Şimdi Ara

Tempolu Yürüyüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar zayıflama amacıyla günde 2 saatlik tempolu yürüyüşlere başladım Carnitine desteği ile. Ancak aklıma takılan birşey var.

Yürüyüşü sabahları 2 saat olarak mı yapsam yoksa sabah 1 saat akşam 1 saat olarak mı ? Bir farkı olur mu birbirinden. Bir de kesintisiz 2 saat mi yapılmalıdır yoksa 1 saat + mola + 1 saat şeklinde mi ?
    Benim aklımdaki 06:30 - 07:30 yürüyüş 7:30 - 8 kahvaltı 8 - 9 yürüyüş şeklindeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 15 Mayıs 2012; 22:44:49 >

• 2 saat yürüyüş yapacağına 1 saat tempolu koşsan bence daha verimli olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acrph0bias

2 saat yürüyüş yapacağına 1 saat tempolu koşsan bence daha verimli olacaktır.

Aman hocam yapma ne koşusu. Yeni başladık daha spora. Ayrıca t.yürüyüşte koşuya göre daha fazla kalori harcanıyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 16 Mayıs 2012; 8:49:16 >
  • hocam forumda bi yerde koşu programı vardı onu uygula istersen. koşmak bence daha iyi tabi ne kadar fark var yürümeyle bilemiyorum. ayrıca yeni başladıysan 2 saat yürüyüş fazla gelebilir. ilk ónce vücudu alıştır. sonra koşmaya geçersin. koşmak bence daha eglenceli yürümek sarmıyor bana :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fitness ve hergün kardiyo
    10 ay önce açıldı
    Halısaha Kas Ağrısı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.