Şimdi Ara

Telsiz Kullanım Vergisi Kesintisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avea "Her yöne" faturasız hat kullanıyorum. 75 dakikalık tarife için, 10 TL + 1.21TL telsiz kullanım vergisi ücreti alınıyor. Bir sonraki ay en son kullanım sürem bittiğinde 74 kuruşluk bakiyem vardı. Bir avea bayisinden 7+7 olmak üzere iki dolum yaptım. Ve bu dolumlar sonucu bir kesinti oldu. Bir kaç gün sonra bir mesaj geldi ve bir kesinti daha yapıldı. Yani aynı ay içinde iki kez Telsiz kullanım vergisi kesintisi yapıldı. Durumu avea bayisine anlattım. O geçen ayın kesintisidir dedi. Ben ise geçen aydan zaten 74 kuruş bir bakiye vardı dedim. O zaman müşteri hizmetlerini arayın dedi. Ücreti 60 kuruş. Yani uzun iş. Bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum. Bu durumu internet üzerinden iletebileceğim bir yer var mı? Cevap verecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• Bu durumu internet üzerinden iletebileceğim bir yer var mı? Cevap verecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

*

forumda AVEADESTEK nickli üyeye iletebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgy355

Avea "Her yöne" faturasız hat kullanıyorum. 75 dakikalık tarife için, 10 TL + 1.21TL telsiz kullanım vergisi ücreti alınıyor. Bir sonraki ay en son kullanım sürem bittiğinde 74 kuruşluk bakiyem vardı. Bir avea bayisinden 7+7 olmak üzere iki dolum yaptım. Ve bu dolumlar sonucu bir kesinti oldu. Bir kaç gün sonra bir mesaj geldi ve bir kesinti daha yapıldı. Yani aynı ay içinde iki kez Telsiz kullanım vergisi kesintisi yapıldı. Durumu avea bayisine anlattım. O geçen ayın kesintisidir dedi. Ben ise geçen aydan zaten 74 kuruş bir bakiye vardı dedim. O zaman müşteri hizmetlerini arayın dedi. Ücreti 60 kuruş. Yani uzun iş. Bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum. Bu durumu internet üzerinden iletebileceğim bir yer var mı? Cevap verecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba;

Gerekli incelemenin başlatılabilmesi için numaranızı mesaj yoluyla iletmenizi rica ederiz.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: fusem

Bu durumu internet üzerinden iletebileceğim bir yer var mı? Cevap verecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

*

forumda AVEADESTEK nickli üyeye iletebilirsin

Sayın Fusem...

İlgin için teşekkür ederim. İlgili arkadaşa mesaj attım.
  • 1.Telsiz kullanım vergisini avea almıyor , devlet avea aracılıqıyla alıyor
    2. Ülkemizde cep telef0nu lüx kullanıma giriyor ve bu lüx kullanım vergisi
    3.Daha önçe operatorler ödüyodu ancak artık kendi vergimızi biz oduyoruz
    Ilk mesaj daki arkadaşım evet geçen aydan kalma vergin kesilmiş geçen ay hattında yanlış okumadıysam 0.74kr varmış vergi zaten 1.21kr ve geçen ay kesememiş sen yukleme yapmışın 1.21(geçen ay) +1.21 (bu ay): 2.42kr kesilmiş doğrumudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nino4u -- 21 Şubat 2012; 21:48:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nino4u

1.Telsiz kullanım vergisini avea almıyor , devlet avea aracılıqıyla alıyor
    2. Ülkemizde cep telef0nu lüx kullanıma giriyor ve bu lüx kullanım vergisi
    3.Daha önçe operatorler ödüyodu ancak artık kendi vergimızi biz oduyoruz
    Ilk mesaj daki arkadaşım evet geçen aydan kalma vergin kesilmiş geçen ay hattında yanlış okumadıysam 0.74kr varmış vergi zaten 1.21kr ve geçen ay kesememiş sen yukleme yapmışın 1.21(geçen ay) +1.21 (bu ay): 2.42kr kesilmiş doğrumudur?

Açıkçası bu son iki kesinti olana kadar takip etmedim. Ama 74 kurşluk bakiyem olduğu için önceki ayın kesildiğini varsaydım. Ben 2.41 tl hesapladım ama, değiginiz gibi doğrudur. Neyse bundan sonra dikkatli takip etmekte yarar var. Cevap için teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hat Devir Ücreti Nedir?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.