Şimdi Ara

Telsimin Yeni GPRS ücretlendirmesi Ne olacak? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • [:(!]Ulan Cem Uzan Yalakaları size sesleniyorum beni iyi dinleyin !!!

Cem Uzan denen o ***** Çocuğu milletin anasını **, cebinden parasını çaldı,devleti dolandırdı ; eline geçen paralarla seçim meydanlarında konserler veriyordu, pilav dağıtıyordu, devletin ihalelerine katılıp parayı bastırıyordu, gprs ücretini 5 milyon yapıyordu...bizim ********lerimiz çıkıp burda gprs ücreti 5 milyon olsun seçimlerde ona oy verecem diyor.İşte bu lafı diyen adam her zaman ***** mahkumdur,adamın gprs ücretini 5 milyon yap sonra onun cebindeki bütün parasını çal...UYANIN ! UYANIN! Ey ahmaklar ordusu ![:(!]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by patron</i>
    <br />[:(!]Ulan Cem Uzan Yalakaları size sesleniyorum beni iyi dinleyin !!!

Cem Uzan denen o ***** Çocuğu milletin anasını ****, cebinden parasını çaldı,devleti dolandırdı ; eline geçen paralarla seçim meydanlarında konserler veriyordu, pilav dağıtıyordu, devletin ihalelerine katılıp parayı bastırıyordu, gprs ücretini 5 milyon yapıyordu...bizim ********lerimiz (mesela Forumdaki Bazı Dangalaklar) çıkıp burda gprs ücreti 5 milyon olsun seçimlerde ona oy verecem diyor.İşte bu lafı diyen adam her zaman ****** mahkumdur,adamın gprs ücretini 5 milyon yap sonra onun cebindeki bütün parasını çal...UYANIN ! UYANIN! Ey ahmaklar ordusu ![:(!]
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'><font color='red'>SENİ BU LAFLARINDAN DOLAYI KINIYORUM
    BU NE BİÇİM YAZI LEM AKILLI OL VE DÜZGÜN KONUŞ TAMAMMI MADEN CEM UZAN KÖTÜ TELSİM KÖTÜ O ZAMAN TURKCELL VE DİĞER OPERATÖRLERDE SABİT ÜCRET YAPSINLARDA ONLARIN İYİLİĞİNİ GÖRELİM
    AYIP SANA BÖYLE YAZILAR YAZILIRMI HİÇ</font id='red'>

