Şimdi Ara

Temporary Internet Files içeriği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temporary Internet Files dosyasının içeriğini siliyorum,
    ama hala görünmeyen 900mb bi kapasite görünüyor.

• Araçlar > klasör seçenekleri > Görünüm seçeneğinden gizli klasör ve dosyaları gösteri seç. Oradan diğerlerini de görebilir ve silebilirsin...
  • internet dosyaları için çook büyük bir kpasite 150 MB ı geçme

görünmemesinn sebebide budur. alet bu kadar dosyayı taımlayıp göstermeye kalkıyo o da 1 gün sürer herhalde çünkü internette bulunna dosyaların en büyüğü 300 500 KB lık dosyalar dır veya dowload ettiğin dosyalardan kalanlar vardır.

sne boyutu silmeden düşür kapat aç girmeye çalış düzelecektir.
  • daha önce bu klasörde trojan bulmuştum.
    su anda trajan görünmüyor ama dosya iceriğinde hala 900mb gibi bir boyut var.
    gizli dosya veya sistem dosyaları ile ilğigi degil, sanırım bu trojan la ilğili bi durum.
    virüs programı tararken içeriğindeki dosyarın adlarını görebiliyorum.
  • Temporary Internet Files klasörünü açarak silmek yerine internet seçeneklerinden geçmişi sil dersen daha kolay ve kesin olması lazım....
  • C:\Documents and Settings\HG\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5
    bunu yaz direk gite bas
    açılmıyorsa elindeki bir virüs programı ile Temporary Internet Files doyasını tarattır taratırken dosya isimlerine bak o dosya ismlerinden birini C:\Documents and Settings\HG\Local Settings\Temporary Internet Files\ 'a ekle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    searchprotocolhost.exe hakkında?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.