Şimdi Ara

TEMBEL YEGENE OKUL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    TURIZM MESLEKTE OKUYOR
    TAHMININE GORE SOZELDEN 260-270 PUAN GELECEKMIS
    COK BILMIYORUM AMA BU PUANLA +EK PUANI ILE 4 YILLIK TURIZM E BILE GIREMEYECEK.
    BU PUAN ILE ANKARADA OZEL BIR UNIVERSITEDE OKUYABILIRMI
    OKURSA HANGI BOLUMLERI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircan -- 12 Nisan 2010; 17:03:25 >

• Özel üniversite için pek puan gerekmiyor ki.. Hangi bölümleri okumayı düşünüyor ?
  • KARDES
    BABASI YANI ABIMIN DURUMU COK IYI DEGIL
    BU SENE UNIVERSITEDE OKUMAZ ISE SENEYE HIC GIRME SANSI YOK
    AKLI FIKRI SERSERILIKTE

YILDA 10000 TL YE KADAR YINE KENDI BOLUMU TURIZM YADA FARKLI BIR BOLUM(BEN SIYASET BILIMLERI HUKUK VS DUSUNUYORDUM AMA NERDEEEEEE)DE OKUTMAK ISTERIM

OZEL UNIVERSITELERDE DE PUAN BARAJI YOKMU?
  • Puan barajı var fakat devlet üniversitelerine göre 30-40 puan oynadıklarını gördüm. Hukuğa gitmesi için LYS sınavınada girmesi gerek. Ankara'da sanırım Arel Üni. vardı fiyat 14bin tl + KDV

Ankara'daki özel üniversitelerin sitelerine girip hangi bölümler var ve ücretleri ne kadar öğrenebilirsiniz.

Fakat siz aklı serserilikte diyorsanız ve bu sene okumazsa bir daha da okumaz diye bence kendisine bırakın hayatı. Eğer hayattan kötü bir tokat yiyince ne yaptığını anlat tabi iş işten geçer. Karşınıza alıp konuşun bence. Özel üni. gönderme imkanınız varsa bunu değerlendirsin dersleri kötüdür ama yine istek varsa yapar.
  • COGUNUN INTERNET SITESINDE NET BILGI YOK.
    ORDAKI BILGILERE GORE 10000 TL YE OKULDA YOK

BU SENEKI SİSTEMDEKI KARISIKLIK ONLARDADA YASANIYOR ANLADIGIM KADARI ILE

OZEL OKULLARIN DA DAHA UCUZ IKINCI OGRETIMLERI VS VARMIDIR KI
  • Atılım Üniversitesi

Turizm Ve Konaklama İşletmeciliği uzaktan eğitim önlisans programı var kendi bölümü olarak ücreti 3000 tl + Kdv

Başkent Üniversitesi

Önlisans programları 12000 tl (kendi bölümünde gidebileceği bir yer var mı bulamadım)

Bilkent Üniversitesi

Turizm ve Otelcilik M.Y.O Ağırlama Hizmetleri var ücreti 17.900 (Kdv dahil)

Ben bunları bulabildim umarım yardımcı olabilirim.
  • cok saolasın
    onlısanslar 2 yıllık ıse onlara ankara dısı okullarda puanları yetıyor

bızım amacımız 4 yıllık bır bolumde okuması
  • Turizm ile ilgili özel üniversitelerde bölüm var mı bilgim yok.

Siz yeğeniniz için telaşlanıyorsunuz fakat yeğeniniz ne düşünüyor bu konuda ?
  • ONA KALIRSA BEDEN EGITIMI ISTIYOR
    FAKAT MULAKATI GECME SANSI COK ZOR.MİLLİ SPORCULAR SIRADA
    ONUNDA TERCIHINI YAPIP MULAKATINA GIRECEK
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircan

ONA KALIRSA BEDEN EGITIMI ISTIYOR
    FAKAT MULAKATI GECME SANSI COK ZOR.MİLLİ SPORCULAR SIRADA
    ONUNDA TERCIHINI YAPIP MULAKATINA GIRECEK

Tamam milli sporcular da olabilir ama kusura bakmayında sizin bu yeğende hiçbirşeyi yapmak istemiyor. Ha beden eğitimi mi istiyor o zaman mülakatta neler yaptırıyorlarsa onları öğrenecek ve çalışacak.. Örnek koşumu gidecek stada koşacak
  • anladıgım kadarıyla senin yeğenin okumaya pek niyeti yok kardeş bence uğraşmaya gerek yok lisede okumayan adam kat kat zor olan üniversite de mi okuyacak? anca paranızı yer bitirir tabi karar senin insanlar değişebilir
  • Ben o çocuğa üniversite okutmam. 17-18 yaşında serserilik yapıyorsa ve üniversite okumaya niyeti yoksa okumasın. Kimseye zorla okul okutulmaz.
  • ah ah tembel yeğenler çok uğraştırıyor değil mi ama? olsun yeğen için değer her uğraşa ama lisede okumayan birinden üniversiteyi başarması beklenemez bence
  • ANKARA ALTINPARKTA EGITIM FUARINA GITTIM BUGUN
    BAZI OZEL UNIVERSITELER STAND ACMIS
    BAZI BOLUMLERDE DUSUK PUANLARA %100 BURS IMKANI VAR

SIMDI ONLARI ARASTIRACAGIZ
  • Düşük puanlara %100 nasıl burs oluyor. Bir de sana bir şey söyleyeyim, Türkiyede Bilkent dışındaki üniversitelerde belli not ortalamasının altında kalkanların bursu kesiliyor.
  • Vallaha standlardakı unıversıtelerın bırcogu ıle gorustum.250 puana %50 300 puana bıle %100 burs veren bolumler var.
    Ama dedıgınız gıbı 2.sınıfta ders lerının ıyı olmasını sart kosabılırler
  • Dikkat etmelisiniz ordaki stand görevlisinin sözüne çok güvenmeyin derim.Burs kesilmez der ama 2. yıl alttan bikaç dersi olsun hatta not ortalaması bile az düşük olsun bursu anında keserler kalırsınız öyle.Bence sanayiye verin çalışsın arabaların altında.Benim kuzenimde lise 1 şuan gecen sene kaldı sınıfta hıc okumaya nıyetı yok.Lise diplomasını alsın diye ugrasıyorlar amcamlar.
  • 300 puana %100 burs gelecek senelerde dersleri iyi olmak şartı ile Abi bu üniversiteler hangileriymiş bizde bi araştıralım , belki bizde yararlanırız
  • EGITIM FUARINDA CANKAYA UNIVERSITESI TOBB ISTANBUL VE IZMIRDE BIRKAC OZEL UNIVERSITE ILE KIBRISTAKI OKULLARIN STANDLARI VAR IDI
    HEPSI ORTAK BU BURSTAN BAHSETTI
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.