• patron dostum biz burada kimsenin yalaklıgını yapmıyoruz ama şunu söyleyim adam devletin yapamadıgını yapıyor.Sana onun yaptıgını şu devletin bile yapmıyor devletin senden nefret ediyor cahil olman için elinden geleni yapıyor.Evet bu memlekette hepsi hırsız.hepsi ***** hepsine lanet olsun ama bizi bu hale koyanlar utansın.1,200,000 tl yapan telekom utansın öğrencisine gençliğine sahip çıkmayan devlet utansın.burada kesinlikle cem uzanı savunmuyorum ama bir an olsun o çalınan paraların karşılığı gibi geliyor.Şimdi buradada onun sayesinde baglanıyoruz ne yapalım hem kullanalım hemde arkasından küfür mü edelim?Bizi gprse cem uzana mahkum eden bu devlete lanet olsun.
  • Adam devletin yapmadığını yapıyor çok doğru söylemiş corleone kardeş adam hissettirmeden mikiyor ve bu mikilmenin sorumlusununda devlet olduğuna inandırabiliyor bizleri cem uzan gibiler devleti soymasalardı bugün belki hepimizde adsl olacaktı hemde ayda 5 milyona ama ne oldu bizlere hizmet olarak gelmesi gereken kaynaklar hortumculara aktarıldı borçlar birikti şimdi bu borçalrı ödeyebilmek için gerekli kaynalardan biride telekom doğal olarakta fiyatlar anormal yüksek.
  • cok vahim olacak:)
  • telsim.com.tr iki gündür açılmıyor. haberi olan var mı?
  • ii
  • Arkadaslar simdi egri oturup dogru konusalim cem uzan gprsi 5 milyon sabit ücretle sunuyor ama bunu devletten aldigi ihalelerden yaptigi vurgunlarla sürdürüyor.tamam türkiyede hayat pahali hersey kazik ama bu göstermelik ucuz hizmet verip devleti dolandiran adamlara destek verecegimiz anlamina gelmemeli...sahsen bende cem uzanin turk halkina köprüyü gecene kadar AYı ya dayi dedigi kanisindayim kazara basbakan falan olursa mahvolduk demektir o zaman kimseyi miklemez bu sahis...
    Son olarak cem uzani destekleyen arkdaslar size tafsiyem "o adama umut verin ama istikbal vermeyin" yani turkce meali Gaz verin ama oy vermeyin:)
  • Başımın belası bir C336 sahibi olduğum için bu forumu her gün takip eder oldum. Şimdiye dek bir yorum yapma gereği duymamıştım ancak bu topic'te geçen bazı yazılar karşısında bir şeyler söylemeden edemeyeceğim.
    Önce kendini patron ilan etmiş arkadaşa bir kaç lafım var. Yazı üslübundan dolayı seni kınıyorum. Söylediklerinde doğruluk payı olduğu muhakkak ve ülkenin halini görüp de insanın içinin kan ağlamaması mümkün değil ama herşeyden önce kendine olan saygından bu şekilde hitaplar kullanmamalıydın.
