Şimdi Ara

Template Monster ve diğer templateler hakkında bir soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaslar bildiğiniz gibi Template Monster ları internetten indirebiliyoruz.Peki bu siteleri editleyip satsak.Yani işte webmasterlar için diyorum bunları editleyip müşterilere yapsak acaba bu bir suçmu olur.Template Monster nerden anlıycakki o sitenin kendi Template siyle yapıldıgını internette milyonlarca site var.Ya hep kafamı karsıtırdı bu Bu siteleri editleyip satsam Nolur yani. Müşteri birşey demedikten sonra ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter_dogus -- 8 Ekim 2007; 20:28:59 >

• Adam kendi yaptığı template'i nerden tanısın yap sat sanane ondan uğşılmış emek verilmiş sanane sen sömürmene bak uğraşıp yapma indir indir editle sat durma devam
  • Sonunda herkese acık bir paylaşım templates.
    Eğer web tasarım ile uğraşıyorsan, bir webmaster hemen anında anlar temp olup olmadığını.
    sadece webmasterin zihniyetine kalmış.
    Bana göre :
    Editler, hakkından fazla paraya satar.
    ve ya müşteriye hazır olduğunu söyler,çüzi bir rakam ile piyasasını artır.
    Ve ya İlham alır templates den , ve hakkını verecek yeni site tasarlar.
    Ve ya Hhiiçç uğraşmaz kafasına göre yenisini yapar.

Yani sana ve zihniyetine kalmış bir konu, al ne yaparsan yap.

Ama bir webmaster senin konuyu yapmaması lazım.
  • Tmm o zmn arkadaslar ben bunları editleyip satıyım.Sonuçta müşteriye hazır oldugu söylerim ve piyasada bu kadar ben su kdr a yapıyorum gibilerinden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter_dogus -- 9 Ekim 2007; 0:20:53 >
  • süpersin kim durdurabilir seni devam
  • utanmadan yapabiliyosan yap, yüzün kızarmayacaksa yap ve alan kişi sorun yok derse kastır.

sen kendini template editleyip satmak zorundamı hissediyorsun? orjinal yapabiliyorsan tamam süper, ama yapamıyosan da editleyip satamassın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Utanmayla ne alakası var .Kardeşim müşteri birşey demiyor ben napıyım :orjinal de yapıyorumda onlar bi ayrı güzel hem bu tasarımların sıfırlarını dünyanın parasına yapıyorlar Cazip bir fiyata yapınca bişiy demezler.Hmm editleyip satıamassın demişsin neden zaten 60 doalr a satıyorlar..Olmadı ordan alıp yaparım Satan memlun Alan memlun...
  • Kimbilir kaç kişi editleyip satıyordur.Hemde bi kaç kere gördüm
  • Düzenle ve Sat ne var ki bunda. Herkes öyle yapıyor
  • template monster dediğiniz paralı flash şablonları ücretsiz olarak nasıl indirebilirim ?Bir fikri olan var mı ?
  • 1.Bugün bunları yaparsan,yarın profesyonel olunca aynısınıda sana yaparlar.
    2.Hırsızlığı onlar farketmese bile Allah bilir.
    3.Eğerki piksel ayarlarını falan çalmayı düşünüyorsan yani adamın emeğini değil de sayfa boyutlarını düzenlemeyi düşünüyorsan iletişime geç.Onlarda buna izin verecektir.
    4.Yüzün kızarmıcakmı ?
  • Onu zaten free vermiş heralde indirip kendi tasarımımla düzenleyip sitemede koyarım satarımda ne alaka ne sömürü ne hırsızlığı ? sömürü hırsızlık şudur adam yazar izinsiz bedelsiz kullanımı değiştirilmesi kanunen yasaktır derse bu dediğinize girer yoksa siteye yazmiş indirin kendi sitenizi yapın indirin kendi tasarımınızla değiştirin vs vs hikaye yani

Durmak yok yola devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: pelinagb

Onu zaten free vermiş heralde indirip kendi tasarımımla düzenleyip sitemede koyarım satarımda ne alaka ne sömürü ne hırsızlığı ? sömürü hırsızlık şudur adam yazar izinsiz bedelsiz kullanımı değiştirilmesi kanunen yasaktır derse bu dediğinize girer yoksa siteye yazmiş indirin kendi sitenizi yapın indirin kendi tasarımınızla değiştirin vs vs hikaye yani

Durmak yok yola devam

Tamam işte sana kullan diye free vermiş...
    Satıp para kazan diye değil ! Yukarıdakileri oku ilk önce !
  • Zaten artık orjinal ve emek verilmiş sitelerin bir anlamı kalmadı template geldi mertlik bozuldu herkes webmaster herkes site tasarımcısı oldu template editleyen ben site yaptım diyo sende yap herkes yapsın herşey yozlaştı zaten oda ..ok olsun nolur ki
  • Jamstime, ben yapıp satmak için değil, yaptığım iş için küçük bir site hazırlamak istiyorum. O da flashlı güzel birşey olsun istiyorum. Ben zaten o sitelere 60$ verip almayacağım. VArsa indiririm. Yoksa da artık free templatelardan yararlanacağım. Monster sitesinde satılanlardan bir tanesini beğendim. Onu alıp kendime site yapmak istiyorum. Yukarıda da 2 arkadaş paralı templatelerdan isteyenye ücretsiz yollarım demiş. O yüzden sordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.