Şimdi Ara

TELSİM hattı olan arkadaşlar ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ya telsim hattım nerden olduysa artık..milliyet haber paketine üye olmuş...ve onlar her msj attığında kontör gidio.gelen mesajlarda..yok inegölspor batmanspor maçında kavga çıktı fln filn..ben bu üyeliği nasıl iptal edecem acaba...1 haftada 300 kontörüm gitti ya..



  • # Aboneliğimi iptal etmek için ne yapmalıyım?

    Haber Paketi abonesiyseniz; IPTAL MH yazıp 0542 750 3270’e SMS olarak göndermeniz yeterlidir. (Telsim kampanyası için: IPTAL MTH)

    Spor Paketi abonesiyseniz; IPTAL MS yazıp 0 542 750 3270’e SMS olarak göndermeniz yeterlidir. (Telsim kampanyası için: IPTAL MTS)

    Finans Paketi abonesiyseniz; IPTAL MF yazıp 0542 750 3270’e SMS olarak göndermeniz yeterlidir. (Telsim kampanyası için: IPTAL MTF)

    Astroloji Paketi abonesiyseniz; IPTAL MA yazıp 0 542 750 3270’e SMS olarak göndermeniz yeterlidir. (Telsim kampanyası için: IPTAL MTA)

    # Aboneliğimi iptal ettim, artık içerik almak istemiyorum. Ne yapmalıyım?

    Haber Paketi abonesiyseniz; KAPAT MH yazıp 0542 750 3270’e SMS olarak göndermeniz yeterlidir. (Telsim kampanyası için: KAPAT MTH)

    Spor Paketi abonesiyseniz; KAPAT MS yazıp 0 542 750 3270’e SMS olarak göndermeniz yeterlidir. (Telsim kampanyası için: KAPAT MTS)

    Finans Paketi abonesiyseniz; KAPAT MF yazıp 0542 750 3270’e SMS olarak göndermeniz yeterlidir. (Telsim kampanyası için: KAPAT MTF)

    Astroloji Paketi abonesiyseniz; KAPAT MA yazıp 0 542 750 3270’e SMS olarak göndermeniz yeterlidir. (Telsim kampanyası için: KAPAT MTA)

    # Aboneliğimi iptal ettim ama abonelik ücreti alınmaya devam ediyor. Neden?

    Tüm aylık abonelikli servisler gibi Milliyet Mobil servisleri de bu şekilde çalışmaktadır. Aboneliğinizi iptal etmeniz durumunda ay sonuda kadar aboneliğiniz geçerlidir. İptal işleminiz aboneliğinizin başlangıcından 30 gün sonra geçerli olmaktadır.

    # Aboneliğimi iptal ettim ama hala mesaj geliyor. Ne yapmalıyım?

    İptal mesajı göndermenizden sonra abonelik tarihinizin sonuna kadar içerik gönderilmekte, iptal isteğiniz bu sürenin sonunda gerçekleşmektedir. İptal mesajı göndermenizden sonra cep telefonunuza gönderilen mesajda abonelik başlangıç tarihinize göre belirlenen abonelik iptal tarihiniz yer almaktadır. Eğer bu süre sonuna kadar mesaj almak istenmiyorsanız KAPAT mesajı göndererek içerik almayabilirsiniz.

    # İptal tarihim nasıl belirleniyor?

    Abonelik süreleri aylıktır ve iptal etmediğiniz sürece her ay otomatik yenilenir. Her abone için aboneliğin başladığı güne 30 gün eklenerek iptal tarihi belirlenir. Bu tarihe henüz ulaşmadan iptal mesajı gönderirseniz iptal tarihiniz size bir mesajla bildirilecek ve aboneliğiniz o sürenin sonunda iptal edilecektir.

    Başka sorularınız için müşteri hizmetleri numaramız : 0212 478 0 333

    Milliyet Mobil kartlarınız en yakın gazete bayiinizde ve tüm D&R'larda!

    http://mobil.milliyet.com.tr/faq.html

    Umarım işinize yarar.




  • 4440542
  • telsimi ara anlat derdini paketini iptal ettir benimde başıma geldi kontür yükledim hiç kullanmadığım halde o gün kontürüm bitti radaım dediler işte bi pakete üyesiniz diye iptal ettirdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.