    Hemen şunu belirteyim, ben geçen seçimlerde sandığa gitmedim. Ve devamla; Cem Uzan'ı umut olarak görmek yaptığı ilk yanlış mı insanımızın bu seçimlerde? İstanbul belediyesini soyup soğana çevirmiş bir adamı mağdur olmuş, mert insan sanarak başbakan yapmadılar mı daha aylar önce? Bu konuyu merak eden varsa Ergun Poyraz'ın "Hilafet Ordusundan Arap-Kürt Partisine" veya Mehmet Bölük'ün "El-Tayyip" kitabını okusun. Cem Uzan'a ve destekleyenlere küfürler savuran arkadaş keşke Patron arkadaş keşke Tayyip, Mesut, Turgut, Salamon, Deniz vs. için de bişeyler yazsaydı.
    Bir hırsız diğerinin alternatifi değildir arkadaşlar. Başımıza ne zaman dürüst, ülkesi için canını esirgemeyecek, bilgili insanlar geçiririz ve "her gelen çalıyor" diye kabullenmekten vaz geçeriz. O gün Yüce Atatürk'ün tohumlarını ektiği millet olmanın üzerimize düşen kısmının ilk adımını atacağız.
    GPRS konusuna gelince. Telsim'in veya genel deyişle Cem Uzan'ın yaptığı bizi çok sevdiği için yapılmış bir şey değil. Kar etmek için kurulmuş bir şirketin pazar stratejisinin bir parçası. Benim de işime gelen, bir strateji. Tüketici olarak da malını kullanarak buna yanıt veriyorum.
    GPRS yüzünden Cem Uzan Başbakan diyenler için ise denebilecek tek şey
    sapla samanın karıştırılması.
    Bir de okuduğum da çok üzüldüğüm bir şey oldu bu topicte. "Bu devlet bizden nefret ediyor". Devlet-Vatandaş ikiliği yutturmaca sloganından türetilen bu tür sonuçlar maalesef özellikle genç arkadaşlar arasında çok yaygın.
    Devlet diye bir adam yok arkadaşlar. Yani var ama benim bahsettiğim o değil. Ona isteyen istediğini diyebilir, hiç umurum değil. Bahsedilen Türkiye Cumhuriyeti Devleti ise böyle bir adam yok. Bu, dedelerimizin, ninelerimizin kanlarıyla, sonsuz sıkıntılar çekerek kurdukları bir yapı. Hepimizin mesul olduğu, sahip çıkması gerektiği bir yapı. Bugün de bizim seçip gönderdiğimiz adamların yönetiyor, akraba veya tanıdıklarımız veya bizzat kendimiz çalışarak yürümesini sağlıyoruz. Yani devleti oluşturan bizleriz. Devlete söven arkadaşların çözümü nedir merak ediyorum? Yunan, Ermeni, İngiliz vatandaşı olmak mı?
    Kendini yönetmek aciz bir insan topluluğunun bence saygın, özgür yaşamaya hakkı yok arkadaşlar. Hele ki bu topluluk 16000 yıllık tarihi olan Türk ulusunun bir parçasından insanlar ise, dünya üzerinden yok olsunlar yeğdir. Nitekim zaten yok etmek niyetinde olanlar tüm güçleriyle çalışmaktalar ve eğer biz aklımızı başımıza alıp dur demezsek bunu başaracaklar.
    Yazımın yeri burası değil biliyorum. Bunun için tüm arkadaşlardan özür diliyorum. Son söz olarak şunu diyeceğim, ne zaman ki Gerçek'in peşinden koşar, gazete, tv, veya söylentilerden sloganlar çıkarmaktan vazgeçerek fikir sahibi olur, dünyada neler döndüğünün farkına varırız ve yapılan işlerde tam dürüstlük ararız. O gün bu ülkede yaşamanın, bu milletin bir evladı olmanın sonsuz mutluluğunu duyacağız.

