Şimdi Ara

TEMEL LISEDEN FEN LİSESİNE GEÇİŞ VAR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özel Temel Liseye Anadolu Lisesinden, Anadolu Öğretmen Lisesinden, Fen Lisesinden ve Sosyal Bilimler Lisesinden naklen gelen öğrencilerin, her sınıf seviyesinde sadece Anadolu Lisesine nakil ve geçişleri yapılır.

BI HABER SITESINDE BÖYLE DIYOR BENIM TABAN PUAN SIKINTI DEGIL KONTENJAN DA VAR SIMDI GECEMEYECEM MI YANI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum fen lisesi mezunu olaraktan gecme diyorum ben. Zaten suan eski sistem ilerleyen az sayida fen lisesi kaldi. Bizim gibi eski sistemden mezun olanlarinsa diploma notlari 80 ile 90 arasinda geziyor. Ha cok mu az degil fakat bu sene cogu kisinin 90 uzeri olacak.

Fen lisesi ogrencileri 2 soruyla kapatir acigi hehehe gibi laflar dönüyor ama o is oyle degil bu sene 2k atti beni belki suan istedigim tip fakultesinde olup mezuna birakmayacaktim. Her neyse durumu biraz anlattim ben sana kendin bilirsin basarilar 👋

• temel liseden hiç bi liseye sakın geçme uğraşırsın ne güzel devamsızlık sorunun yok temel lisede 12 de en çok isteyeceğin şey.
  • Calloush kullanıcısına yanıt
    Hocam gittiğim temel lise berbat fen lisesi tek cozum yolu kaldı

• Hocam bu oyle bi temel lise ki devamsizlikta yazılı da sorun yapiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Dofuber

Hocam bu oyle bi temel lise ki devamsizlikta yazılı da sorun yapiliyor

keşke iyi bi tl seçseydin bizim burdakinde 0 problem MİŞ.
  • ah işte ailem her zamanki gibi bana sormadan iş yaptı kafalarına göre seçmişler bi temel lise adamlar ne devamsızlıkta ne yazılılarda rahatlık sağlıyorlar fen lisesine geçmek son şansım bu konu hakkında bilgisi olan yok mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yukarııı
  • Dofuber D kullanıcısına yanıt
    Bende sadece anadolu lisesine gecebiliyorsun diye biliyorum fenden gecmis olsanda puan yesede öyle

• Geçemiyorsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.