Şimdi Ara

Telsim kullanan arkadaslara bir soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu cep öğrenci kullanan hatlarda 100 kontur yukleyınce bedava 100 sms olayı var biliyorsunuz..ama son iki yüklememde gelmedi 100 sms yani 4440542den msj gelmesi lazım "sms kazandınız" diye gelmiyor!

• TELSİM mi odane ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saydam

TELSİM mi odane ?

işte vodafone mıdır nedir?
  • Ayda bir kere yararlanabiliyorsun bu 100 bedava sms'den diye biliyorum.
  • ewet ayda bir kez 100 knt e 100 sms 250 ye her zaman ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: winning11

arkadaslar bu cep öğrenci kullanan hatlarda 100 kontur yukleyınce bedava 100 sms olayı var biliyorsunuz..ama son iki yüklememde gelmedi 100 sms yani 4440542den msj gelmesi lazım "sms kazandınız" diye gelmiyor!

o ay içerisinde ikinci 100 konturun olduğu içindir ... mesaj gelmesi de gerekmiyor bana gelmemişti ama mesajları bedava gönderiyrdum ama yine de düşerse ve birinci yüklemense kesinlikle telsim servislerini ara derim ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: o_r_c_u_n26

ewet ayda bir kez 100 knt e 100 sms 250 ye her zaman ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadaslar bu cep öğrenci kullanan hatlarda 100 kontur yukleyınce bedava 100 sms olayı var biliyorsunuz..ama son iki yüklememde gelmedi 100 sms yani 4440542den msj gelmesi lazım "sms kazandınız" diye gelmiyor!

1 ay içerisinde 1 den fazla 100 kontör yüklersen 1 kere gelir. Diğerlerinden gelmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: feat

quote:

1 ay içerisinde 1 den fazla 100 kontör yüklersen 1 kere gelir. Diğerlerinden gelmez.

aynen kontör yükleyeceğin zamanı iyi ayarla

• ama arkadaslar soyle bir şey daha var mesela ayın 30 unda kontor yukledim ben bedava mesaj geldi ve o ay bittikten sonra yane en fazla 3 gun sonra tekrar kontor yuklediğimde geliyor bedava sms yane bende oyle olmustu müşteri hizmetylerinede sordum onlarda aynı cevabı verdiler yani bulundugun ay içerisinde en fazla 1 kez geliyor.ay değiştiği zaman farketmiyor... bilginize
  • copicstar hadi ya vaayy
  • evet yani kontör yüklediğinden itibaren bir ay diye geçmiyor kampanya bulunduğun ayki yükleme dönemi olarak geçiyor.
    500 dakika doldurma olayı da aynı şekilde
    quote:

Orjinalden alıntı: copicstar

ama arkadaslar soyle bir şey daha var mesela ayın 30 unda kontor yukledim ben bedava mesaj geldi ve o ay bittikten sonra yane en fazla 3 gun sonra tekrar kontor yuklediğimde geliyor bedava sms yane bende oyle olmustu müşteri hizmetylerinede sordum onlarda aynı cevabı verdiler yani bulundugun ay içerisinde en fazla 1 kez geliyor.ay değiştiği zaman farketmiyor... bilginize

• quote:

ama arkadaslar soyle bir şey daha var mesela ayın 30 unda kontor yukledim ben bedava mesaj geldi ve o ay bittikten sonra yane en fazla 3 gun sonra tekrar kontor yuklediğimde geliyor bedava sms yane bende oyle olmustu müşteri hizmetylerinede sordum onlarda aynı cevabı verdiler yani bulundugun ay içerisinde en fazla 1 kez geliyor.ay değiştiği zaman farketmiyor... bilginize

:) Enteresan şirket ya bu Telsim
  • arkadaş haklı öle bi sms gelmio artıkın
  • quote:

Orjinalden alıntı: smyrnali_35

arkadaş haklı öle bi sms gelmio artıkın

evet gelmiyor mesaj
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibrahimcan06

evet yani kontör yüklediğinden itibaren bir ay diye geçmiyor kampanya bulunduğun ayki yükleme dönemi olarak geçiyor.
    quote:

Ben hep hesabımı 1 ay sonraya göre yapıyordum, şimdi doğru anlamış mıyım bir bakalım. Siz diyorsunuz ki; 28 Nisan'da 100 kontör yüklediniz ve 500 dakika kazandınız. 30 nisan'da 500 dakika sürenizi bitirdiniz. 1 Mayıs tarihinde 100 kontör yüklerseniz yeni bir 500 dakika kazanırsınız.

Doğru mu?

• quote:

Orjinalden alıntı: vozer

quote:

Orjinalden alıntı: ibrahimcan06

evet yani kontör yüklediğinden itibaren bir ay diye geçmiyor kampanya bulunduğun ayki yükleme dönemi olarak geçiyor.
    quote:

Ben hep hesabımı 1 ay sonraya göre yapıyordum, şimdi doğru anlamış mıyım bir bakalım. Siz diyorsunuz ki; 28 Nisan'da 100 kontör yüklediniz ve 500 dakika kazandınız. 30 nisan'da 500 dakika sürenizi bitirdiniz. 1 Mayıs tarihinde 100 kontör yüklerseniz yeni bir 500 dakika kazanırsınız.

Doğru mu?

Aynen öyle!

• Arkadaslar 500 dkyı sız yaptıgınız yuklemelerle kazanmıyorsunuz.
    Zaten her 30 gun arayla sıze 500 dk hakkı verılıyor.sızın yapmanız gereken 30 gun arayla 100 knt yuklemek.
    500 dk uygulaması 2 ekımde basladı ve bu tarıhten sonra hattınıza ılk yuklemeyı hangı tarıhte yaptıysanız perıyot tarıhınız ona gore belırlendı.

ornek:5 ekımde yukleme yaptıysanız sureklı olarak 30 gun arayla her ayın 5 ınde gelır.ama ayın 30-31 olma durumuyla ılgılı bır gunluk fark oılabılır.aynı zamanda 500 dk nın baslama saatı de degısmez 2 ekım sonrasında yuklemeyı saat kacta yaptıysanız,her 30 gun arayla 500 dk baslama sms ı o saat ve dkda gelıyor.

en son yapmıs oldugunuz yukleme 30 gun yukleme tarıhını ılerı atar.
    yenı yukleme yaptıysanız ve sıze 500 dk basladıgına ıstınaden mesaj geldıgınde sızın tekrar yukleme yapmanız gerekmıyor.ya da sız yukleme yaptıgınızda 250 gıbı 500 dk altında dk bılgısı geldıgınde ıse bır oncekı perıyottan kalan dkları yaptıgınız yuklemeyle 30 gun dolana kadar kullanmaya devam edebılıyorsunuz.

100 sms e gelınce.bulundugumuz ay ıcerısınde sadece 1 defa ve ılk yuklemede kazanabılırsınız.

mayısın ılk yuklemesını ısetrsenız 3unde ıstersenız 30 unda yaparsınız.ayda bır defa oldugu ıcın ılk yuklemede kazanmaktasınız.

ama 250 yuklemelerde herhangı bır sınır olmadıgı ıcın her yuklemede 250 sms kazanabılırsınız.

• quote:

Orjinalden alıntı: mobilist

copicstar hadi ya vaayy

sorun ne arkadasım ? dogruları yazıyoruz biz
  • telsim kullanıyorum ama bunları bilmiyodummm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.