Şimdi Ara

temporary internet files görünmüor.Çalıştır komutu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Benim bilgisayarımda temporary internet files klasörü görümüyor.Var ama görünmüyor işte.Internet seceneklerınden dosya goruntule dedıgım zaman bu sekılde gırebılıyorum ancak
    C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings şeklinde dosyaları tıklayarak açıyorum temporary internet files gorunmuyor.
    Bi kaç sorunum daha vardı mesela acılıs sayfası ddegıstırılemıyordu.kayıt defteri acılmıyordu. Klasor seceneklerı secılmıyordu.Bunların hepsını calıstır komutlarından buldum.Bence temporary internet files sorunum da boyle birşey bi fikriniz veya komutunuz var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLiM_50 -- 3 Haziran 2007; 14:14:17 >

• bunu hallettikten sonra bilsayarın arac cubugunda gorunmeyen fakat aktıf olan işlemlerin bılgısayarın acılısında gelmemesı ıcın ne yapmam gerekır?
    Yani sadece
    1-virüs programım calıssın
    2- ses denetımım olsun
    3-saat
    4- ekran sürücülerim (powerstrip ve refreshlock) olsun.
    Teşekkürler.
  • başlat>çalıştır kısmına msconfig yazıyorsun ve karşına gelen ekranda başlatma seçeneğine giriyorsun orada açılışta hangi programların çalıştığı görülmekte oradan istediğini ekliyip istediğini kaldırabilirsin
  • Araçlar-klasör seçenekleri- gizli dosyaları göster dediniz mi temp dosylarını görebilirsiniz.

çalıştır-msconfig-başlangıç sekmesi. Buradan bilgisayarın açılşında yüklenen programları kapatabilirsiniz ya da açabilirsiniz.

Bu arada sizde de baya bi sorun varmış. ( Bi kaç sorunum daha vardı mesela acılıs sayfası ddegıstırılemıyordu.kayıt defteri acılmıyordu. Klasor seceneklerı secılmıyordu.Bunların hepsını calıstır komutlarından buldum.) En güzeli iyi bir antivirüs ve spy programı kullanmak.

Bu programlarla bi tarama yapınız.

SuperAntiSpyware 3.7.1018
    http://www.filehippo.com/download_superantispyware

nod32
    http://download1.eset.com/eval/win/v2/nenttrst.exe

NOD32 yi yükledikten sonra güncelleme yapmayı unutmayınız.

• teşekkür ederim arkadaşlar. Şmdi tek sorunum temporary ınternet files.dier prgları yukledım. Gizli dosyaları goster acık su an.ama klasoru gorunmuor.bunu nası halletcem
    ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.