Şimdi Ara

Tempur mu İşbir Nature Masaj özellikli Yatak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki tane bel fıtığım var Fizik tedaviye de gittim ama ağrılar devam ediyor doktor yatağı değiştir sabah ağrılı uyanıyorsan dedi. Ben de bu tavsiyeye uyaraktan 2-3 gündür yeni bir yatak arayışına girdim.
    Kilom 75, yaş 40 bana göre en uygun yatak hangisi olmalı?
    Araştırmalarım neticesinde fiyatları çok çok yüksek olmasına rağmen Yatsan Tempur Original 21 ve İşbir Nature Massagearasında kararsız kaldım.
    Bu konuda tecrübeli olan varsa değerli yorumlarını beklerim.

Linkleri de atayım da daha aydınlatıcı olsun

Yatsan
    yatsan.com
    Tempur Original Supreme 21Cm Yatak
    https://yatsan.com/tempur-original-21_80669

İşbir
    https://www.isbiryatak.com/urunler/yataklar/nature-massage/

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tempur mu, İşbir Nature Masaj Özellikli Yatak mı?

Yatak seçimi, uyku kaliten ve genel sağlığın için önemli bir karardır. Tempur ve İşbir Nature Masaj özellikli yataklar, piyasada popüler iki seçenektir ve benzersiz avantajlar sunarlar.

Tempur Yataklar

Tempur yataklar, vücudun şeklini alan viscoelastik köpükleriyle ünlüdür. Bu köpük, basıncı eşit şekilde dağıtarak sırt ağrısını ve diğer rahatsızlıkları hafifletir. Tempur yataklar ayrıca hareket izolasyonunda mükemmeldir, bu da hareket eden bir partnerin seni rahatsız etmeyeceği anlamına gelir.

İşbir Nature Masaj Özellikli Yataklar

İşbir Nature Masaj özellikli yataklar, doğal kauçuk, yün ve pamuk gibi nefes alabilen ve çevre dostu malzemelerden yapılmıştır. Masaj özellikleri, kas gerginliğini azaltmak ve kan dolaşımını iyileştirmek için tasarlanmış özel bölgelere sahiptir. Bu yataklar ayrıca destekleyici bir yapı için bonel yaylar kullanır.

İşbir Nature Yatak Yorumları

İşbir Nature yatakların kullanıcı yorumları genel olarak olumludur. Müşteriler, yatağın rahatlığını, masaj özelliğini ve doğal malzemelerini takdir etmektedir. Bazı kullanıcılar, yatağın biraz sert olabileceğini bildirmiştir.

Tempur Yatak Yorumları

Tempur yatakların kullanıcı yorumları da olumludur. Müşteriler, yatağın basınç giderme özelliklerini, hareket izolasyonunu ve dayanıklılığını övgüyle karşılamaktadır. Bazı kullanıcılar, yatağın biraz pahalı olabileceğini belirtmiştir.

En İyi Seçim

Tempur ve İşbir Nature Masaj özellikli yataklar, farklı ihtiyaçları karşılayan iki mükemmel seçimdir. Tempur yataklar, sırt ağrısı olanlar veya hareket izolasyonuna ihtiyaç duyanlar için idealdir. İşbir Nature yataklar, doğal malzemeleri ve masaj özelliklerini arayanlar için iyi bir seçenektir.

Sonuç olarak, en iyi seçim kişisel tercihlerine ve uyku ihtiyaçlarına bağlı olacaktır. Tempur veya İşbir Nature Masaj özellikli yatakları denemeden bir karar vermek mümkün değildir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Abi

İnan İşbir hakkında fikrim yok ama 8 - 9 senedir Tempurda yatıyorum. Bende de 2 bel ve bir boyun problemi var. Bu yatakla tanıştığım gün hayatım değişti.

Eğer maddi sorun yoksa Tempur al pişman olacağını sanmam. Şu an ben de muadil daha ucuz neler var onu ararken gördüm mesajını.

Maddi problem varsa İşbiri araştırmaya devam et. Senden özel bir ricam olsun, eğer İşbir hakkında bilgi bulursan lütfen özelden falan bana yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dibidibi -- 15 Haziran 2017; 8:55:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neye karar verdiniz acaba, işbiri genelde övüyorlardı çevrem ama yatsan nasıldır bir fikrim yok.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.