Şimdi Ara

Tempobet hakkında sorularım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi konuya geçelim.

    Site güvenli mi ?

    İstedigimiz maça tek maç oynayabiliyormuyuz ?

    En fazla ne kadar yatırabiliyoruz ?

    Çekme limiti var mı ? Örnek olarak 5000 lira kazandık nasıl çekiyoruz, kaç günde geliyor ve direk ödeme kartına ödeme yapılıyor mu ?

    Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TickTok -- 14 Aralık 2013; 18:39:11 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >



  • Yardımcı olacak yok mu ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 50 kere yazıldı konusuldu buralarda.tempo nun sitesinde de istediginiz soruların cevaplarını bulabilirsiniz.
    istediginiz maca tek basabilirsiniz,olay bu zaten :)
    tempo saglam sitedir,son zamanlarda havale ile cekimlerde gecikmeler yasansada,eco ve uuu kas h ile kısa surede cekim yapılmaktadır.
    oranları yuksektir.bahis cesitliligi guzeldir.
    cekme yatırma yontemleri ,limitler vs.sitesinde mevcut,takıldıgınız yerdede canlı destekten yardım alabilirsiniz
  • Tempoda bende oynuyordum. Henüz çekmek kısmet olmadı, basit maçlar yüzünden kasa sıfırlandı. Şimdi bets10'a başlamayı düşünüyorum, para çekme konusunda daha rahat olduğu söyleniyor.
  • 2 ay önceye kadar burdada hep önerdim tempobeti ancak 2 ay önce hesabımda para sıfırlanmıştı 90 kuruş civarında birşey kaldı.Uk-ash ile para yatırdım 30€. hesabım -2,96 bakiyeye düştü mesaj attım incelenek dediler.1 ay boyunca hep oto cevap attılar inceleniyor diye. Bir aydır mesajlarıma cevapta vermiyorlar artık. 8-10bin lira civarında para çektim ancak böyle bir sorunla karşılastım ve bıraktım tempo yu.aklınızda bulunsun başınıza gelebilir sizinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lol hakkında sorularım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.