Şimdi Ara

Telpa Teknik Servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Telpa'nın Mecidiyeköy'deki şubesinin mesai saatleri nelerdir ? Sitede hafta içi 8.30-22.00 hafta sonu 10.00-22.00 yazıyor, numarayı aradığımda tele-sekreter hafta içi 8.00 - 17.00 diyor. Müşteri hizmetlerine ulaşabilmek mümkün değil zaten bende size sorayım dedim. Ayrıca telefonum 4 gb modeli ve sarj soketi problemi için elimizde 4 gb anakart yok deyip 60 lira farkla 16 gb anakart takıyorlarmış doğrumu ? Böyle bir şey varsa kesinlikle kabul etmem. Ellerinde parça yoksa ücretsiz bir üst parçayı takmak zorundalar, hakkımı ararım. Teşekkürler şimdiden...

• işin açıkcası müşteri hizmetlerine ulaşmak basit 3 kere aradım 3 ündede normal şekilde açtılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trenchtown-_-

işin açıkcası müşteri hizmetlerine ulaşmak basit 3 kere aradım 3 ündede normal şekilde açtılar

Az önce aradım abartmıyorum 1 saat boyunca telesekreter "müşteri hizmetlerimiz diğer müşterilerimize hizmet vermektedir, beklettiğimiz için özür dileriz" dedi. Telefonu hoparlöre aldım koydum öyle masanın üstüne en sonunda sinirlendim kapattım. Hiçte kolay değil bence.
  • ellerinde 4 gb parca yok degil az sayida var anakart olayida sen istersen 16 lik yapabiliyosun iste az sayida oldugu icin o ucret uygulaniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThewatermeloN

ellerinde 4 gb parca yok degil az sayida var anakart olayida sen istersen 16 lik yapabiliyosun iste az sayida oldugu icin o ucret uygulaniyor.

Şimdi adamların ellerinde 4 gb lik anakart yok diye ben illa 60 lira verip 16 gb lik anakartmı taktırıcam. Böyle saçmalıkmı olur kardeşim. Ellerinde yoksa 4 gb lik anakart 16 gb liği ücretsiz takmak zorundalar bu benim yasal hakkım. Artık yemin ettim birdaha General Mobile veya Telpa adı geçen hiç bir şeye bulaşmayacağıma. Her seferinde farklı sorunlarla karşılaşıyorum. Bu arada mesai saatleri hakkında malesef hala bi bilgi alamadım yokmudur hiç bilen ?
  • Olayı yanlış duyduğunu düşünüyorum.16 GB Anakartını takmayı öneriyorlar 60 tl fark ile 16 gb hafızayada sahip oluyorsun.Eğer istemessen ellerinde yok ise 4 GB Modeli gelene kadar cihazı bekletip 4 gb model anakart takıyorlar yani zorla satma olayı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevertouchme

quote:

Orijinalden alıntı: ThewatermeloN

ellerinde 4 gb parca yok degil az sayida var anakart olayida sen istersen 16 lik yapabiliyosun iste az sayida oldugu icin o ucret uygulaniyor.

Şimdi adamların ellerinde 4 gb lik anakart yok diye ben illa 60 lira verip 16 gb lik anakartmı taktırıcam. Böyle saçmalıkmı olur kardeşim. Ellerinde yoksa 4 gb lik anakart 16 gb liği ücretsiz takmak zorundalar bu benim yasal hakkım. Artık yemin ettim birdaha General Mobile veya Telpa adı geçen hiç bir şeye bulaşmayacağıma. Her seferinde farklı sorunlarla karşılaşıyorum. Bu arada mesai saatleri hakkında malesef hala bi bilgi alamadım yokmudur hiç bilen ?

sen yanlis anlamissin hocam.Zorunda degilsin istiyosan ucuz bi fiyatla 16gb yapabilirsin 227 lira miydi oyle biseydi onceden simdi 59 lira gibi bi ucreti var yani size kolaylik saglama amacindalar kotu bi niyet yok telefonunuz yapilcak yani oyle dendiyse beni aradiklarinda ucretsiz yapilcagoni istersem 16 gb a yukseltebileceklerini soylediler ben sd cart kulland8im icin istemedim yeterli benim icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknik servis
    11 ay önce açıldı
    Monster Teknik Servis
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladım arkadaşlar teşekkürler yine 10 15 gün telefonu alamayacağım anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevertouchme -- 1 Ağustos 2014; 19:42:10 >
  • nevertouchme kullanıcısına yanıt
    o değişiyo arkadaşım aynı sorundan yolladı 10 günde geldi benim telefon 14-15 gün oldu yok ortalıkta tabi araya bayramda girdi.
  • nevertouchme kullanıcısına yanıt
    Yoğunluğa bağlı yoğun değil ise yapıp hemen gönderirler 4 gb model anakart varsa direk takıp gönderirler 16 gb modeli bir öneri yani.Telpa kendini geliştirmekte olan bir firma zamanla bu konuları aşacaktır.
  • zaten arkadaşlar yazmış sen olayı yanlış anlamışsın. Elimizde 4 gb kalmadı 60 tl ver 16 yapak demiyorlar . Sen eger istersen 60 tl verip 16 gb lık yapıyorlar veya bekleyip 4 gb lık bedavaya taktırıyorsun.
  • beyler benim gözümde gmd nin şarj soketi 5 para etmez fakat telpa her aradığımda açtı ve ücretsiz şekilde kısa sürede tamir ettiler her müşteriye aynı şekilde davranmıyolar sanırım ama bana davranışlarıyla telpa gözümde 10 numara şu an
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.