• Bu ay(temmuz),veyahut önümüzdeki ay Gprs 10-15 (büyük ihtimal 10) milyon olabilir,telsimdekiler bundan 3 ay sonra bir değerlendirme daha yapmayı düşünüyorlar.
  • BURAQ arkadaşım ben İstanbulda yaşayan biriyim İstanbulun Erdoğan belediye başkanı olamadan önceki durumunuda çok ii bilirim hallettiği problemleri burada yazacak değilim ama çevremdeki bir çok insanın oy verme sebeplerinden biri olan su meselesini anlatayım sene 1993 Bayrampaşada oturuyorum su (1 haftada bir gelir tüm istanbul için aynı) bina 3 katlı ama gelen su depoya bile çıkmaz çözüm ne apartman girişinde variller elde dalgıç pompa depoya su basardık rezil günlerdi Sözen zamanlarıydı bu anlattığım günler sözen SHP==CHP lidir senin şu Mehmet Bölük'ün "El-Tayyip" kitabının yazrı da CHP nin eski il başkanı *****in-soyguncunun önde gidenidir,Soyguncu dediğin Tayyip belediyeyi 5 milyar dolar borçla alıp 3 milyar dolar borçla bırakıp daha evvelki senelerde yapılan yaırımların 10 misli($ bazında) yatırım yapıp teslim etmiştir belediyeyi sence bu işler nasıl gerçekleşti hem soygun yapacan hemde hizmet getirecen bırak bu işleri soygun olan yerde en temel hizmetler bile yapılamaz SHP döneminde adamlar çöp bile toplayamazdı.
    Hem bu Tayyip 1998 den 2003 e kadar sıradan bir vatandaştı niye hiç birşey çıkmadı şiir okudu diye hapis cezası verilen bir insanı soygun yapmış olsaydı herhalde asarlardı hakkında açılan davaların hepsi düştü.

BURAQ kardeş senin yaptığın iftiradan öte gitmez öyle bilip bilmeden insanları karalama vardıyda bir bildiğin ne diye bekledin onca sene bulunsaydın suç duyurusunda

• BURAQ arkadaşım ben İstanbulda yaşayan biriyim İstanbulun Erdoğan belediye başkanı olamadan önceki durumunuda çok ii bilirim hallettiği problemleri burada yazacak değilim ama çevremdeki bir çok insanın oy verme sebeplerinden biri olan su meselesini anlatayım sene 1993 Bayrampaşada oturuyorum su (1 haftada bir gelir tüm istanbul için aynı) bina 3 katlı ama gelen su depoya bile çıkmaz çözüm ne apartman girişinde variller elde dalgıç pompa depoya su basardık rezil günlerdi Sözen zamanlarıydı bu anlattığım günler sözen SHP==CHP lidir senin şu Mehmet Bölük'ün "El-Tayyip" kitabının yazrı da CHP nin eski il başkanı *****in-soyguncunun önde gidenidir,Soyguncu dediğin Tayyip belediyeyi 5 milyar dolar borçla alıp 3 milyar dolar borçla bırakıp daha evvelki senelerde yapılan yaırımların 10 misli($ bazında) yatırım yapıp teslim etmiştir belediyeyi sence bu işler nasıl gerçekleşti hem soygun yapacan hemde hizmet getirecen bırak bu işleri soygun olan yerde en temel hizmetler bile yapılamaz SHP döneminde adamlar çöp bile toplayamazdı.
    Hem bu Tayyip 1998 den 2003 e kadar sıradan bir vatandaştı niye hiç birşey çıkmadı şiir okudu diye hapis cezası verilen bir insanı soygun yapmış olsaydı herhalde asarlardı hakkında açılan davaların hepsi düştü.

