Şimdi Ara

temizlikten sonra donmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 4 senelik bilgisayarımı temizledim cpu ızgarasını ekran kartını sökyüm bide güç kutusunu açtım başka bişey yapmadım yanı fanları falan temizledim tabi de ana kartıda elektrikli süpürgeyle temizledim ızgarayı yıkayıp kuruttum ekran kartını süpürgeyle temizledim topladım. fakat önceden olmayan bi sorun cıktı ortaya sürekli takılıyo bilgisayarı mouse zor zor hareket ediyo donuyo yani kısa kısa anlık donmalar bi yardım edin yav

• işlemciyiyi kontrol edin ..fanı oturmamış olabılr ..sokup tekrar monte edın ...
  • Banada olur bazen. Tekrar söküp takarım gecer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

işlemciyiyi kontrol edin ..fanı oturmamış olabılr ..sokup tekrar monte edın ...

hadi ya kasayı tekrar mı accam
  • işlemciyi hiç sökmedim ki sadece üzerinde ızgarasını söktüm ama
  • anladım bende onu demek istedım o ızgara dedıgın onun sogutucusu ..yerıne tam oturtamadınsa temas etmıyordur ve ısınıyordur ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro@oan -- 2 Temmuz 2012; 16:53:09 >
  • ızgara değil heatsink :)
    termal macunu silmişindir..ondan ısınıyo ve kasıyodur pc..havalarda sıcak zaten çok zorlama 5 tlye ısı macunu al sür geçer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ay_tech -- 2 Temmuz 2012; 16:59:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: code7

ızgara değil heatsink :)
    termal macunu silmişindir..ondan ısınıyo ve kasıyodur pc..havalarda sıcak zaten çok zorlama 5 tlye ısı macunu al sür geçer...

hayıırr termal macun zaten yoktu hep aynı sıcaklıksa dorma zorlayınca falan 45 oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

anladım bende onu demek istedım o ızgara dedıgın onun sogutucusu ..yerıne tam oturtamadınsa temas etmıyordur ve ısınıyordur ..

oturan birşey değil 4 tane vidası var tekra sıktım biraz daha zorlarsam dişliler yalama olacak o derece ve hala aynı çok pişmanım ya lanet olsun keşke açmasaydım sürekli anlık donuyor
  • problemin ısı kaynaklı...termal macun olmadan 45 derece olması ilginç..işlemcin ne?
    heatsinki oturtamamış olabilirsin..
  • pc hala öyleyse kapat hemen , kullanma öyle yakıp atıcan cpu yu,bilgisayarcıya götür güzelce tekrar monte etsin kasayı..
  • quote:

problemin ısı kaynaklı...termal macun olmadan 45 derece olması ilginç..işlemcin ne?

al kardeşim virüs taraması yaparken bile böyle temizlemeden önce daha yüksekti ısı evde kendi bilgisayarım 60 ları görüyo benim tık yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcan90 -- 2 Temmuz 2012; 17:21:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdmdmbek

pc hala öyleyse kapat hemen , kullanma öyle yakıp atıcan cpu yu,bilgisayarcıya götür güzelce tekrar monte etsin kasayı..

ısı yok ki yansın sadece takıntı var
  • montajda sorun olmadığına eminsen virüs girmiş arkadaşım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan90

quote:

problemin ısı kaynaklı...termal macun olmadan 45 derece olması ilginç..işlemcin ne?

al kardeşim virüs taraması yaparken bile böyle temizlemeden önce daha yüksekti ısı evde kendi bilgisayarım 60 ları görüyo benim tık yok

al kardeşim demişşin ama ben birşey göremiyorum
    heatsink e ızgara diyen ve heatsinki yıkayıp kurutan birine teknik destek vermeye çalışmak ve çok biliyormuş gibi yardım edenlere teşekkür edeceğine laf söyleyen birine yardım etmeye çalışmak ne kadar doğru oldu bilmiyorum...
    hayırlı günler

• aslında arkadaş doğru sölemiş ,cpu mangal gibi yandığına göre üstündeki de ızgara olur olsa olsa
  • quote:

aslında arkadaş doğru sölemiş ,cpu mangal gibi yandığına göre üstündeki de ızgara olur olsa olsa

anlayış sorunu mu var ben mi yanlı yazıyorum dostum gerçekten anlamadım resim koydum ya güzel kardeşim neden böyle diyorsun önceden de macunsuzdu
  • quote:

quote:

quote:

heatsink e ızgara diyen ve heatsinki yıkayıp kurutan birine teknik destek vermeye çalışmak ve çok biliyormuş gibi yardım edenlere teşekkür edeceğine laf söyleyen birine yardım etmeye çalışmak ne kadar doğru oldu bilmiyorum...
    hayırlı günler

heatsink miş çok lazımdı ananızın karnında öğrendiniz ingilizceyi gavurlaşın bakalım güzel türkçemiz varken, laf söylemiyorum sen yanlış anlayıp atarlı ergenlik yapıyorsun triplerini sevgiline sakla

• quote:

quote:

aslında arkadaş doğru sölemiş ,cpu mangal gibi yandığına göre üstündeki de ızgara olur olsa olsa

anlayış sorunu mu var ben mi yanlı yazıyorum dostum gerçekten anlamadım resim koydum ya güzel kardeşim neden böyle diyorsun önceden de macunsuzdu

kardeş sana yardımcı olmaya çalışıyoruz sana ama o speed fana güvenme benim cpu sıcaklığımı -2 gösteriyor..
    fan hızımıda 4333rpm olarak gösteriyor..ver bilgisaycıya halletsin ..donanımla alakalı sorunlar yazmakla çözülmez görmemiz lazım..

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayırlı günler

heatsink miş çok lazımdı ananızın karnında öğrendiniz ingilizceyi gavurlaşın bakalım güzel türkçemiz varken, laf söylemiyorum sen yanlış anlayıp atarlı ergenlik yapıyorsun triplerini sevgiline sakla

olm düzgün konus kaç yasındasın sen ?
    ingilizceyle alakası ne..o parcanın adı o..
    benimde damarıma basma klavye delikanlısı olma ben beşiktaşta atv nin karşısındaki şirketti bilgi işlemdeyim buyur gel ...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.