Bildirim
telsiz vergisi :@
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: €uro
arkadaşlar vodafone kullanıyorum. bu telsiz vergisi çok canımı sıkııyor. öğrenci adama 1 tl bile lazım oluyor bazen. zaten zam yapmışlar bu yıl. soruma gelince vodafone 1 ocak 2012den sonra numarasını taşıyanlardan bu vergiyi almıyormuş. ben hattımı aveaya taşıyıp tekrar vodaofna dönsem alırlarmı bu vergiyi? bu arada hemen aveadan geri dönebilirmiyim? yardımcı olursnaız seviniirm
ben gecen sene avea dan turkcell e gecip 1 ay sonra avea ya donmustum yil sonuna kadar telsiz vergisi odemedim..
Hattiniz acilinca tekrar numara tasima talebinde bulunabilirsiniz... -
benden az önce kestiler bu telsiz bedelini.
yasal mıdır bu. bi araştıralım bakalım. -
quote:
Orijinalden alıntı: reyta
benden az önce kestiler bu telsiz bedelini.
yasal mıdır bu. bi araştıralım bakalım.
devlet alıyor zaten :) faturalılar yıllardır ödüyordu , faturasızlarda bilmem kaç ay öncesine kadar kullancıı yerine karşılıyordu ama onlarda 3 operatör anlaşıp artık faturasızlardan da almaya başladılar bu ücreti ve sonuç ortada. Yani burda operatörlerle alakalı bir durum yok zaten yıllardır karşılıyorlardı kendilerine kaynak açmak için herhalde vazgeçtiler.
Alınmaması için birkaç yolvar onlardan biri 3 operatörde de 1 er tarife var o tarifelerde almıyorlar ama o tarifelerde avantajsız tarifeler hattı hiç kullanmayanlar ancak ona geçirirse iyi olur.Bunun dışında sanırım numara taşındığında geçilen operatörde yıl sonuna kadar yansımıyor.
-
Kullandığımız cihazların telsiz değil telefon olduğunu ispat etsek bu vergiden kurtulabilir miyiz acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: yuksek
Kullandığımız cihazların telsiz değil telefon olduğunu ispat etsek bu vergiden kurtulabilir miyiz acaba?
:) geçen leyla ile mecnun adlı dizide benzer espri oldu ordada elektrik fat. daki trt payından kurtulmak icin trt izlemiyorum ki diyordu şahit fln buluyordu.sizinki de öyle olmuş :) -
avea numara taşımaya ücret alıyormu arkadaşlar -
quote:
avea numara taşımaya ücret alıyormu arkadaşlar
Numara taşıma ile gelenlerden sene sonuna kadar almıyor sanırım. Yılbaşından önce Avea'ya numaramı taşımıştım, 2 ay kullandım ücret almadılar. Geçen gün mesaj geldi 8 Ocak tarihinde 1.2 TL ücret kesilecektir diye. Bugün Turkcell'e tekrar taşımak için başvuracağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 13 Ocak 2012; 8:55:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Nétwork
quote:
Numara taşıma ile gelenlerden sene sonuna kadar almıyor sanırım. Yılbaşından önce Avea'ya numaramı taşımıştım, 2 ay kullandım ücret almadılar. Geçen gün mesaj geldi 8 Ocak tarihinde 1.2 TL ücret kesilecektir diye. Bugün Turkcell'e tekrar taşımak için başvuracağım.
yil sonuna kadar alinmamasi olayinda sinir var mi? Ben gecen sene avea ya nt ile gectigim icin odemedim... Yani 1 kere yararlandim... Bu ay ucret kesilmeye basladi... Tekrar baska operatore gecip geri avea ya donsem, 2.defa yil sonuna kadar bu vergiden muaf olabilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yasin613
quote:
Orijinalden alıntı: Nétwork
quote:
yil sonuna kadar alinmamasi olayinda sinir var mi? Ben gecen sene avea ya nt ile gectigim icin odemedim... Yani 1 kere yararlandim... Bu ay ucret kesilmeye basladi... Tekrar baska operatore gecip geri avea ya donsem, 2.defa yil sonuna kadar bu vergiden muaf olabilir miyim?
O kadarını bilmiyorum. Bu bir kampanya değil neticede. Vergi ödememen muhtemel. Ben Avea'ya 3 ay sonra geri döndüm ve ücret alınmıyordu. Öncesinde alınıyor muydu hiç hatırlamıyorum. Hatta o zaman bu vergi müşterilere yansıtılıyor muydu o'nu bile hatırlamıyorum.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- eski sim karttaki numaraları yeni sim karta aktarma
- vodafone yanımda 4 haneli kod gelmiyor
- aradığınız kişi şu anda görüşme kabul etmiyor nasıl iptal edilir
- aradığınız kişi şu an görüşme kabul etmiyor vodafone
- vodafone çalışma şartları
- vodafone mobil imza
- e devlet tarife karşılaştırma
- wifi araması nedir
- vodafone 5g ne zaman gelecek
- ağda kayıtlı değil ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X