Şimdi Ara

Tempra tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu dogru yere actim heralde sormak istedigim birkac soru var elimize 10bin tl para gecti bununla tempra almayi dusunuyoruz aldigmiz arabayi maksimum bir bucuk sene kullanicaz paraya en fazla bir iki milyar ekleyebiliriz sorum bu tempralarin en iyi donanimli modeli hangisi bir suru serisi var cok yakmayan otomatik cam klimasi falan olan bir model ariyorum bir de bu arabanin elektronik aksaminda bi sikinti olur mu malum ibreler falan elektronik aklima takilan bunlar cevabinizi bekliyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba aradığın tempra modeli eğer 1994/1997 arası dusunuyorsan tempra sx ak modeli. dediğin gibi birçok modeli var. bende sx modeli var 97 model. sadece arka camlar otomatik değil ve klima yok. tavsiyem eğer tempra alacaksan tempraların 1998/2000 yılları arası ürettiği tempra slx 1.6 ie bakman 10-13 bin arasına temizini bulursun diye dusunuyorum. diğer modellere göre artı özellik olarak ön takımları daha sağlam klima, hidrolik direksiyon, 4 cam otomatik, abs. airbag ve bazılarında sanruf var.tempranın 2000 motoruna sakın girme derim. şimdiden hayırlı olsun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper71tr -- 7 Mayıs 2013; 15:59:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper71tr

merhaba aradığın tempra modeli eğer 1994/1997 arası dusunuyorsan tempra sx ak modeli. dediğin gibi birçok modeli var. bende sx modeli var 97 model. sadece arka camlar otomatik değil ve klima yok. tavsiyem eğer tempra alacaksan tempraların 1998/2000 yılları arası ürettiği tempra slx 1.6 ie bakman 10-13 bin arasına temizini bulursun diye dusunuyorum. diğer modellere göre artı özellik olarak ön takımları daha sağlam klima, hidrolik direksiyon, 4 cam otomatik, abs. airbag ve bazılarında sanruf var.tempranın 2000 motoruna sakın girme derim. şimdiden hayırlı olsun....

sagol mesajin icin bu hafta alicaz heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakanDikmen41

quote:

merhaba aradığın tempra modeli eğer 1994/1997 arası dusunuyorsan tempra sx ak modeli. dediğin gibi birçok modeli var. bende sx modeli var 97 model. sadece arka camlar otomatik değil ve klima yok. tavsiyem eğer tempra alacaksan tempraların 1998/2000 yılları arası ürettiği tempra slx 1.6 ie bakman 10-13 bin arasına temizini bulursun diye dusunuyorum. diğer modellere göre artı özellik olarak ön takımları daha sağlam klima, hidrolik direksiyon, 4 cam otomatik, abs. airbag ve bazılarında sanruf var.tempranın 2000 motoruna sakın girme derim. şimdiden hayırlı olsun....

aldınız mı aracı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mekatronikçi

quote:

quote:

aldınız mı aracı?

Vazgeçtik temprada 2004 albea aldık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mekatronikçi

quote:

quote:

aldınız mı aracı?

Vazgeçtik temprada 2004 albea aldık

iyi tercih

• Arkadas Arabasını Almıs Hayırlı Olsun Kazasız Belasız Binsin Insallah Konu Baslıgı Güzel Diye Bende
    Cevap Yazma Geregi Duydum Temprada Bineceksen Temiz Bir 1.6 Slx mpi Motor Yada 2.0 ie 16v Şaşmayın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Motor Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Araç Tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemKaradağlı

Arkadas Arabasını Almıs Hayırlı Olsun Kazasız Belasız Binsin Insallah Konu Baslıgı Güzel Diye Bende
    Cevap Yazma Geregi Duydum Temprada Bineceksen Temiz Bir 1.6 Slx mpi Motor Yada 2.0 ie 16v Şaşmayın...

Hocam Avatarınızda Tipo fotoğrafı görüyorum sizin ise 2.0 16V sahibimisiniz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.