Şimdi Ara

Telsiz teknolojisi hakkında kitap önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elektrik elektronik müh. 3. sınıf öğrencisiyim ve elektromanyetik dalgalar dersinde herkese dersle ilgili öğrencininde ilgisini çeken araştırma ödevi verildi. Bende bir arkadaşımla telsiz teknolojisini aldım. Fakat kendimi sadece internetle sınırlandırmak istemiyorum. Bu ödevi yaparken kendimede birşeyler katmak istiyorum. Bu yüzden hem işime yarayacak,ödevime yardımcı olacak,hemde kendime birşeyler katabileceğim telsiz teknolojisi veya telsiz dalgaları ile ilgili önerebileceğiniz bir kitap varmı?

• 8. Gün - Glenn Meade kitabında
    bombanın telsiz sinyalleriyle patlatılabileceği üzerine giriş yapılmış,
    bir bakın isterseniz.
  • Teşekkürler ilginiz için fakat bana daha çok roman değilde bilimsel kitap,yada araştırmayla ilgili kitap lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunt3rk1ll3r -- 26 Ekim 2012; 23:10:12 >
  • Hadi arkadaşlar yokmu başka önerisi olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunt3rk1ll3r

Arkadaşlar elektrik elektronik müh. 3. sınıf öğrencisiyim ve elektromanyetik dalgalar dersinde herkese dersle ilgili öğrencininde ilgisini çeken araştırma ödevi verildi. Bende bir arkadaşımla telsiz teknolojisini aldım. Fakat kendimi sadece internetle sınırlandırmak istemiyorum. Bu ödevi yaparken kendimede birşeyler katmak istiyorum. Bu yüzden hem işime yarayacak,ödevime yardımcı olacak,hemde kendime birşeyler katabileceğim telsiz teknolojisi veya telsiz dalgaları ile ilgili önerebileceğiniz bir kitap varmı?

http://www.dr.com.tr/Kitap/Bilim/Muhendislik/grupno=00196/7,1

Belki birşey çıkar

• quote:

Arkadaşlar elektrik elektronik müh. 3. sınıf öğrencisiyim ve elektromanyetik dalgalar dersinde herkese dersle ilgili öğrencininde ilgisini çeken araştırma ödevi verildi. Bende bir arkadaşımla telsiz teknolojisini aldım. Fakat kendimi sadece internetle sınırlandırmak istemiyorum. Bu ödevi yaparken kendimede birşeyler katmak istiyorum. Bu yüzden hem işime yarayacak,ödevime yardımcı olacak,hemde kendime birşeyler katabileceğim telsiz teknolojisi veya telsiz dalgaları ile ilgili önerebileceğiniz bir kitap varmı?

tayfun acarerin kitabının önerebilirim sana gmddsden daha cok telsiz elektronoğine yönelik tefferuatlıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouthPark_Konsol delisi

quote:

tayfun acarerin kitabının önerebilirim sana gmddsden daha cok telsiz elektronoğine yönelik tefferuatlıdır

Acaba Kitabın isminide yazmanız mümkünmü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yararlı bir kitaba benziyor işime yarayacaktır teşekkürler:)
  • çok uzun zaman önce okudum tam hatırlamıyorum ama Teslanın hayatını anlatan kitapta bır bolumde bu teknoloji ile igili bi bölüm vardı...Kitabın adı tesla:anlaşılmamış dahi... sadece ders için değil bu alanda çalışacağın için bence kitabı okumalısın makinacı olarak benm bile ilgimi çekmişti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.