Şimdi Ara

Temizlik Temizlik Temizlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aziz Yıldırımın Sezon Sonu Yapacağı tek şey temizlemek hepsini göndermek başka türlü temizlenmez bu olay yabancı T.D Artık yeter

• Yabancı teknik direktörle olacak iş değil bu. Aziz Yıldırım bu takımın başından ittir olup gitmeli!
  • temizlik diyorsun aziz yıldırım kalıyor.aziz yıldırım 15 senede kaç şampiyonluk görmüş?
  • Aziz önce kendisini temizlesin şu klüpten..Yüzsüz herif..Aykut'la ortak bir basın açıklamasıyla istifalarını dile getirirlerse, Fb'nin önümüzdeki senelerde bir gelecek umudu olabilir..Meireles'i bile ihtiyaç yok demesine rağmen taktiksel çaresizlikten aldı..Yine çaresiz olduğu için Emre'yi aldı..Aykut anca futbolcu alır, onlar artık bireysel olarak ne yapıyorsa onu yapar..Stoch, Alex, Santos, Emre, Lugano ile başarı geliyordu, şimdi olmadıklarında kabak gibi ortaya çıkıyor..3 senede bu kadar masraf ve kadro kalitesine bak, 3 seneden 10 kat geri..İhaneti gözlerinizi açın ve görün be kardeşim..İlk ciddi rakipte gördük herşeyi, ayakları titredi oyuncuların..Bir motivasyon yok, bir özgüven veremiyorsun..O zaman ne s**me duruyorsun kenarda, sessiz durdukça ben deli oldum tv başında..Her topu şişiriyor defans, adam kenarda sessiz, bu nasıl oluyor kardeşim..Sessiz duramazsın, tepki vermeden duramazsın yaa..Taraftar olarak ben bile yerimde duramıyorum, sen nasıl duruyorsun..Ruh veremiyorsun RUH!!!! Ruh verecek adamları yolladın be adam..Stoch, her zaman muhtaç oldun bu adama, bir kere onun sana ihtiyacı varken, yanında olmadın NANKÖR HERİF!!! Yine utanmadan seni kurtarsın diye oyuna sokuyorsun, yine adam efendi ki elinden geleni yaptı, kaleci kurtardı..Bir tane bakarak orta yapan oyuncu yok Stoch'tan başka ama Stoch oynamıyor, Selçuk oynuyor..KUSURA BAKMA DA SEN NE SALAK ADAMSIN BE BİRADER!!!

• Aziz gitmeden bu takımdan avrupada bir şey beklemeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son dakika kazara sow bi gol atsa bunları söyleyebilecek miydiniz?bana biraz nankörlük yapıyorsunuz gibi geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Temizlik Boyası Hakkında
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.