BURAQ kardeş senin yaptığın iftiradan öte gitmez öyle bilip bilmeden insanları karalama vardıyda bir bildiğin ne diye bekledin onca sene bulunsaydın suç duyurusunda

• patron denen sahıs sen burdaki kimseye dangalak falan diyemezsin tamam mı kardesim!!!.
    adamı sevmiyorsan (eger sıkıyorsa)ona soyle ne soyleyeceksen,buradakileri karıstırma.
    bi de bu tipler cıktı basımıza,ne olcak bu isin sonu.
    forum adminlerinden rica ediyorum boylelerini almayalım foruma yahu.bu ne be?
    git kardesim televole forumlarına falan katıl.bu uslupla orada yaz yazılarını.bizim gunahımız ne?senin gibilerle ugrasmak zorunda mıyız?
  • patron seni kınıyorum
    bu forumun seviyesini düşürüyosun
  • Salida arkadasim tam benim yazmak istedigim seylerin altini cizmissin o yüzden fazla olayi uzatmiyacagim.Yalniz chp kökenli insanlarin tayyip ve ak parti hazimsizligini anlayamiyorum...O kadar komik iftiralar ve aptalca suclamalar yapiyorlarki insanin gülesi geliyor.Bu chp ki cumhuriyetin kurulusundan beri olan ama yalniz problem cikaran bir parti...
    "Tanri bizi CHP'nin serrinden korusun"........AMİN
  • Salida arkadaşım,
    30 yaşındayım, İstanbul'da doğup büyüdüm. O yüzden bana İstanbul'u anlatmana gerek yok. Sadece şunu soracağım sana. Suyu musluktan mı içiyorsun? Yoksa 20 lt'sine 1,5 milyon vererek sucudan mı satın alıyorsun? Pendik'teyim. Benim çevremde musluktan su içen kimse yok.
    Tayyip'in performansını burada tartışmayacağım- bence mitleştirilmiştir o başka. Ama şunu diyeyim, Tayyip diyelim ki İ.B.'de hizmet yaptı, buna bakıp yolsuzluk yapmadığı sonucunu çıkarabilir miyiz? Bir işi 1 liraya yapmak varken, 5 liraya 10 liraya yaptırırsa bir insan sence bu hizmet ne kadar hizmettir? Yoksa sen de "Abi, herkes yapıyor, hiç olmazsa hizmet yaparken çalıyor" mu diyenlerdensin?
    Benim için Tayyip neyse, Mehmet Bölük de o. Daha önceki mesajımda da dediğim gibi, geçen seçimlerde oy kullanmadım. Nedeni iki parti arasında fark görmememdi. CHP'de gelse AKP'de yürüyecekleri yol değişmeyecekti, sadece farklı replikleri olan aktörleri izleyecektik. Sağ-sol bölünmesinin yapaylığını anlamamış arkadaşlar varsa Bolşevik İhtilali ile Wall Street'in ilişkilerini incelemekle işe başlasın. Buradan yola çıkarak ilerlendiğinde Elit bir grubun liberalizmin de komünizmin de arkasında olduğunu görülecektir - burada genelleştirme yaparak AKP'yi liberalizm içinde alıyorum ama bu birilerine dokunuyor ve dinci, muhafazakar demokrat vs. densin diye ısrar ediyorlarsa o da olur, ama sonuç değişmez. Kaldı ki bugün CHP'nin solculuğu da tartışılır. Kemal Derviş'in milletvekili olduğu bir partidir.
    Mehmet Bölük'ü tanımam, hiç bir sempatim falan da yok. İncelemedim adamı, bilmiyorum hırsız mı değil mi ama, keşke Tayyip de onun hakkındaki müfettiş raporlarını, ifadeleri falan açıklasaydı, bundan ülke olarak hepimiz kazançlı çıkardık.
    Ben kitap okurken belgelere bakarım, yazarın yorumunu genelde subjektif olarak görürüm ve akıl süzgecinden geçirerek okurum o kısımları. Mehmet Bölük'ün kitabını da okurken öyle yaptım. Bu gözle bakarsan sen de her görüşten kitabı okuyabilirsin. El Tayyip kitabında yayınlanan Müfettiş Raporları için ne diyeceksin? Yargı sürecinde, AKP iktidara geçtikten sonra yaşanan gariplikleri nasıl açıklıyorsun?
    Ergün Poyraz'ın kitabında da çok ilginç şeyler var. Mesela, zamanında Refah Partisi Antalya Milletvekili adayı olmuş Ali Karakoç'un ifadeleri, yani aynı görüşte olduğunu söylediği bir kişi açıklamış bunları CHP'li falan değil. Sayfa 126-134'de oku. 1 milyon ağaç kampanyasında yapılanları okuyunca ne diyeceksin bilemiyorum.
    Ayrıca sana Tayyip'le ilgili daha ilginç bir kaç soru... JINSA, ADL, Rotary, Bilderberg gibi kuruluşlarla Tayyip'in ilişkisi nedir? Bu kuruluşların dünya siyaseti, ekonomisi, üzerindeki etkileri nelerdir? Bu kuruluşlardaki Yahudi etkinliği ne düzeydedir? Beyoğlu ilçe başkanlığından beri Tayyip'in Yahudilerle ilişkisi ne düzeyde ve mahiyettedir?
    Hatta soruları ilerleterek; Rothschild, Warburg, Rockefellar gibi ailelerin etkinlik ve hedefleri nelerdir? Yukarıdaki kuruluşlarla bunun gibi az sayıda ama sınırsız ekonomik güce sahip ailelerin ilişkileri nelerdir?
    Bunların üzerine bir git bence. İlginç sonuçlar bulacağından eminim.
    Son olarak; İftira ile hiç işim olmaz. Ben belgelerden yola çıkıyorum. Suç duyurusunda bulunacak kişi konumunda değilim. Devletin müfettişleri, savcıları, yargıçları var. Hakkıyla üzerlerine düşen görevi yerine getirmek onların mesuliyeti. Ben sade vatandaşım, görevim dünyada, ülkemde neler olduğunu bilmek, anlamak ve elimde olan imkanlar ne ise onları kullanarak bu vatanın evladı olmaya çalışmak.

