Şimdi Ara

Temel Seviye Android Kursu(İstanbul)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Afişler ve web sitesi 1-2 güne kadar hazır olacak. Ben yine de paylaşmak istedim. Düşünen arkadaşlara öneririm.

Kurs hakkında detaylı bilgi almak için mesaj atabilir ya da aşağıdaki numaralardan ulaşabilirsiniz(Tlf, whatsapp vs).

Temel Seviye Android Eğitimi

Kurs tarihleri: 14 Mart 2015 - 25 Nisan 2015(6 hafta).
    Kurs yeri: Kadir Has Üniversitesi, Cibali Kampüsü.
    Kurs günleri: Her cumartesi, 4 saat.
    Kontenjan: 24kişi.
    Ücret: 750tl(Öğrencilere %10 indirim ile 675tl).
    Eğitmen: Osman Yılmaz(Bilgisayar mühendisi), Uğur Yılmaz(Bilgisayar mühendisi).

Ders saatleri

10.00 - 10.50 1.Ders
    11.00 - 11.50 2.Ders
    13.00 - 13.50 3.Ders
    14.00 - 14.50 4.Ders(Uygulama)

Bitirme projelerine destek

Kurs içeriği

-Temel Java eğitimi
    -Android uygulama geliştirme ortamları ve kurulumu
    -Android uygulama geliştirmeye giriş.
    -Android xml yapısı ve kullanımı
    -Arayüz oluşturma, çoklu ekran destekleme ve arayüz nesnelerinin kullanımı.
    -Liste, adaptör yapıları ve kullanımı.
    -Intent nedir, nasıl çalışır?
    -Android ile dosya işlemleri
    -SQlite veritabanı ve kullanılması.
    -İnternet ve web servisler(Json, xml)
    -Google Play Store üyelik oluşturma, uygulama yayınlama ve uygulama yönetimi.
    -Google Adsense ile uygulama reklam yönetimi
    .

Kurs boyunca:

-Derslerde 2 eğitmen olacak, uygulamanızda size birebir destek verecek.
    -Ders içeriğine paralel şekilde ilerleyerek sıfırdan bir uygulama oluşturulacak.
    -Katılımcılar kendi uygulamasını geliştirecek ve Play Store'da yayınlayacak.
    -4.dersler uygulama dersi olacak ve burada eğitmenlerden destek alınabilecek.
    -Kurs sonunda katılımcılara sertifika verilecektir.

*Kurs sonrası android veya java konusunda iş fırsatı!

İletişim: 0506 618 20 98 - 0531 273 04 12

• güncel
  • 675 lira fazla gibi geldi bana. Temel java derken ne kadar temel java ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçeriğe baktım da , insanın oturup kendi başına 2 saate öğrenebileceği şeyler bunlar . Kurs içeriği çok yetersiz bence. Şuan internete android tutorial yazarsan aynı başlıklarla ilgili milyonlarca blog vs bulabilirsiniz. Konu başlıkları gözden geçirilmeli. Ama yok ben bu eğitimi sadece genel kültür dersi olarak vereceğim orası ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

675 lira fazla gibi geldi bana. Temel java derken ne kadar temel java ?

Eğitim salon ücretleri çok yüksek maalesef. Günlük 1500tl + KDV. Bunu mecburen fiyata yansıtıyoruz. Katılımcıların çoğu da Kadir Has Üniversitesinden, o yüzden farklı salon da düşünmüyoruz. Kocaeli ya da Sakarya üniversitesinde de eğitimler olacak. Orada da 250tl gibi bir tahmini kurs ücreti olur.

Temel java eğitimi: Değişkenler, operatörler, diziler, if-else, switch-case, döngüler, nesne yapısı, dosya işlemleri, hata ayıklama gibi androidde en çok kullanılan temel java konuları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdinc20

İçeriğe baktım da , insanın oturup kendi başına 2 saate öğrenebileceği şeyler bunlar . Kurs içeriği çok yetersiz bence. Şuan internete android tutorial yazarsan aynı başlıklarla ilgili milyonlarca blog vs bulabilirsiniz. Konu başlıkları gözden geçirilmeli. Ama yok ben bu eğitimi sadece genel kültür dersi olarak vereceğim orası ayrı.

Eğer bu konuları 2 saatte öğrenebiliyorsanız zaten bu kurs size göre değil.

Eğitimlerde her kesime hitap edebilmesi için en genel eğitim konuları var. Sıfırdan başlayan birisinin öğrenebileceği şekilde ayarlanıyor. Onun dışında eğitim boyunca 2 eğitmen oluyor destek amaçlı, ayrıca ders sonlarında 1-2 saat eğitmen desteği oluyor. Daha detaylı ders isteyen, farklı alanlarda bir şeyler öğrenmek isteyen bu sürelerde eğitmenlerden destek alabilir, kendi projesinde takıldığı yerleri sorabilir.

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Ben sizin aksinize, yukarda ki konuları kendi başına anlayamayacak insanlara göre olmadığını düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben sizin aksinize, yukarda ki konuları kendi başına anlayamayacak insanlara göre olmadığını düşünüyorum.

Peki temel android kursunda hangi konular olmalıydı sizce? Eksik gördüğünüz konular neler?
    Diğer eğitim seviyeleriniz varsa onların içeriğini görmek daha güzel olurdu.
  • quote:

Diğer eğitim seviyeleriniz varsa onların içeriğini görmek daha güzel olurdu.

Başka eğitim seviyesine yönelik eğitimimiz yok maalesef. Temel konular dışında eğitim almak isteyenler olursa ders sonlarında ek ders ile yardımcı oluruz.
    İnş istediğiniz sayıda kontenjanı doldurup daha ileri seviye ders verme şansınız olur. Başarılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.