Şimdi Ara

temiz ses vermiyor......dırrttttttt diyo:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    telefunken tv nin ev siinema sistemi denk geldi biyerden ......
    pc ye bağladım kablolarla oynayarak.....pek sağlam biş deil ama eskiden süüper ses vardı
    bi zaman sonra yüksek seslere çıktığımda bütün hoparlörlerden dırrt dırrrttt die ses gelmeye başladı..cd player a taktıımda ise o dırrt sesi daha ksık sesteyken çıkaya başladı.....pcde bağlı şuan...uydular yarımda woofer ise çeyrekte temiz ses veriyor..acaba bişimi yadı amfisinde mi sorun çıktı ..........bilgilerinizi paylaşırsannız memnun olurum...

• sorun amfiden olabilir dostum benim eski hopalörlerimin anfisine fazla yükle yapmıştım tek çıkışa 4 kolon bağlamıştım benimkide kısık seslerde dırrttttttttt lamaya başlamışdı
  • ama ben yüklenmedim hani fazla biş takmadım.......birden oldu eskiden en son sesde temizdi ses:Sofff
  • ben sorun trafoda derim. o tür sesler genelde trafonun yüzünden ortaya çıkar. bi de evin elektieik sistemi güçlü değişse o da yol açabilir ona.
  • ups de denicem bugün bakalım...... ewde sorun var ztn eskimiş sigortalar ondanda sses geliyo:D.......... ışıklar azalıyo arada....trofoysa çok basit olur ya...niş öledir.....
  • ups e bağlayıpta denedim ama yine aynı bozulma.acaba voltajlamı ilgili die ama dedikleri gib ya trafo yada anfide.............
    .varmı başka yorumu olan...........
  • Bütçen varsa git yeni sistem al bu sıstemınıde playere bagla orda dınle en ıısı hiç yorma kendını ama genede sen bılırısn...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.