• BURAQ seninle polemiğe girmek istemem sordun diye cevap veriyorum ben şu anda dediğin gibi suyu parayla alıyorum fakat bir çok tanıdığım insan çeşme suyunu içiyorlar benim içmeme sebebim bizde su önce depoya giriyor ordan musluğa belediye yapılan testler neticesinde şebeke suyunun olması gereken değerlerinde üzerinde olduğunu açıkladı hatta buna inanmayan bir gazete sabah gazetesi olması lazım suyu yurtdışında test ettirdi ve sonuçların gerçekten çok iyi çıktığını yazdı adamlar apartman girişine kadar garanti veriyorlar ondan sonrası sana kalmış suyu direk şebekeden alırsan gönül rahatlığıyla içebilirsin tabi bazı alışkanlıklar kolay kolay değişmez buda onlardan biri.Dikkat ettiysen ben el yıkamaya dahi su bulunmadığından bahsetmiştim o senelerde çok ii bilirim Karadenizden direk pompalarla Durusu (Terkos) gölüne su pompalanıyordu.istanbulun su şebekeleri (artık eski)yine bu çarpık hizniyetler tarafından betondan yapılmıştı şu anda %100 çelikten ve kirlenme problemi yok.

Bu ülkede hem yolsuzluk yapacan hem iş yapacan bu mümkün mü bence değil hangi kuruluşta bu ekonomik imkan var ayrıca bugüne kadar hem yolsuzluk hem iş bir arada yürüseydi bu ülke bu hallere düşmezdi

o kitaplarda geçenler iddialardan ibaret ve bu iddiaların çogununda asılsız olduğu mahkemelerce kanıtlandı bu ülkenin bir çok savcısı bir insanı içeri tıkmak için can atacak ellerinde gerçekçi deliller olacak ve bu delilleri kullanmayacaklar buna inanmamı bekleme
    müfettiş raporlarına gelince Türkiye de belkide en çok teftiş edilen kurumdur İBB. ilk önceleri herhangi bir usülsüzlük olmadı diye hazırlanan raporlar siyasi iktidarlar değiştikçe değişmektedir bunlar nasıl güvenilir olabilir
    Ben Mehmet Bölük ü tv de tartışma programında görmüştüm orada düştüğü hali gördükten sonra ona inanmamı beklemeyin
    Diğer iftiralara ise gülüp geçiyorum cevap vermeye değer nitelikte değiller.
    Ülkemiz yasalarında suç duyurusunda bulunacak kişi tanımı diye birşey olduğunu senden duyuyorum her sade vatandaş elinde salam kanıtlar varsa gidip suç duyurusunda bulunabilir sende buna dahilsin.
    Erdoğan bu ülke için hizmet eden bir insan gidip Ahmet Mehmet hakkında ipe sapa gelmez karalamalarda bulunup birde bunu kitap haline getirecek kadar gereksiz vakite sahip bir insan değil.
    Bir kısım çevreler(bunların sayısı hiç bir zaman çok olmadı nesilleride tükenmek üzere) neden halkın kabullendiği bir insanı kabullenemez anlıyamıyorum adam çıkıyor hızlı tren projesini başlatıyor bunun altında birşey arıyorlar tüp geçit yapacaz diyor fakir öğrenciler özel okullarda okuyabilecek diyor ülkemizin ihtiyacı olan bir çok projeden bahsediyor aynı insanlar hııı bunlar yandaşlarına para aktaracak diyor ulan 60 yıl(1940 tan sonra) yatacaksın yattığın yetmiyormuş gibi birde soyacaksın adam iş yapmaya başlayınca yaygarayı koparacaksın yemezler bunları

Eğer bu hükümet adam gibi hizmet ederse bizde arkasında durmaya devam ederiz yok etmezse göbeğimiz bunlarla bağlı değil basarız tekmeyi bir 5 sene daha gitti deriz üzülürüz ama daha hiç birşey görmeden geçmişteki ipe sapa gelmez idialardan dolayı bu hükümetten desteğimizi çekmemizi kimse umut etmesin
    vatana millete fayda böyle insanların kafasını karıştırmakla olmaz hepimiz bu ülkenin düzlüğe çıkmasını istiyoruz ve bunun tek çıkar yolu olan siyasi iktidara destek olmalıyız

Bunların yeri burası değil hepinizden özür dilerim arkadaşlar.

