temporary internet files te izlediğim videoları kaydetmek istiyorum..
bunun içinde temporary ınternet files te*.wmv;*.wma;*.wvx ;*.wax;*.asf;*.asx;*.wms;*.wmz;*.wmd;*.flv;*.avi;* .mp3 arattım..
karşıma bazı dosyalar çıktı ama bunların hangisini nasıl yapıcam diye biraz araştırdım..
o arattığımda karşıma çıkan dosyalardan herhangi birini kopyalayıp masaüstüne kaydettim. ve de adını ''video.fvl'' olarak değiştirdim.
buraya kadar sorun yok..peki bundan sonrasını nasıl yapıcam?
off çözemiyorum kafayı yedim
temp. int. filesı boyuta göre sırala ve kolaylık olması açısından liste görünümünü seç orada izlediğin videolar en üste gelecektir.istediklerini al istediğin yere kaydet ve media player yada başka bir video oynatıcısıyla oynat.isim değiştirmesi yapmana çoğu zaman gerek oluyor. yada hiç uğraşmak istemiyorsan IDM kullanarak daha kolay bir biçimde youtube vb videoları pcye yükleyebilirsin.
yok videolar görünmüyor..bi de sanırım sadece ie de izlediklerim kaydoluyor ya da hiç kaydolmuyor. çünkü en büyük dosya 300kb..
ie bende kurulu ama uzun zamandır kullanmıyorum onu.
tep.int. teki harhangi bi dosyayı masaüstüne kaydetmiştim.onu gom player,km player,media player la filan denedim.açılmıyor..
zaten videoya benzer bişey de değildi o dosya..cookie yazıyordu.
ben bu işi yapamıycam sanırım..:s:S
neyse yine cok teşekkür ederim ssbrc..
IE kullanmıyorsanız videolar temporary internet files'a değil kullandığınız tarayıcının cache'ine akydedilir
quote:
Orijinalden alıntı: <flame>
yok videolar görünmüyor..bi de sanırım sadece ie de izlediklerim kaydoluyor ya da hiç kaydolmuyor. çünkü en büyük dosya 300kb..
tep.int. teki harhangi bi dosyayı masaüstüne kaydetmiştim.onu gom player,km player,media player la filan denedim.açılmıyor..
C:\Documents and Settings\PC İSMİ\Local Settings\Temporary Internet Files
buraya kaydedilir.300kb gözükükemez en büyük dosya boyutun.Boyuta göre sıralayıp bakmalısın.2 kere boyuta göre sıralaya bas.En üste en düşük boyutluyu koymuş sanırım... Yİne olmazsa IDM'yi indir.Onla videoları izlerken kenarda indir seçeneği çıkıyor.İndirmesi çok kolay oluyor.Hiç uğraşmıyorsun IDM =>www.internetdownloadmanager.com
quote:
Orijinalden alıntı: ssbrc
quote:
Orijinalden alıntı: <flame>
C:\Documents and Settings\PC İSMİ\Local Settings\Temporary Internet Files
buraya kaydedilir.300kb gözükükemez en büyük dosya boyutun.Boyuta göre sıralayıp bakmalısın.2 kere boyuta göre sıralaya bas.En üste en düşük boyutluyu koymuş sanırım... Yİne olmazsa IDM'yi indir.Onla videoları izlerken kenarda indir seçeneği çıkıyor.İndirmesi çok kolay oluyor.Hiç uğraşmıyorsun IDM =>www.internetdownloadmanager.com
haklısın böyle çok zor oluyor.indiriyorum ıdm yi onla yapıcam çok saol..:))
@TripsinojeN sana da çok teşekkür ederim:))
quote:
Orijinalden alıntı: TripsinojeN
IE kullanmıyorsanız videolar temporary internet files'a değil kullandığınız tarayıcının cache'ine akydedilir
ben mozilla kullanıyorum ama bulamadım tam olarak nerde acaba windows 7 kullanıyorum