Şimdi Ara

TEMPLE RUN 2 ÇÖZÜM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğimiz üzere Temple Run 2 oyunundan çıktığımız anda başarılarımız,rekorlarımız siliniyordu. Bugün bir yerde rastladığım bir çözümü sunmak istiyorum.
    Oyundan"MENU" bölümüne giriyoruz ve daha sonra ne varsa (ses,görüntü kalitesi,vb) her şeyi kapatıyoruz. Ben denedim ve oldu sizin de denemenizde yarar var.

• Telefonun bölge ayarını ABD yapıp yeniden başlatın, sonra oyunu tekrar indirin, o zaman sorun ortadan kalkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

Telefonun bölge ayarını ABD yapıp yeniden başlatın, sonra oyunu tekrar indirin, o zaman sorun ortadan kalkıyor

Son TR yapınca tekrar sorun olur mu ?
  • hayır sorun olmuyor
  • Benim dediğim gibi de oluyor ama seninki kökten çözüm galiba. Benimkinde mecbur sesten mahrum kalıyoruz.
  • Lumia 925 çalışıyor. Teşekkürler
  • bende öyle bir sorun olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar daha once hiç Bi yerde görmedim ve bahsedildiğini duymadım. Temple run 2de kaydetme problemi var ama bir de upgradelerle ilgili problem yaşıyorum ben. Örneğin mıknatısı Bi kere upgrade ettikten sonra zamanı sınırsız oluyo, bunun dışında power meter Bi kere upgrade edildikten sonra Bi daha dolmamaya başlıyor. Bu problemi yaşayan bir tek ben miyim acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEYLER BULDUM!!Bu Çözümü GELİŞTİRDİM..

Şimdi Beyler Oyuna Girin Menu Settings Ayarları İstediğiniz Gibi Yapın Mesela Ben Grafikler Full Ses Ve Müzik Yarıda.Yaptıkmı Tamam.Gir Oyuna İstediğin Kadar Oyna.Sonra Canın Sıkıldı Çıkacaksın.Hemen Çıkma.Menu Settings Tüm Ayarları Kapat.Çık Oyundan Rahatlıkla.
    Bir Daha Girdiğinde Rekorların Felan Yerli Yerinde Olacak
    Ama İkinci Girişinde Ayarlar Full Kapalı Olcak Kendin Gir Ayarla Gene.
    cannycvs Sesten Mahrum Kalıyoruz Demiştin Artık Kalmıyoruz
    Benim Tel Lumia 820 Sizinkilerdede Olur Kesin :) :)

• deneyelim bakalım
  • Adam yukarda demiş zaten abd mağazasından indirince sorun kalmıyor diye, neyin kafası bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aenescan1994

Adam yukarda demiş zaten abd mağazasından indirince sorun kalmıyor diye, neyin kafası bu

kardeşim haklısın ancak mesela benim eskiden kablosuz internetim vardı o zamanlar yüklemiştim temple run 2 yi şuan da kabloluya çevirdik onu parası çok diye bu yüzden dedim ben şuan yükleyemem mesela abd mağazasından benim gibi olanlar için böyle birşey söyledim asıl sen neyin kafasını yaşıyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.