• Mailim burakmeric@yahoo.com. Bu yazdıklarına yanıt vereceğim, eğer seninde yazacakların olursa oraya gönderirsin. Ben de burayı alakasız bir konu ile meşgul etmekten rahatsızım.
    Bu ülke dediğin ülke gayet zengindir. Artık yolsuzluklarda milyar dolarların geçtiği bir ülkeyiz. Hem hizmet hem de hırsızlık da şöyle yapılır. Şirketin fiyatı %30 şişirir. Mafya usulleri uygular diğer şirketleri sokmazsın , kendin 3-4 tane şirket adıyla teklif verirsin, eğer herşeye karşın giren olursa diye ihale şartlarını sadece vermek istediğin şirkete göre ayarlarsın ve şirket kazanır. Basit olarak böyle yaparak trilyonlar kazanırsın ve sonra da "Trilyonum var mı bilmiyorum, Servetim oğlumun düğününde takılanlardan geldi" dersin. Gözüken o ki halk da buna inanır.
    Yargıtay başkanı bile yargı bağımsızlığı konusunda şikayetler düzerken, sen hangi savcıları diyorsun anlamadım içeri atmaya meraklı? Kaç siyasetçi içeri girdi yolsuzluktan bana söyler misin? Senin mantığınla bakarsak Türkiye herhalde en temiz siyasetçilere sahip dünya üzerinde.
    Elit'in varlığı, dünya üzerindeki hakimiyeti senin deyişinle gülüp geçtiğin diğer iddialar... Böyle yazdığın için gerçekten üzüldüm. Bu konuyu inceledikten sonra gülüp geçmeni dilerdim. Ki ciddi olarak incelersen bu konunun hiç de gülünüp geçilemeyeceğini, hayatının her alanına girdiğini görürdün.
    Suç duyurusu konusu da çok üzücü. Yanlış anlamak için çaba göstermişsin. İBB konusundan bahsettiğim orada çok açık. Hangi sade vatandaş çıkıp da Belediyede veya herhangi bir devlet dairesinde vs. -kendisi bizzat içinde değilse veya içine çekilmek istemediyse- yolsuzluk olduğu suç duyurusunda bulunmuş?
    Halkın kimleri kabullendiğine gelince... Seçtiklerimizin bizi nereye getirdiği ortada. Bugün artık milletçe yapmamız gereken "65 yıldır biz nerede yanlış yapıyoruz" diye düşünmek. Şimdiye kadar geldiği gibi gitmesi için diğer insanları ikna etmeye çalışmak değil, hadi 5 yıl da bunu deneyelim demeden, kimin ne olduğunu iyi bilip hiç başa getirmemek.
    İktidarda iken yaptıkları ise çok açık. Irak konusunda önce Türkiye için dansöz karikatürleri çizdiren, sonra da tam anlamıyla ortada kalarak bir Kürt devletinin kuruluşunu halen seyreden, Kıbrıs'ta Simitis'e sözler veren ve sözü ortaya çıkınca da arayıp "çok tepki oldu, ama merak etmeyin sözüm söz diyen" - Yunan gazetelerinin yalancısıyım- , Woflowitz'in fırçaları karşısında boyun büken, Amerikan askerlerini "kahraman" ilan eden bu iktidardakiler. Ekonomi iyiye gidiyor diyeceksin. Devlet bütçesindeki açık, borçlanmadaki vahim durum ve vergilerin faizi dahi ödeyememesi... Liste uzar gider. Ama halkımız hala bu iktidar iyi, zaman tanımak lazım diyorsa. Zaman hatalarımızın bedelini bize ödetecek.

• Sanırım ben hala bir yanıt hakkına sahibim @BURAQ son mesajını PM ilede gönderebilirdin bana ben yanıt hakkımı kullanmak istemiyorum zaten ben ne yazarsam yazayım sende ne yazarsan yaz ortak bir paydada buluşmamız güç birde bir yanlış anlamayı düzelteyim gülüp ğeçtiğim o meseleler değil o meselelerin Erdoğanla olan ilişkisi bunada gülerim başka yapabileceğim bir şey yok
    Birde sizin çözüm öneriniz nedir yani oy kullanmadım demişsiniz hiç bir siyasi partiyi samimi bulmadınız herhalde peki çözüm ne olacak gerçekten merak ettim PM ile cevap yazarsanız memnun olurum.

Allah hepimizi iftiraya maruz kalmaktan iftira atmaktan atana ortak olmaktan korusun
  • Sapka düstü kel göründü...Cem uzan imparatorlugu tek tek dagiliyor elinde galiba bir tek telsim kalacak...Telsimin turk telecom a olan borcunu normal yollardan ödeyemecegi ortada korkum telsimin el degistirmesi ve bizim gibi gprs kullanicilarinin sap gibi ortada kalmasi...Daha kötüsü telsimin zarar da olan cem uzani kurtarmak icin fahis fiyat uygulamaya baslamasi...Yakin zamanda cok sey degisecek...Alllah yardimcimiz olsun...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.