeyi kabul edecekler mi etmeyecekler mi onu bekleyip göreceğiz gümrükte takılırsa eğer.

• 1600 kusur 1 adet siparişim vardı kuponla 850 tllere düştü içeride bakiyem vardı.. onu kullandım RİSK aldım bakalım geçecekmi gümrükten bugün göndermişler aras kargo yazıyor. Normalde 1052 tl üstünü sipariş geçtirmiyordu..

• BlackMon B kullanıcısına yanıt

bunda geçmeyecek birşey yok ki siparişiniz 1019 tl miş vergiyi katarak hesapladığınız için 1600tl oluyor ama hesap o şekilde yapılmıyor.

203tl indirim uygulanmış 576tl kredinizde vergi ödemesinden düşülmüş ve toplam fiyat düşmüş herşey normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyesche -- 17 Ağustos 2024; 23:35:23 >
  • eyesche kullanıcısına yanıt

cok tesekkurler hocam

hiç aras ile gelen oldumu arkadaşlar onda süreç nasıl mng berbat ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 17 Ağustos 2024; 23:42:2 >
  • BlackMon B kullanıcısına yanıt

Rica ederim ustam korkmana gerek yok, yasaklı ürün kategorisinde bir ürünün yoksa, kişi bilgilerin doğruysa, 30kg üstü değilse ki değildir zaten ve aylık 5 paket sınırını aşmadıysan tıpış tıpış gelir kargon.

Hayırlı uğurlu olsun şimdiden.

• Yukarıda da belirtmiştim DHL CEO suna mesaj attım diye. DHL Genel müdürü tarafından az önce dönüş mesajı aldım buraya ekliyorum.

"Mücahit bey selamlar, öncelikle yaşadığınız durumu ve şikayeti ilettiğiniz için teşekküre ediyorum. Ben DHL Express Türkiye Genel Müdürü olarak görev yapıyorum, eğer mesajınızda yazdığınız konşimento numarası doğru ile 11 haneli ve express olarak bizim taşıdığımız bir gönderi değil, DHL express konşimentoları 10 haneli olur. Zaten mesajınızda da DHL MNG den bahsetmiştiniz, onlar aracılığı ile gelen bir gönderi ise bizim müdahil olmamız zaten mümkün değil. MNG yakın zamanda DHL Grup tarafından satın alındı ve kardeş şirketimiz oldu ama Türkiye de tüm dünyada olduğu gibi ayrı yönetimleri olan bağımsız şirketler ve operasyonlar ve iş modelleri de birbirinden farklı. Bu hafta ben de yıllık izindeyim ama size geri dönüş yapıp konşimento numarasını da DHL express olması ihtimaline karşılık kontrol edecek arkadaşlar. Diğer yandan da şikayetinizi MNG üst yönetimine ileteceğiz.

Saygılarımla

Volkan Demiroğlu"

• Biz de bir değişiklik yok

• Adamlar zaten biz sipariş vermeyelim diye böyle birşey yapıyor. Amaçları yıldırmak. Sizin şurada yazdıklarınızın %10 nu bile düşünmemişlerdir.

O yüzden 21 Ağustos dan sonra gümrüğe girenleri yeni vergiden hesaplayıp geçerler.

Ben Temuyla filanda uğraşamam ürün gümrükte kalır. Belli bir süre sonra otomatik iade yaparlar.

• TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

İşaretlediğim kısımın hepsi bugun saat sabah 10.20 güncellenmiş. Bişiler oluuor ama dur bakalım.

• Size bir temu saçmalığı göstereceğim şimdi.

Kagosu gümrükte olanlara sabır diliyorum.

İyi seyirler

Sezon 1 / Gergin Bekleyiş

Sezon 2 / İmkansız Teslimat

Bu da benim sorduğum kargo değildi ama güncellemerin birden düşmesi biraz olsun iç ferahlatıcı pazartesi belki toptan güncelleme düşer bize de belli mi olur.

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.