Şimdi Ara

İStanbul'da En iyi yazılım kursu nerde ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar İstanbul'da en iyi yazılım kursu nerede fiyat önemli değil.



  • Bilgeadam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kursa devam eden biri olarak Infotech Academy,
    bilgeadamda fiyatlar gereksiz uçuk
  • erhanakansel E kullanıcısına yanıt
    Hocam infotech academyde yazılım uzmanlığı eğitimi ne kadardır?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Infotech Academy'nin en son ağustos kampanyaları vardı ve ciddi bir indirimle kuzen kaydoldu sanırım 3.750 TL. WhatsApp numaralarından ya da instagramdan da görüşüp gitmişti
  • Hocam ben arıbilgiden alıyorum gayet memnunum. Geçen senede sql raporlama eğitimini aldım çok iyi geçmişti. İnfoteche görüşmeye gittiğimde arıbilginin hocasını orada gördüm kim dedim yöneticimiz dediler. Yani oranın yöneticisi arının hocası oluyor demekki diye düşündüm:) Bütçe durumunuz varsa bilge adamıda tercih edebilirsiniz ama hafta içi gündüz sınıflarını değil daha basic hocalar giriyormuş. Geçen sene araştırdığımda öyleydi şimdi nasıldı bilmiyorum tabi.

  • @keremakça Arı Bilgi dediğin kurum çalışanı olduğun ne kadar da belli..., yine de kazanmak için başka bir kurumu kötülemen hoş olmamış... ben de Infotech'ten eğitim aldım arı bilgiden eğitim almamak için şikayetvar'a bakmak yeterli...bir de yöneticisi dediğin kim acaba? muhtemelen bir kaç yıl önce burada da eğitmenlik yapmış tecrübeli birisidir. Atıp tutmak yazılımcı adama yakışmaz zaten yorumlarında izini de bırakmışın...

  • Yapmayın arkadaşlar burada insanlar yanlış tercih yapmamak için araştırma yapıyorlar. İnsan karşısındakini kendisi gibi zannedermiş. Ben hoca felan değilim çalışdan da değilim ama siz oranın çalışanısınız herhalde :). Ben kimseyi kötülemedim yaşadığım olayı anlattım ki ""muhtemelen bir kaç yıl önce burada da eğitmenlik yapmış tecrübeli birisidir"" dediğinize göre siz benden daha iyi biliyorsunuz. Ben sizin gibi tercihimi olayımı belirtim. Şikayet var bakmak lazım demişsiniz oraya bakarak bırak eğitim almayı hiç bir yerden alışveriş yapamayız. Ayrıca param olsa bilge adama giderdim diye belirttim. En çok şikayeti olan kurumlardan biri olduğu halde:). Bu platfrom tartışma yeri veya kurumların avukatlığını yapma yeri değildir. Benim öyle bir derdim yok. Size işinizde başarılar:)

  • Zamanında her iki firmayada gidip görüşen birisiyim. Şu iyi bu kötü diye bişey diyemem iksinden de güzel bilgiler almıştım. Ama ben tercihimi Arıbilgi eğitim kurumlarından yana kullanmıştım. İyi ki de tercih etmişim diyorum aldığım eğitim sayesinde çalışıyorum sonuçta. Beni tercihimi etkileyen şeylerde 1. Meb bağlı olması 2. Microsoft sertifikası verebiliyor olması. Zaten eski bir kuruluş eğitmenimizde çok iyidi saolsun. Arıbilgi ile görüşmeden karar vermeyin derim. tavsiye ederim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.